Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hicri Yılbaşı mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hicri Yılbaşı mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yeni hicri yılımız mübarek olsun" dedi.
29.07.2022 Siyaset
İyidere - İkizdere yolu açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Siz bu milletin önünü kesemeyeceksiniz
İyidere - İkizdere yolu açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Siz bu milletin önünü kesemeyeceksiniz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de İyidere-İkizdere Yolu ve Tünelleri Açılış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Biz İkizdere'de lojistik tesislerini yapıyoruz. Bunlar Ankara'dan geliyor. Tesisin yapımını durdurmak için gayret sağlıyor. Türkiye'nin değişik yerlerinden ne kadar sol varsa, komünist varsa alıp buraya geliyorlar neymiş, bizim önümüzü kesecekler. Siz bu milletin önünü kesemezsiniz. Kesemeyeceksiniz." dedi.
3.09.2021 Siyaset
14 gün yasak var mı? 14 gün sokağa çıkma yasağı olacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!
14 gün yasak var mı? 14 gün sokağa çıkma yasağı olacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Koronavirüs nedeniyle Türkiye genelinde kısmi sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. Hafta içi ve hafta sonu belirli saatlerde uygulanan sokağa çıkma yasağını ile ilgili son gelişmeler de gelmeye devam ediyor. Pek çok kişi, "14 gün sokağa çıkma yasağı olacak mı?" sorusunu araştırıyordu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Azerbaycan ziyaretinin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı ve son noktayı koydu. Peki, 14 gün yasak var mı? 14 gün sokağa çıkma yasağı olacak mı? Yeni yasaklar gelir mi? Hafta içi ve hafta sonu yeni yasaklar gelir mi? İşte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yasaklar ile ilgili açıklamaları...
11.12.2020 Gündem
Erdoğan: Bu kafayla düşmez
Erdoğan: Bu kafayla düşmez Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Enflasyon, çift haneli rakamdan tek haneye inmiş değil. Bu mantıkla, bu kafayla gidildiği sürece inmez" dedi.
7.02.2018 Ekonomi