Moussa Dembele

Moussa Dembele

Son dakika Moussa Dembele haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Moussa Dembele ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Moussa Dembele haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Moussa Dembele

haberleri sayfasında son dakika yaşanan moussa dembele gelişmeleri de dahil olmak üzere 72 moussa dembele haberi bulunmuştur. Tüm moussa dembele haberleri aşağıda listelenmiştir.
Geldi Galatasaray'la masaya oturdu sonra Fenerbahçe'ye imza atmak için Ali Koç'la buluştu
Geldi Galatasaray'la masaya oturdu sonra Fenerbahçe'ye imza atmak için Ali Koç'la buluştu Ocak ayı transfer sezonunda Galatasaray'ın menajerini Florya'ya getirdiği yıldız golcünün Fenerbahçe'yle prensip anlaşmasına vardığı ortaya çıktı. Dzeko ve Umut Nayir'la forvet hattını güçlendiren Ali Koç'un transferde bir bomba daha patlatacağı öğrenilirken, oyuncunun da çubukluyu giymek için geri sayıma geçtiği kaydedildi.
18.07.2023 Fenerbahçe
63 milyon euro'luk forveti 0 bonservisle çıkarmak istedi ünlü yorumcudan büyük tepki geldi: Allah'ınızı severseniz yapmayın
63 milyon euro'luk forveti 0 bonservisle çıkarmak istedi ünlü yorumcudan büyük tepki geldi: Allah'ınızı severseniz yapmayın Transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden ve İcardi, Paredes, Angelino, Bernat, Moussa Dembele, Nbombele gibi yıldızlarla görüşme halinde olan Galatasaray'ın talip olduğu Gabonlu forvet camianın pek de içini açmadı. Dursun Özbek'in 0 bonservisle işini bitirmeye yakın olduğu futbolcunun Sarı Kırmızılı formayı giymeye son derece sıcak baktığı belirtilirken, yönetimin İngiltere'de görüşmelerine devam ettiği bildirildi.
6.07.2023 Galatasaray
İcardi, Dembele, Datro Fofana derken Dursun Özbek Volkan Demirel'in prensini transfer ediyor
İcardi, Dembele, Datro Fofana derken Dursun Özbek Volkan Demirel'in prensini transfer ediyor Mauro İcardi, Moussa Dembele, Datro Fofana hatta Aubameyang'la ilgilendiği söylenen Galatasaray'ın 20 yaşındaki santraforla görüşmelere başladığı ortaya çıktı. Volkan Demirel'in 'Haaland' benzetmesi yaptığı futbolcunun her an Florya'dan içeri giriş yapacağı belirtilirken, Sarı Kırmızılı yönetimin bir yandan da Paredes'le maaş konusunda anlaşmaya çalıştığı bildirildi.
30.06.2023 Galatasaray
Edin Dzeko gibi o da Bosna Hersekli! Galatasaray'a 63 milyon euro'luk forvet
Edin Dzeko gibi o da Bosna Hersekli! Galatasaray'a 63 milyon euro'luk forvet Mostafa Mohamed'in bonservisini Nantes'a veren, Gomis'le yollarını ayıran Galatasaray İcardi'nin yerini doldurmak için harekete geçti. Sarı Kırmızılı yöneticilerin Moussa Dembele haricinde Bosna Hersek doğumlu bir yıldıza talip olduğu bildirilirken, Dursun Özbek'in Fali Ramadani ile görüşmelere başladığı kaydedildi.
23.06.2023 Galatasaray
Galatasaray'da flaş İlkay Gündoğan gelişmesi! 'İstanbul'a gelip bana mesaj attı'
Galatasaray'da flaş İlkay Gündoğan gelişmesi! 'İstanbul'a gelip bana mesaj attı' Moussa Dembele, Günay Güvenç, Paredes, Hakim Ziyech, Angelino gibi futbolcularla yakından ilgilendiği gibi Sacha Boey, Nelsson, Zaniolo'yu elinde tutmak isteyen Galatasaray'ın 8 numarası belli oldu. Sarı Kırmızılı kulübün muhabirlerinden Nevzat Dindar, Dursun Özbek'in transfer gündemine değinirken, Dindar'ın "Yerli bir oyuncunun çok yakını İstanbul'a geldi. Bana mesaj attı. Yerli bir ismin yakını." sözleri oldukça dikkat çekti.
20.06.2023 Galatasaray
Galatasaray'dan inanılmaz transfer hamlesi! Okan Buruk'un yeni sol beki Caner Erkin kadar asist yapacak
Galatasaray'dan inanılmaz transfer hamlesi! Okan Buruk'un yeni sol beki Caner Erkin kadar asist yapacak Galatasaray'ın transfer gündemine değinen ve Angelino, Moussa Dembele, Paredes gibi yıldızları masaya yatıran Sinan Yılmaz-Ilgaz Çınar ikilisi çok önemli açıklamalarda bulundular. Arjantinli futbolcu Paredes'in gelmesi halinde Okan Buruk'un 'Paredes-Oliveira-Torreira' üçlüsüyle orta saha hattını oluşturacağını söyleyen Yılmaz kadro mühendisliği konusunda bir hayli dikkat çekerken, ünlü yorumcunun 'Sarı Kırmızılıların alacakları 26 yaşındaki sol bek Caner Erkin kadar asist yapabilir' ifadeleri camiada heyecan yarattı.
19.06.2023 Galatasaray
Galatasaray'dan iki transfer bombası! Moussa Dembele ve Paredes'te iş imzaya kaldı
Galatasaray'dan iki transfer bombası! Moussa Dembele ve Paredes'te iş imzaya kaldı Transfer çalışmalarına tam gaz devam eden ve basında, sosyal medyada çıkan isimlerin hemen hemen hepsini yalanlayan Galatasaray yönetimi Moussa Dembele ve Paredes'le masaya oturdu. İcardi'nin durumunu henüz netleştiremeyen Sarı Kırmızılıların Fransız golcüyle el sıkıştığı öğrenilirken, Arjantinli orta sahanın da İstanbul'a gelmeye hazır olduğu kaydedildi.
18.06.2023 Galatasaray
Lucas Torreira'dan Galatasaray'a forvet hediyesi! 15 milyon euro'luk Fransız santrafor bedavaya geliyor
Lucas Torreira'dan Galatasaray'a forvet hediyesi! 15 milyon euro'luk Fransız santrafor bedavaya geliyor Gomis'le yolların ayrılması, İcardi'nin durumunun henüz netleşmemesi sebebiyle yeni forvet arayışlarına devam eden Galatasaray Fransız yıldızla görüşmelere başladı. 2020-21 sezonunda Torreira ile birlikte oynayan 26 yaşındaki santraforun Sarı Kırmızılı yönetime evet dediği belirtilirken, transferde Torreira'nın da katkısının olduğu bildirildi.
13.06.2023 Galatasaray
Ryan Kent transferinin altından Abdullah Avcı çıktı: Ben 20 Ocak'ta alamadım, siz sakın kaçırmayın
Ryan Kent transferinin altından Abdullah Avcı çıktı: Ben 20 Ocak'ta alamadım, siz sakın kaçırmayın Dün önce Ryan Kent, ardından Montella isimlerini açıklayarak taraftarlarını bir hayli heyecanlandıran Fenerbahçe yönetimi forvet arayışlarına devam ederken, kulübe yakın isimlerden biri olan Ahmet Konanç'ın 'Dzeko, Arda Güler, Ryan Kent, Moussa Dembele ve Mehdi Taremi' hakkında verdiği bilgiler camiada bomba etkisi yarattı. İşte ünlü yorumcunun o açıklamaları...
13.06.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe 7 süper starla görüşmelere başladı ilk transfer bombası patladı
Fenerbahçe 7 süper starla görüşmelere başladı ilk transfer bombası patladı 9 yıldır Süper Lig'de şampiyon olamayan ve önümüzdeki sezon bu hasrete son vermek için transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Fenerbahçe Zaha, Lukaku, Livakovic, Dzeko, Borini, Moussa Dembele gibi futbolcularla temasa geçti. Yıldız oyuncular hakkında yaptıkları açıklamalarla dikkat çeken Barış Yurduseven ve Volkan Demir Sarı Lacivertli kulübün transfer gündemini değerlendirirken, Yurduseven'in 'Dzeko' sözleri ise camiada bir hayli dikkat uyandırdı.
11.06.2023 Fenerbahçe
Galatasaray'a kötü haber! Icardi için dünya devi devrede
Galatasaray'a kötü haber! Icardi için dünya devi devrede Galatasaray'ın bonservisini almak için seferberlik ilan ettiği Mauro Icardi için dev bir kulüp daha devreye girdi. İtalyan medyasına göre Roma da Arjantinli süperstarı transfer etmek istiyor.
8.06.2023 Galatasaray
Ve Moussa Dembele'de mutlu son! 4 yıllık sözleşme 3 milyon euro maaş
Ve Moussa Dembele'de mutlu son! 4 yıllık sözleşme 3 milyon euro maaş Lig biter bitmez Lyon'la yollarını ayıran ve bonservisini eline alan Moussa Dembele transferinde flaş gelişmeler yaşanıyor. Everton, Aston Villa, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin listesinde olan yıldız golcü için Süper Lig devinin 47 yıllık sözleşme artı 3 milyon euro maaş teklif ettiği öğrenilirken, Fransız yıldızın Türkiye'de oynamaya son derece sıcak baktığı bildirildi.
8.06.2023 Fenerbahçe
Naby Keita, Firmino, Chamberlain ve Milner serbest kaldı Galatasaray atağa kalktı
Naby Keita, Firmino, Chamberlain ve Milner serbest kaldı Galatasaray atağa kalktı Premier Lig devi Liverpool Naby Keita, Firmino, Chamberlain ve Milner'la yollarını ayıracağını açıkladı. Galatasaray'ın transfer listesine bulunan Firmino ve Keita için Dursun Özbek görüşmelere başladı.
18.05.2023 Galatasaray
Dursun Özbek ve Okan Buruk haberi duyunca şok oldu! Yıldız futbolcu elden kaçtı
Dursun Özbek ve Okan Buruk haberi duyunca şok oldu! Yıldız futbolcu elden kaçtı Galatasaray haberleri... Bafetimbi Gomis'le yollarını ayırmaya hazırlanan, İcardi için PSG'le görüşmelerini sürdüren Galatasaray forvet arayışlarına devam ediyor... Sarı Kırmızılı yönetimin menajerini İstanbul'a getirdiği yıldız golcüyü elinden kaçırdığı öğrenilirken, 26 yaşındaki futbolcunun Marsilya, E.Frankfurt ve Napoli ile masaya oturduğu bildirildi.
16.05.2023 Fenerbahçe
Galatasaray tarihinde böyle bir bonservis geliri yok! 5 yıldızdan 110 milyon euro...
Galatasaray tarihinde böyle bir bonservis geliri yok! 5 yıldızdan 110 milyon euro... Yaz ayı transfer sezonunu erken açan ve Naby Keita, Moussa Dembele, Zakharyan gibi yıldız futbolcularla ilgilenen Galatasaray'da 5 ayrılık kapıya dayandı. Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre Sarı Kırmızılı yönetimin bu 5 futbolcudan en az 115 milyon euro'luk bonservis geliri hedeflediği öğrenilirken, Okan Buruk ve scout ekibinin nokta atışı yapmak için ekstra mesaiye başladığı bildirildi.
21.04.2023 Galatasaray
Torreira kefil oldu: Atletico Madrid'de beraber oynadık hiç düşünmeden alın
Torreira kefil oldu: Atletico Madrid'de beraber oynadık hiç düşünmeden alın Mauro İcardi için her ne kadar PSG'le masaya oturmasına rağmen henüz Fransız deviyle anlaşamayan Galatasaray forvet hattını güçlendirmek için atağa kalktı. Sarı Kırmızılı yöneticilerin Atletico Madrid'e Torreira ile birlikte top koşturan yıldız golcüyü istediği anlaşılırken, iki tarafın haziran ayında resmi sözleşmeyi imzalayacakları bildirildi.
21.04.2023 Galatasaray
Dursun Özbek'ten transfer başarısı! Pelkas + para verilen yıldızı bedavaya Florya'ya getiriyor
Dursun Özbek'ten transfer başarısı! Pelkas + para verilen yıldızı bedavaya Florya'ya getiriyor İcardi için PSG'le henüz masaya oturmayan ve Gomis'le yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray adı sık sık Aston Villa ile anılan Fransız golcü için yeniden görüşmelere başladı. Geçtiğimiz sezon menajerini Florya'ya getiren Sarı Kırmızılı yöneticiler 26 yaşındaki forvetle prensip anlaşmasına varırken, Dursun Özbek'in bu transferi bedavaya bitirecek olması camiada oldukça sevinç yarattı. Daha önce Fenerbahçe'nin Pelkas + para teklifinde bulunduğu milli santraforun 'parçalı formayı' giymeye çok yakın olduğu anlaşılırken, resmi sözleşmeye imza atmak için tarafların Haziran ayını beklediği ifade edildi.
28.03.2023 Galatasaray
Galatasaray'da sürpriz transfer! Luyindama kefil oldu Erden Timur bonservisini sordu
Galatasaray'da sürpriz transfer! Luyindama kefil oldu Erden Timur bonservisini sordu Moussa Dembele, Deniz Undav gibi golcülerle ilgilenmesine rağmen farklı tercihler için arayışlarına devam eden Galatasaray'ın gündemine 25 yaşındaki Kongolu golcünü girmesi Sarı Kırmızılı taraftarları oldukça heyecanlandırdı. 2018 yılında doğum gününde Lyon'dan Mainz'a transfer olan 1,92'lik yıldız için Luyindama'nın araya girdiği öğrenilirken, Erden Timur'un İngiliz ekibiyle görüşmelere başladığı bildirildi.
19.01.2023 Galatasaray
Conte 'Ben takımımda onu istemiyorum' dedi Okan Buruk harekete geçti! 'Alırsak olay olur'
Conte 'Ben takımımda onu istemiyorum' dedi Okan Buruk harekete geçti! 'Alırsak olay olur' Haris Seferovic'le yollarını ayırmaya hazırlanan, Gomis'in yaşını hesaba katan Galatasaray'ın forvet hattına yapacağı takviyeler merak ediliyor. Moussa Dembele'yi Aston Villa'ya kaptıran Sarı Kırmızılı kulübün Tottenham'da yeteri kadar forma şansı bulamayan yıldız golcüyle kancayı taktığı belirtilirken, Okan Buruk'un da bu transfere onay verdiği bildirildi.
12.01.2023 Galatasaray
Tayfun Korkut kefil oldu: Gomis'ten, İcardi'den fazla gol atar şampiyon olursunuz
Tayfun Korkut kefil oldu: Gomis'ten, İcardi'den fazla gol atar şampiyon olursunuz Sezon sonunda İcardi, Gomis ve Seferovic'le yollarını ayıracak olan Galatasaray'da forvet arayışlarına devam edilirken, yönetimin Moussa Dembele, Deniz Undav gibi golcülerin dışında bambaşka bir yıldızı gündemine aldığı öğrenildi. Bundesliga'da Tayfun Korkut ile birlikte çalışan, 2019'da bonservisine 20 milyon euro ödenen 25 yaşındaki Belçikalıyla görüşmelere başlanırken, 1,88'lik pivotun stil ve tarz olarak Diagne'yi andırması ise Sarı Kırmızılı taraftarların dikkatinden kaçmadı.
3.01.2023 Galatasaray
Dursun Özbek'i isyan ettiren maaş talebi: Biz bu parayı İcardi'ye bile vermiyoruz
Dursun Özbek'i isyan ettiren maaş talebi: Biz bu parayı İcardi'ye bile vermiyoruz Galatasaray'ın transfer etmek için yoğun çaba sarf ettiği, hatta menajerini Florya'ya getirttiği yıldız futbolcunun istediği maaş Dursun Özbek'i resmen şok etti. Gelecek sezon forvet hattını baştan aşağı yenilemek isteyen Sarı Kırmızılı kulübün çalışmalarına devam ettiği bildirilirken, milli oyuncunun 6 milyon euro'luk maaş beklentisi görüşmelerin askıya alınmasına yetti.
2.01.2023 Galatasaray
Dursun Özbek'ten Drogba etkisi yaratacak transfer! Yıllık maaşı 5 milyon euro
Dursun Özbek'ten Drogba etkisi yaratacak transfer! Yıllık maaşı 5 milyon euro Sezon sonunda İcardi, Gomis ve Seferovic'le yollarını ayırması beklenen Galatasaray'ın forvet hattını yeniden inşa etmek için çalışmalara başladığı kaydedildi. Genelde bonservisi elinde olan yıldızları gözüne kestiren Sportif AŞ'nin Moussa Dembele ısrarı sürerken, Başkan Dursun Özbek'in bambaşka bir yıldızı gündemine aldığı bildirildi. İşte Sarı Kırmızılı formayı giymesi halinde Florya'da Drogba etkisi yaratacak o golcü...
27.12.2022 Galatasaray
Ali Koç ile Dursun Özbek arasında  bir 'Joao Pedro' savaşı daha!
Ali Koç ile Dursun Özbek arasında bir 'Joao Pedro' savaşı daha! Yaz ayı transfer döneminde Galatasaray'ın prensip anlaşmasına vardığı, fakat Fenerbahçe'nin 'çubukluyu' giydirdiği Joao Pedro'da yaşanan gelişmelerin aynısı bu sefer Fransız yıldızda olacak. Sarı Kırmızılı kulübün menajerini Florya'ya getirdiği tecrübeli futbolcu için Ali Koç'un devreye girdiği öğrenilirken, her iki kulübün bu transferde amansız bir yarışa girdiği bildirildi.
18.12.2022 Fenerbahçe
Dursun Özbek'in Dembele resti olay yarattı! 'Eğer ocakta olmazsa...'
Dursun Özbek'in Dembele resti olay yarattı! 'Eğer ocakta olmazsa...' Galatasaray'da son dakika... Transfer çalışmalarına tam gaz devam eden ve genel olarak yerli oyuncularla ilgilenen Galatasaray'da Fransız forvetin imzası yılan hikayesine döndü. Menajerinin İstanbul'a geldiği yıldız futbolcunun, ocak ayında Sarı Kırmızılı kulüple anlaşması beklenirken, Lyon'un bu transferde sürekli sorun çıkarması Dursun Özbek cephesinde kızgınlığa yol açtı.
14.12.2022 Galatasaray
Ali Koç Pelkas + para teklif etmişti! Galatasaray 18 milyon euro'luk yıldızı bedavaya bitirdi
Ali Koç Pelkas + para teklif etmişti! Galatasaray 18 milyon euro'luk yıldızı bedavaya bitirdi Daha önce Fenerbahçe'nin talip olduğu ve Fransız temsilcisine Pelkas + para teklif ettiği yıldız futbolcunun sezon sonunda serbest kalacak olması Galatasaray'ı harekete geçirdi. Forvet hattını olduğu gibi değiştirme planları yapan Sarı Kırmızılı yöneticilerin 18 milyon euro'luk forveti bedavaya bitirdiği anlaşılırken, Dursun Özbek'in ileri uca bir takviye daha yapacağı bildirildi.
13.12.2022 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Moussa Dembele ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki moussa dembele haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.