Eray İşcan

Eray İşcan

Son dakika Eray İşcan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Eray İşcan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Eray İşcan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eray İşcan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eray işcan gelişmeleri de dahil olmak üzere 219 eray işcan haberi bulunmuştur. Tüm eray işcan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kayserispor Jhonder Cadiz'i kadrosuna katıyor
Kayserispor Jhonder Cadiz'i kadrosuna katıyor Kayserispor, Benfica’nın Setubal’dan 3 milyon euroya kadrosuna kattığı Jhonder Cadiz’i renklerine bağlıyor.
23.08.2019 Kayseri Spor
37'lik Hakan Arıkan geri döndü!
37'lik Hakan Arıkan geri döndü! Yeni transfer Eray İşçan'ın sakatlanıp 6 ay sahalardan uzak kalmasının ardından İstikbal Mobilya Kayserispor, kaleci Hakan Arıkan'ı yeniden kadrosuna kattı.
17.07.2019 Kayseri Spor
Fenerbahçe Yasir Subaşı'yı Kayserispor'a kiraladı
Fenerbahçe Yasir Subaşı'yı Kayserispor'a kiraladı Geçen sezon başında Fenerbahçe'den Ümraniyespor'a giden ve başarılı performansıyla dikkat çeken 23 yaşındaki sol bek Karahan Yasir Subaşı, Kayserispor'a transfer oldu.
10.07.2019 Fenerbahçe
31.5 milyon euro kar!
31.5 milyon euro kar! UEFA ile Finansal Fair-Play kapsamında anlaşmalar yapan Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor transfer dönemini toplam 31 milyon 465 bin euro (239.3 milyon TL) karla kapattı.
1.09.2018 Galatasaray
Galatasaray Muslera'nın yedeğini buldu!
Galatasaray Muslera'nın yedeğini buldu! Eray İşcan ve Cedric Carrasso’yla yola devam etmeme kararı alan Cimbom'da; altyapıdan yetişen İsmail Çipe, ayağına kadar gelen fırsatı çok iyi değerlendirdi. Teknik direktör Fatih Terim, 5 hazırlık maçında da görev verdiği 23 yaşındaki eldivenin performansını genel olarak beğendi ve yönetime "Kaleci transferine gerek yok" raporu verdi.
30.07.2018 Galatasaray
İnanılmaz rakam! 10 milyon euro...
İnanılmaz rakam! 10 milyon euro... Galatasaray, gönderdiği ve satacağı futbolculardan 10 milyon euro (yaklaşık 55 milyon lira) tasarruf edecek.
19.07.2018 Galatasaray
Fatih Terim'den transfer açıklaması
Fatih Terim'den transfer açıklaması Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, bütçeleri ve ihtiyaçları doğrultusunda transfer yapmaya devam edeceklerini söyledi.
8.07.2018 Galatasaray
Mustafa Cengiz'den UEFA açıklaması
Mustafa Cengiz'den UEFA açıklaması Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
6.07.2018 Galatasaray
Eray durumunu kendi belirleyecek
Eray durumunu kendi belirleyecek G.Saray'da sözleşmesi biten Eray İşcan'ın, Zürih'te başlayacak olan kampta göstereceği performansla sözleşme alıp almayacağı belli olacak.
5.07.2018 Galatasaray
Galatasaray'dan teklif! "Göndereceğiniz tüm isimler..."
Galatasaray'dan teklif! "Göndereceğiniz tüm isimler..." Roma'dan kadrosunda düşünmediği isimleri bildirmesini isteyen Galatasaray, ihtiyaç duyduğu bölgelere göre kiralama formülünü devreye sokacak.
5.07.2018 Galatasaray
Kalede yeni hedef Serkan Kırıntılı
Kalede yeni hedef Serkan Kırıntılı G.Saray, Muslera’nın yanına yedek kaleci almak için çalışmalarını da başlattı.
6.06.2018 Galatasaray
En güzel ayrılık
En güzel ayrılık Sarı-kırmızılılarda 7 oyuncunun ayrılığı sonrasında maaş bütçesi de rahatladı.
30.05.2018 Galatasaray
Galatasaray'da gündem Paschalakis
Galatasaray'da gündem Paschalakis Muslera'yı alternatifsiz bırakmak istemeyen Galatasaray'ın gündemine Türk kökenli Yunan kaleci Paschalakis geldi.
29.05.2018 Galatasaray
Aslan'ın çehresi değişiyor!
Aslan'ın çehresi değişiyor! Şampiyon G.Saray, yerli transferi için kolları sıvadı.
28.05.2018 Galatasaray
Üç yerli bomba birden! Serdar, Serkan, Emre...
Üç yerli bomba birden! Serdar, Serkan, Emre... Spor Toto Süper Lig'de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, transferde önceliği geçen sezon takımlarında parlayan Türk oyunculara verdi.
23.05.2018 Galatasaray
Galatasaray, Göztepe maçına hazır
Galatasaray, Göztepe maçına hazır Spor Toto Süper Lig'in 34'üncü haftasında yarın deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak olan Galatasaray, bu maçın hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamladı.
18.05.2018 Galatasaray
Galatasaray'da kritik maçın kadrosu belli oldu
Galatasaray'da kritik maçın kadrosu belli oldu Galatasaray Futbol Takımı'nın Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 30. haftasında Aytemiz Alanyaspor ile oynayacağı maçın kadrosu belli oldu.
19.04.2018 Galatasaray
Aslan liderliği söktü aldı!
Aslan liderliği söktü aldı! Süper Lig'in 29. haftasında evinde Başakşehir'i ağırlayan Galatasaray maçı 2-0 kazanarak liderliğe uzandı.
15.04.2018 Galatasaray
Telekom'da büyük tepki! Terim ve Arda...
Telekom'da büyük tepki! Terim ve Arda... Spor Toto Süper Lig'in 29. hafta maçında Medipol Başakşehir'i konuk eden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, son oynadıkları maça göre başlangıç kadrosunda 2 değişiklik yaptı.
15.04.2018 Galatasaray
Galatasaraylı yıldız derbi öncesi ameliyat edildi
Galatasaraylı yıldız derbi öncesi ameliyat edildi Galatasaray'ın kalecisi Eray İşcan, dizinden ve burnundan ameliyat edildi.
16.03.2018 Galatasaray
Karabük'te tarihi skor! Aslan gol olup yağdı
Karabük'te tarihi skor! Aslan gol olup yağdı Süper Lig'in 24. haftasında Galatasaray deplasmanda Kardemir Karabükspor'u 7-0 mağlup etti.
3.03.2018 Galatasaray
Galatasaray, TM Akhisarspor maçına hazır
Galatasaray, TM Akhisarspor maçına hazır Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk ayağında Teleset Mobilya Akhisarspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamladı.
26.02.2018 Galatasaray
Aslan'a evinde yan bakılmıyor!
Aslan'a evinde yan bakılmıyor! Evinde oynadığı 11 maçta 10 galibiyet, 1 beraberlik alarak 31 puan toplayan Galatasaray, Süper Lig'in 23. hafta açılış maçında taraftarı önünde Bursaspor'u 5-0 mağlup etti ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.
23.02.2018 Galatasaray
'Liderlik değil şampiyonluk istiyorum'
'Liderlik değil şampiyonluk istiyorum' Fatih Terim, oyuncularından büyük resmi görmelerini istedi.
11.02.2018 Galatasaray
Muslera'nın yerine kale onun!
Muslera'nın yerine kale onun! Galatasaray'da, Demir Grup Sivasspor maçında sarı kart görüp cezalı duruma düşen Muslera'nın yerine, Antalya maçında kaleyi kimin koruyacağı merak konusu oldu.
6.02.2018 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Eray İşcan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eray işcan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.