Erdem Şen

Erdem Şen

Son dakika Erdem Şen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Erdem Şen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Erdem Şen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erdem Şen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erdem şen gelişmeleri de dahil olmak üzere 514 erdem şen haberi bulunmuştur. Tüm erdem şen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ankaragücü ara transfer dönemine damga vurdu
Ankaragücü ara transfer dönemine damga vurdu Spor Toto Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü, kadrosunu 6 futbolcuyla daha güçlendirdi.
31.01.2019 Ankaragücü
Chaves'e Süper Lig'den takviye!
Chaves'e Süper Lig'den takviye! Spor Toto Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü'nde forma giyen Erdem Şen, Portekiz'in Chaves takımına transfer oldu.
16.01.2019 Ankaragücü
Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu
Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu 'Pantene Altın Kelebek Ödülleri' Zorlu Center’da düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Televizyon ve müzik dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği geceye sanat ve iş dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı.
9.12.2018 Televizyon
İsmail Kartal'a Bodrum'da şok: 4-2
İsmail Kartal'a Bodrum'da şok: 4-2 Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında Bodrum Belediyesi Bodrumspor, evinde İsmail Kartal'ın çalıştırdığı Ankaragücü'nü 4-2 mağlup etti.
6.12.2018 Ankaragücü
Ankaragücü'ne turu penaltı getirdi!
Ankaragücü'ne turu penaltı getirdi! Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda MKE Ankaragücü, sahasında TFF 3. Lig ekiplerinden Erbaaspor'u 1-0 yenerek 5. tura yükseldi.
31.10.2018 Ankaragücü
Ankaragücü kupada turladı
Ankaragücü kupada turladı MKE Ankaragücü, Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda ağırladığı Serik Belediyespor'u 2-1 yenerek 4. tura yükseldi.
26.09.2018 Ankaragücü
Ankaragücü'nden dört dörtlük hazırlık
Ankaragücü'nden dört dörtlük hazırlık Spor Toto Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü, hazırlık maçında konuk ettiği Spor Toto 1. Lig takımlarından Gençlerbirliği'ni 4-0 mağlup etti.
8.09.2018 Futbol
Alex Song Yeni Malatya'ya!
Alex Song Yeni Malatya'ya! Yeni Malatyaspor, Barcelona ve Arsenal gibi Avrupa’nın dev kulüplerinde forma giyen Alex Song’un peşinde...
6.08.2018 Yeni Malatya Spor
Erdem Şen: İftira atıyorlar
Erdem Şen: İftira atıyorlar Gaziantepspor'da sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen ancak kulüple ilişiğinin kesilmesine rağmen sorunlar yaşayan Erdem Şen, Gaziantepspor'un resmi sitesinden kendisini hırsızlıkla suçlamasına cevap verdi.
21.05.2016 Gaziantepspor
Gaziantepspor'da Erdem Şen'in hırsızlık skandalı
Gaziantepspor'da Erdem Şen'in hırsızlık skandalı Gaziantepspor kulübü futbolcuları Erdem Şen'in kulüp binasında hırsızlık yaptığını duyururken, o anın videosunu da paylaştı.
20.05.2016 Gaziantepspor
Gaziantepsporlu futbolcu gözaltına alındı
Gaziantepsporlu futbolcu gözaltına alındı Gaziantepspor’da sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen Erdem Şen havaalanında Belçika’ya giderken kulübün şikayeti üzerine gözaltına alındığı öğrenildi.
17.05.2016 Gaziantepspor
Fırtına ikinci yarı esti
Fırtına ikinci yarı esti Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupas'ında Gaziantepspor ile karşı karşıya geldi.
22.12.2015 Trabzonspor
Konya zirve takibini sürdürdü
Konya zirve takibini sürdürdü Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Torku Konyaspor, evinde Gaziantepspor ile karşılaştı. Konya Torku Arena'da oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 2-1'lik skorla kazandı.
17.10.2015 Konya Spor
Sedat Şahin'in sağ kolu yakalandı
Sedat Şahin'in sağ kolu yakalandı Organize suç örgütü lideri Sedat Şahin'in Ergenekon davasında adı geçen ve kesinleşmiş 4...
25.09.2015 Yaşam
Antep Arena'da iddialı
Antep Arena'da iddialı Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, Galatasaray ile yapacakları maçtan puan ya da puanlarla döneceklerine inandığını söyledi.
22.09.2015 Galatasaray
'Bu sonuç Melo'ya kapak olsun...'
'Bu sonuç Melo'ya kapak olsun...' Gaziantepsporlu futbolcu Erdem Şen, Demba Ba ile arasında geçen diyaloğu anlattı ve Melo'ya mesaj verdi.
11.05.2015 Galatasaray
'Babam bile inanamadı'
'Babam bile inanamadı' Gaziantepspor'da Erdem Şen, Beşiktaş maçının ardından konuştu.
10.05.2015 Gaziantepspor
G.Antep'in golcüleri suskun
G.Antep'in golcüleri suskun Spor Toto Süper Ligi'nde mücadele eden Gaziantepspor'da goller, forvet oyuncularından çok defans ve orta sahadaki ayaklardan geldi.
18.04.2015 Gaziantepspor
Gaziantep seriye bağladı
Gaziantep seriye bağladı Spor Toto Süper Lig'de son haftaların formda ekibi Gaziantepspor, Mersin İdman Yurdu deplasmanında 1-0 kazanarak tırmanışını sürdürdü.
21.03.2015 Gaziantepspor
Muhammet Demir gole hasret
Muhammet Demir gole hasret Süper Lig takımlarından Gaziantepspor'u sezon başından beri attığı gollerle takımını sırtlayan Muhammet Demir, 4 haftadır suskun kaldı.
3.03.2015 Gaziantepspor
'F.Bahçe, Antep'ten eli boş dönecek'
'F.Bahçe, Antep'ten eli boş dönecek' Evinde büyük takımlara karşı kazanamayan Gaziantepspor, Fenerbahçe'yi yenerek şansızlığını kırmak istiyor.
13.02.2015 Gaziantepspor
Trabzon Muhammet'i resmen istedi
Trabzon Muhammet'i resmen istedi Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, takımın golcü oyuncusu Muhammet Demir'e çok sayıda kulübün talip olduğunu söyledi.
8.01.2015 Trabzonspor
Es-Es'e bir darbe daha
Es-Es'e bir darbe daha Spor Toto Süper Lig'in 16. hafta maçında Eskişehirspor ile Gaziantepspor karşı karşıya geldi.
4.01.2015 Futbol
Demir yok, gol yok...
Demir yok, gol yok... Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, son haftalarda gol atamamalarında Muhammet Demir'in eksikliğinin etkili olduğunu söyledi.
16.12.2014 Gaziantepspor
G.Antep, Sivas'ı son anda yıktı!
G.Antep, Sivas'ı son anda yıktı! Ziraat Türkiye Kupası A Grubu ilk maçında Sivasspor ile Gaziantepspor karşı karşıya geldi.
3.12.2014 Gaziantepspor

Benzer Haber Etiketleri

Erdem Şen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erdem şen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.