İş adamı cinayetinde şok ifadeler
İş adamı cinayetinde şok ifadeler Antalya'da hunharca öldürülen iş adamı Erdoğan Veziroğlu'nun davasında sanıklar birbirini suçladı
26.04.2017 Yaşam
Antalya'daki cinayette kan donduran detaylar ortaya çıktı
Antalya'daki cinayette kan donduran detaylar ortaya çıktı Antalya'da sırtına taşla vurulduktan sonra vücuduna elektrik verilip telle boğulan, cesedinin yeri 3 kez değiştirilen mobilyacı 40 yaşındaki Erdoğan Veziroğlu'nu öldüren sanıkların, cinayetten sonra olayı kimseye anlatmamak için Kuran ve bayrak üstüne el basarak yemin ettikleri ortaya çıktı.
9.03.2017 Yaşam
Cesedin yerini 3 kez değiştirmişler
Cesedin yerini 3 kez değiştirmişler Antalya'da Erdoğan Veziroğlu'nu sırtına taşla vurduktan sonra telle boğarak öldürdükleri ve cesedinin yerini 3 kez değiştirdikleri iddia edilen 5 sanık hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle hazırlanan iddianame kabul edildi.
31.01.2017 Yaşam
Cesedin yerini 3 kez değiştirmişler
Cesedin yerini 3 kez değiştirmişler ANTALYA'da kaybolduktan 10 gün sonra ormanlık alandaki tarihi höyükte cesedi bulunan 40 yaşındaki Erdoğan Veziroğlu'nun sırtına taşla vurulduktan sonra vücuduna elektrik verilip telle boğulduğu, cinayetten sonra cesedin yerinin 3 kez değiştirildiği belirlendi. Cinayetle ilgili 8 kişi gözaltına alındı.
16.12.2016 Yaşam