Erdoğa

Erdoğa

Son dakika erdoğa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan erdoğa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını erdoğa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erdoğa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erdoğa gelişmeleri de dahil olmak üzere 39 erdoğa haberi bulunmuştur. Tüm erdoğa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hicri Yılbaşı mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hicri Yılbaşı mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yeni hicri yılımız mübarek olsun" dedi.
29.07.2022 Siyaset
Türkiye'de üretildi! İlk elektrikli ticari aracı hattan indirildi
Türkiye'de üretildi! İlk elektrikli ticari aracı hattan indirildi Türkiye'nin ilk elektrikli ticari aracı E-Transit Kocaeli'de hattan indirildi. Programa katılan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Türkiye otomotiv sektöründeki tecrübesi ve gelişen Ar-Ge ekosistemi ile önümüzdeki dönemde Avrupa’nın elektrikli araç üssü olacaktır. Tüm dünya Türkiye’nin muharebe konseptlerini değiştiren SİHA’larını konuşuyor. Türkiye, otomobil üretiminin yüzde 80’ini başta Almanya, İngiltere ve Fransa olmak üzere Avrupa ülkelerine ihraç ediyor" dedi. Ford Otosan, Ford'un Avrupa’daki ilk elektrikli ticari aracı Ford E-Transit’i, Kocaeli fabrikalarında hattan indirdi.
7.04.2022 Ekonomi
Petrol ve doğal gaz fiyatları masada! Kabine toplanıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak
Petrol ve doğal gaz fiyatları masada! Kabine toplanıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün toplanıyor. Rusya-Ukrayna savaşının toplantının ana gündem maddesi olması beklenirken, Antalya Diploması Forumu'nun yansımaları ile enerjide fiyat ve tedarik de toplantıda ele alınacak. Tarım ve Orman Bakanlığı görevine getirilen Vahit Kirişci de ilk kez Kabine'ye katılacak. Kritik toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın millete sesleniş konuşması yapması bekleniyor.
15.03.2022 Gündem
Tansu Okan kimdir, kaç yaşında ve neden öldü? Tanju Okan’ın oğlu Tansu Okan’ın hastalığı ne?
Tansu Okan kimdir, kaç yaşında ve neden öldü? Tanju Okan’ın oğlu Tansu Okan’ın hastalığı ne? Türk müziğinin ünlü yorumcusu Tanju Okan'ın oğlu Tansu Okan hayatını kaybetti. Peki, Tansu Okan kimdir, kaç yaşında ve neden öldü? Tanju Okan’ın oğlu Tansu Okan’ın hastalığı ne?
11.02.2022 Magazin
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten net mesaj: Devlet buna müsaade etmez!
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten net mesaj: Devlet buna müsaade etmez! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik AK Parti MYK toplantısı devam ederken açıklamalarda bulundu. Çelik, Kazakistan ile ilgili; "Durumu çok yakından takip ediyoruz. Şartlar ne olursa olsun Kazakistan'ın yanındayız" dedi. Çelik, HDP'li vekil Güzel'in teröristle olan fotoğrafına ilişkin ise "Meclis imkanları terör propagandasına dönüştürüldü. Kendisine saygısı olan bir devlet buna müsaade etmez" açıklamasında bulundu.
10.01.2022 Siyaset
Turkovac'a acil kullanım onayı! Turkovac aşısının üretimi ne zaman başlıyor?
Turkovac'a acil kullanım onayı! Turkovac aşısının üretimi ne zaman başlıyor? Yerli koronavirüs aşısı Turkovac ile ilgili önemli gelişme! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca geçtiğimiz ay Meclis'te yaptığı açıklamada TURKOVAC için Acil Kullanım Onayına müracaat ettiklerini belirtmişti. Turkovac için acil kullanım izni çıktı. Aşının seri üretime başlamasına ilişkin detayları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklayacak. Peki, Turkovac aşısının üretimi ne zaman başlıyor? Turkovac aşısını kim üretecek? Turkovac aşısı seri üretim ne zaman başlıyor? İşte detaylar...
22.12.2021 Sağlık
Araba ve sigara fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! 3 kat ÖTV...
Araba ve sigara fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! 3 kat ÖTV... Araba ve sigara fiyatlarıyla son dakika ÖTV gelişmesi. Milyonları kapsıyor. Resmi Gazete'de yayımlanan Vergi Paketi düzenlemesine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tütün mamulleri ve otomotivde ÖTV'leri 3 kat artırma yetkisi verildi.
26.10.2021 Ekonomi
İyidere - İkizdere yolu açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Siz bu milletin önünü kesemeyeceksiniz
İyidere - İkizdere yolu açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Siz bu milletin önünü kesemeyeceksiniz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de İyidere-İkizdere Yolu ve Tünelleri Açılış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Biz İkizdere'de lojistik tesislerini yapıyoruz. Bunlar Ankara'dan geliyor. Tesisin yapımını durdurmak için gayret sağlıyor. Türkiye'nin değişik yerlerinden ne kadar sol varsa, komünist varsa alıp buraya geliyorlar neymiş, bizim önümüzü kesecekler. Siz bu milletin önünü kesemezsiniz. Kesemeyeceksiniz." dedi.
3.09.2021 Siyaset
Kasımpaşa: 2 - Galatasaray: 2
Kasımpaşa: 2 - Galatasaray: 2 Galatasaray, Süper Lig'in üçüncü haftasında 2-0 öne geçtiği maçta Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldı.
29.08.2021 Futbol
8 Nisan Romanlar Günü olarak kutlanacak! Resmi Gazete'de yayımlandı!
8 Nisan Romanlar Günü olarak kutlanacak! Resmi Gazete'de yayımlandı! Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Genelgesine göre Türkiye'de 8 Nisan 'Romanlar Günü' olarak kutlanacak. Cumhurbaşkanlığı himayesinde yapılacak olan kutlamaların usul ve esaslarını Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı belirleyecek.
8.04.2021 Gündem
14 gün yasak var mı? 14 gün sokağa çıkma yasağı olacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!
14 gün yasak var mı? 14 gün sokağa çıkma yasağı olacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Koronavirüs nedeniyle Türkiye genelinde kısmi sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. Hafta içi ve hafta sonu belirli saatlerde uygulanan sokağa çıkma yasağını ile ilgili son gelişmeler de gelmeye devam ediyor. Pek çok kişi, "14 gün sokağa çıkma yasağı olacak mı?" sorusunu araştırıyordu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Azerbaycan ziyaretinin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı ve son noktayı koydu. Peki, 14 gün yasak var mı? 14 gün sokağa çıkma yasağı olacak mı? Yeni yasaklar gelir mi? Hafta içi ve hafta sonu yeni yasaklar gelir mi? İşte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yasaklar ile ilgili açıklamaları...
11.12.2020 Gündem
Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmasında birinci belli oldu
Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmasında birinci belli oldu Dört sezondur TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan "Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'nda" ödüller sahiplerini buldu. Birinci, Büyük Çamlıca Camii Müezzin Kayyımı Hüseyin Akbulut oldu.
19.05.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mayıs Eczacılık Günü'nü kutladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mayıs Eczacılık Günü'nü kutladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs Eczacılık Günü'nü kutladı.
14.05.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı'nı daha da güçlendirmeye kararlıyız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı'nı daha da güçlendirmeye kararlıyız Cumhurbaşkanı Erdoğan, geride bırakılan 4 yıla yakın sürede Cumhur İttifakı'nın her türlü fitne, iftira, yalan ve tahrik girişimine rağmen Türkiye'nin ve Türk milletinin bekasına sahip çıkma ilkesinden taviz vermeden dimdik ayakta kaldığını vurguladı.
11.05.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İdlib açıklaması: Sonuçları olacak...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İdlib açıklaması: Sonuçları olacak... Ukrayna ziyareti dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Esed rejiminin İdlib'deki saldırısına ilişkin, "Bu, İdlib mutabakatının açık bir ihlalidir. Rejim için tabii ki bunun sonuçları da olacaktır" dedi.
4.02.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğa'ndan şehit ailesine başsağlığı
Cumhurbaşkanı Erdoğa'ndan şehit ailesine başsağlığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'te trafik kazasında şehit olan polis memuru Yusuf Çelik'in ailesine başsağlığı telgrafı gönderdi.
9.02.2019 Siyaset
Fırat'ın batısında heyecan, doğusunda panik var
Fırat'ın batısında heyecan, doğusunda panik var Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğa'nın, Fırat Nehri'nin doğusunda kalan Suriye topraklarının terör örgütlerinden arındırılmasına yönelik harekat sinyali vermesiyle sınır hattında başlayan hareketlilik devam ediyor. Suriye'de TSK tarafından düzenlenen harekatlar ile huzura kavuşan Fırat'ın batısında kalan Suriyeliler operasyonun başlamasını heyecanla beklerken, Fırat'ın doğusundaki teröristler ise panik halinde olası bir harekata karşı mevzi ve siperler hazırlayıp, tüneller kazıyor. Gözlerin çevrildiği Suriye'de terör örgütü denetimindeki Menbiç'te ise ABD'ye ait helikopterler teröristlerin mevzilerinin üzerinde alçak uçuş yapıyor.
17.12.2018 Gündem
MHP seçim beyannamesi açıklandı
MHP seçim beyannamesi açıklandı MHP Lideri Devlet Bahçeli, seçim beyannamesini açıkladı MHP'nin seçim beyannamesi iki bölümden oluşuyor. İlk bölümünde 15 Temmuz darbe girişiminin ardından halk oylamasına giden süreç ve cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin gerekçeleri ve neler getirdiği ile Cumhur İttifakı'nın hedefleri yer alıyor.
26.05.2018 Siyaset
Erdoğan: Bu kafayla düşmez
Erdoğan: Bu kafayla düşmez Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Enflasyon, çift haneli rakamdan tek haneye inmiş değil. Bu mantıkla, bu kafayla gidildiği sürece inmez" dedi.
7.02.2018 Ekonomi
65 yıl sonra bir ilk Cumhurbaşkanı Erdoğan Atina'da
65 yıl sonra bir ilk Cumhurbaşkanı Erdoğan Atina'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan'da. Erdoğan'ın ziyareti 65 yıl aradan sonra Cumhurbaşkanı düzeyinde ilk ziyaret olma özelliğini taşıyor. Erdoğan, Atina'daki temaslarının ardından da Batı Trakya'yı ziyaret edecek. Erdoğan'ın Atina'ya gelişini Yunanistan televizyonları yayınlarını keserek canlı verirken, kentte de sıkı güvenlik önlemleri alındı.
29.09.2021 Gündem
‘Bölgeyi ateş çemberine sokar’
‘Bölgeyi ateş çemberine sokar’ İsrail yönetimine seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Eğer bu dünyada barış içinde yaşamak istiyorsanız, başkalarını tehdit etmek yerine kendisini ve bölgeyi ateş çemberine sokabilecek politikalardan kaçınmak gerekiyor” dedi
26.07.2017 Siyaset
Erdoğan o davadan vazgeçti!
Erdoğan o davadan vazgeçti! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı bir televizyon programında kendisine hakaret ettiği iddiasıyla yönetmen Mustafa Altıoklar'a açtığı 100 bin liralık tazminat davasından feragat etti...
3.11.2016 Magazin
İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nün son tabliyesi yerleştirildi
İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nün son tabliyesi yerleştirildi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nün son tabliyesini yerleştirdi.
29.09.2021 Gündem
Erdoğan'ın acı günü
Erdoğan'ın acı günü CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün vefat eden yakın arkadaşı Ak Parti Çatalca Eski İlçe Başkanı Engin Bilgin’in Gökçeali köyündeki cenaze törenine katıldı...
29.09.2021 Gündem
5 fincandan sonrasına dikkat
5 fincandan sonrasına dikkat “Bağımlılık yapan maddelere tiryak; tiryaklara bağımlı olana da tiryaki denir...
4.03.2015 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Erdoğa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erdoğa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.