Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İdlib açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İdlib açıklaması! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun mektubu ile ilgili olarak "Eğer kişiye özel bir mektupsa, üzerinde özellikle kapalı olan kısımda çizikler varsa bu şahsa aittir. Benim bunu açıklamam doğru olmaz" dedi. Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'un, "Halife Hafter'in uzlaşmaya uygun davranacak" sözlerinin sorulması üzerine, "Ben doğrusu karanlıkların okuyucusu değilim. Bu adam güvenilir bir adam da değil açıklaması yaptı.
17.01.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan üniversite öğrencilerine burs müjdesi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan üniversite öğrencilerine burs müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan; "Kredi veya burs olarak lisans öğrencilerimize aylık 500 lira ödüyoruz. Şimdi yeni tabii bir zam daha gelecek." açıklamasında bulunarak üniversite öğrencileriyle ilgili müjdeyi verdi.
18.09.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: İstanbul'daki seçimlerin neredeyse tamamı usulsüz!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: İstanbul'daki seçimlerin neredeyse tamamı usulsüz! Rusya ziyareti öncesi havalimanında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İstanbul'da seçimlerin neredeyse tamamı usulsüz. Örgütlü bazı eylemler yapıldığını tespit ettik" diye konuştu. İsrail Başbakanı Netanyahu'ya da sert tepki gösteren Erdoğan, "Yaptığı her iş uluslararası hukuka aykırıdır" dedi.
8.04.2019 Siyaset