Eren Derdiyok

Eren Derdiyok

Son dakika eren derdiyok haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eren derdiyok ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eren derdiyok haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eren Derdiyok

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eren derdiyok gelişmeleri de dahil olmak üzere 688 eren derdiyok haberi bulunmuştur. Tüm eren derdiyok haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erden Derdiyok yüzünden onu almamıştı! Dursun Özbek 5 yıl sonra doğruyu buldu Galatasaray'dan flaş transfer
Erden Derdiyok yüzünden onu almamıştı! Dursun Özbek 5 yıl sonra doğruyu buldu Galatasaray'dan flaş transfer Süper Lig'in 14.haftasında Başakşehir'i 7-0 yenen ve lider Fenerbahçe ile puan farkını 2'ye indiren Galatasaray'da transfer çalışmaları dört koldan devam ediyor. Dursun Özbek'in Eren Derdiyok yüzünden 2016'da askıya aldığı Fransız yıldızı almak isteyen Sarı Kırmızılılarda Erden Timur'un harekete geçtiği öğrenilirken, milli santraforun menajerinin de İstanbul'da olduğu bildirildi.
20.11.2022 Galatasaray
Beşiktaş, Ankara'da 3-2'lik galibiyet elde etti
Beşiktaş, Ankara'da 3-2'lik galibiyet elde etti Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında MKE Ankaragücü'ne konuk oldu. 5 gole sahne olan karşılaşmayı siyah-beyazlılar 3-2 kazandı.
4.09.2022 Beşiktaş
Eren Derdiyok ve Diagne'den sonra Galatasaray'a Kasımpaşa'danbir golcü daha
Eren Derdiyok ve Diagne'den sonra Galatasaray'a Kasımpaşa'danbir golcü daha Daha önce Eren Derdiyok ve Diagne gibi golcüleri Galatasaray'a satan Kasımpaşa'nın Umut Bozok'u da sarı kırmızılı takıma göndereceği iddia edildi.
27.04.2022 Kasımpaşa Spor
16 Ocak vakası! Abdürrahim Albayrak ve Dursun Özbek'ten 19 milyon euro'luk fiyasko!
16 Ocak vakası! Abdürrahim Albayrak ve Dursun Özbek'ten 19 milyon euro'luk fiyasko! Eren Elmalı ve Umut Bozuk'u Süper Lig devlerine göndermeye hazırlanan Kasımpaşa'nın bundan önce gerçekleştirdiği 12 transfer futbolseverlerin dikkatini çekti. Listedeki en pahalı transferleri Galatasaray yaparken, Dursun Özbek ve Abdürrahim Albayrak döneminde alınan oyuncuların sarı kırmızılı takıma pek de katkı sağlayamamaları camiada pişmanlık yarattı.
13.04.2022 Kasımpaşa Spor
Galatasaray Gomis'ten sonra dikiş tutturamadı
Galatasaray Gomis'ten sonra dikiş tutturamadı Galatasaay Gomis'ten sonra transfer ettiği golcülerden beklenen verimi alamadı.
3.01.2021 Galatasaray
Süper Lig ekibi Göztepe'de yaprak dökümü!
Süper Lig ekibi Göztepe'de yaprak dökümü! Süper Lig'de ara transfer döneminde kadrosuna en az 3 takviye yapmayı planlayan Göztepe önce gidecek futbolculara odaklandı.
6.01.2020 Göztepe
Andone tıpkı Elmander gibiydi!
Andone tıpkı Elmander gibiydi! Geçen yıl ‘Elmander tipinde forvet arıyoruz’ diyen ve daha sonra denediği Eren, Diagne, Mitroglou’da umduğunu bulamayan G.Saray Teknik Direktörü Terim, sakat olan Falcao’nun yokluğunda şans verdiği Andone’ye tam not verdi. Rumen forvet, gol atamamasına rağmen özellikle ön alandaki presle beğeni topladı.
3.11.2019 Galatasaray
Trabzonspor'da Göztepe şoku!
Trabzonspor'da Göztepe şoku! Süper Lig'de 10. hafta maçında Trabzonspor sahasında ligde zor günler geçiren Göztepe'ye 1-0 mağlup oldu. Bu sonuçla Bordo-mavili ekip 9 maç sonra sahasında mağlubiyet yaşadı.
2.11.2019 Trabzonspor
Bubacarr Sanneh resmen Göztepe'de
Bubacarr Sanneh resmen Göztepe'de Göztepe, son olarak Anderlecht forması giyen stoper Bubacarr Sanneh'i sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna dahil etti.
2.08.2019 Göztepe
Göztepe’den Serdar Taşçı atağı
Göztepe’den Serdar Taşçı atağı Kadrosuna en az bir stoper katmak için çalışmalarını sürdüren Göztepe, geçen sezon Başakşehir’de forma giyen defans oyuncusu Serdar Taşçı’yı listesine ekledi.
28.07.2019 Göztepe
Manuel Fernandes geliyor! Alacağı ücret...
Manuel Fernandes geliyor! Alacağı ücret... Eren Derdiyok’u bitirip taraftarını heyecanlandıran Göztepe asıl bombayı Manuel Fernandes’le patlatmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılar, kapıyı 3 milyon eurodan açan, ancak fiyatını düşüren yıldız oyuncuyu renklerine bağlamaya hazırlanıyor.
16.07.2019 Yeni Malatya Spor
Göztepe Eren Derdiyok'u resmen açıkladı!
Göztepe Eren Derdiyok'u resmen açıkladı! Göztepe, Galatasaray'la yolları ayrılan Eren Derdiyok'u kadrosuna kattı.
10.07.2019 Göztepe
Süre krizi aşılırsa Eren imzalayacak!
Süre krizi aşılırsa Eren imzalayacak! Eren Derdiyok, Göztepe ile anlaşma aşamasına geldi ancak sözleşme süresi konusunda sorun henüz çözülemedi.
8.07.2019 Göztepe
Eren Derdiyok'a onay çıkmadı!
Eren Derdiyok'a onay çıkmadı! Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Galatasaray'dan ayrılan Eren Derdiyok'u veto etti.
1.07.2019 Beşiktaş
Forvete iki aday!
Forvete iki aday! Rodallega’nın yerini kaliteli bir golcü ile doldurmak isteyen Fırtına, Tim Matavz ve Marcus Berg ile ciddi bir şekilde ilgileniyor. Matavz için resmi görüşmelere başlayacak olan Trabzonspor, Berg ile yapılan pazarlıklarda da büyük bir yol katetti.
28.06.2019 Trabzonspor
Büyük sürpriz! Eren Derdiyok...
Büyük sürpriz! Eren Derdiyok... Kaleci Samassa, sağ bek Gaiano ve stoper Appindangoye ile anlaşan Sivasspor, forvet için bombayı Eren Derdiyok’la patlatmaya hazırlanıyor.
28.06.2019 Sivas Spor
Trabzonspor'a Sloven golcü!
Trabzonspor'a Sloven golcü! Menajerler Hollanda ekibi Vitesse’de forma giyen 30 yaşındaki oyuncu için Fırtına’nın kapısını çaldı. Ünal Karaman’ın onayını bekleyen yönetim ise düşünmek için süre istedi. Şartların uyması durumunda Ağaoğlu ve ekibi, Matavz için düğmeye basacak.
26.06.2019 Trabzonspor
Operasyon başladı! Tam 5 golcü...
Operasyon başladı! Tam 5 golcü... Hugo Rodallega'da ayrılığın kesinleşmesi sonrası harekete geçen Trabzonspor, golcü transferi için 5 aday belirledi.
24.06.2019 Trabzonspor
Sarı-kırmızılılardan Jahovic atağı!
Sarı-kırmızılılardan Jahovic atağı! UEFA Avrupa Ligi’ndeki ilk maçına 25 Temmuz’da çıkacak olan Yeni Malatyaspor, transferde gaza bastı. Golcü avına çıkan sarı-kırmızılılar, Eren Derdiyok ve Adis Jahovic ile görüşüyor, ikisinden birini mutlaka bitirmek istiyor.
22.06.2019 Yeni Malatya Spor
Eren Derdiyok bombası! Sıcak bakıyor...
Eren Derdiyok bombası! Sıcak bakıyor... Rodallega ile anlaşamayan Trabzonspor, Eren Derdiyok için harekete geçti. Bonservisi elinde olan İsviçreli golcüye senelik 1.4 milyon euro teklif edildi. Eren ise düşünmek için süre istedi.
21.06.2019 Trabzonspor
Trabzonspor'da Eren Derdiyok gündeme geldi
Trabzonspor'da Eren Derdiyok gündeme geldi Forvet arayışlarındaki Trabzonspor’da sürpriz bir isim gündeme geldi: Eren Derdiyok... Menajerler aracılığıyla Fırtına’ya önerilen İsviçreli oyuncu için Ünal Karaman’ın kararı bekleniyor.
19.06.2019 Trabzonspor
Göztepe'den Eren ve Rodallega hamlesi!
Göztepe'den Eren ve Rodallega hamlesi! Geçen sezon golcü sıkıntısı nedeniyle küme düşmenin eşiğine gelen İzmir ekibi, bu kez büyük oynuyor. Sarı-kırmızılılar hem Rodallega hem de Eren Derdiyok’la anlaşmaya çalışıyor.
17.06.2019 Göztepe
Yeni hedef Gökhan Töre ve Eren Derdiyok!
Yeni hedef Gökhan Töre ve Eren Derdiyok! Yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak isteyen Göztepe, Beşiktaşlı Gökhan Töre ve Galatasaray'dan ayrılan Eren Derdiyok'u transfer etmek için kolları sıvadı.
10.06.2019 Göztepe
Eren Derdiyok'un yeni adresi belli oldu!
Eren Derdiyok'un yeni adresi belli oldu! Geçtiğimiz günlerde Galatasaray'a veda eden Eren Derdiyok'un İsviçre’nin Basel kulübüyle görüşme halinde olduğu öğrenildi.
30.05.2019 Galatasaray
Eren Derdiyok'a büyük vefasızlık!
Eren Derdiyok'a büyük vefasızlık! Süper Lig'in ilk yarısında 13 maçta 7 gol, 1 asistle oynayan Eren Derdiyok'un G.Saray'ın şampiyonluk kutlamalarına davet edilmemesi, 'vefasızlık' olarak yorumlandı.
26.05.2019 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Eren Derdiyok ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eren derdiyok haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.