Engin Baytar

Engin Baytar

Son dakika Engin Baytar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Engin Baytar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Engin Baytar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Engin Baytar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan engin baytar gelişmeleri de dahil olmak üzere 483 engin baytar haberi bulunmuştur. Tüm engin baytar haberleri aşağıda listelenmiştir.
En son Selçuk İnan, Engin Baytar, Burak Yılmaz gelmişti! Trabzonspor'dan Galatasaray'a 2 yıldız daha
En son Selçuk İnan, Engin Baytar, Burak Yılmaz gelmişti! Trabzonspor'dan Galatasaray'a 2 yıldız daha Süper Lig'de 23.şampiyonluğunu ilan eder etmez transfer çalışmalarına start veren Galatasaray yönetimi Tielemans, İlkay Gündoğan ve İcardi'yi yakın markaja aldı. Sarı Kırmızılı kulübün muhabirlerinden Nevzat Dindar 'Nelsson, Zaniolo ve Boey'in takımdan ayrılacağını duyururken, ünlü yorumcunun 'Dursun Özbek Trabzonspor'un iki yıldızını istiyor' sözleri ise her iki camiada da ilgi uyandırdı.
6.06.2023 Galatasaray
Eyüpspor'da Arda Turan'ın durumu belli oldu! Başkandan resmi açıklama
Eyüpspor'da Arda Turan'ın durumu belli oldu! Başkandan resmi açıklama Spor Toto 1.Lig Play-Off yarı final rövanş maçında Bodrumspor'a 2-0 mağlup olarak finale veda eden Eyüpspor'da Arda Turan'ın geleceği belli oldu.
5.06.2023 Şampiy10
Burak Yılmaz resmen duyurdu: Kariyerimi sonlandırdım!
Burak Yılmaz resmen duyurdu: Kariyerimi sonlandırdım! Son olarak Hollanda Ligi ekiplerinden Fortuna Sittard forması giyen sonrasında takımdan ayrıldığını açıklayan Burak Yılmaz basın toplantısı düzenledi. Tecrübeli oyuncu futbol kariyerini sonlandırdığını açıkladı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan tecrübeli ismin Fenerbahçe ve Şenol Güneş ise dikkat çekti.
5.06.2023 Şampiy10
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten rakiplere gönderme: Puanı size yazalım, yine öndeyiz!
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten rakiplere gönderme: Puanı size yazalım, yine öndeyiz! Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan ve ligdeki son maçında Fenerbahçe'yi 3-0 yenen Galatasaray'da başkan Dursun Özbek, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a göndermede bulundu.
5.06.2023 Galatasaray
Fenerbahçe'den tarihin en fazla harcamasına karşılık tarihi fiyasko!
Fenerbahçe'den tarihin en fazla harcamasına karşılık tarihi fiyasko! Kanarya, tarihinin en çok bonservis harcadığı sezonunu geride bıraktı ancak ortada ise adeta bir enkaz kaldı. Kâbus gibi geçen yıl, Galatasaray derbisi ile sona erdi. Fenerbahçe, önce şampiyonluğu kaptırdı, sonra da ezeli rakibine 3-0'lık skorla mağlup olurken, Sarı-Lacivertliler adeta ucuz kurtuldu. Bu sonuçla Ali Koç, 5. sezonunda da hüsrana uğradı
5.06.2023 Fenerbahçe
Engin Baytar 'Okan Buruk'a operasyon var' dedi takımdaki bazı isimleri gizledi!
Engin Baytar 'Okan Buruk'a operasyon var' dedi takımdaki bazı isimleri gizledi! Süper Lig'de 12.hafta itibariyle 21 puan toplayan ve 2 günlük iznin sonrasında Beşiktaş derbisi hazırlıklarına başlayan Galatasaray'da eski futbolculardan Engin Baytar'ın iddiası camiayı allak bullak etti. Sarı Kırmızılı takımda bazı oyuncuların Okan Buruk'a operasyon çektiğini iddia eden Baytar, sosyal medyada oldukça dikkat çekerken, aynı iddiaların Tudor döneminde de yapılması taraftarları endişeye sevk etti.
1.11.2022 Galatasaray
Trabzonspor'dan bomba transfer hamlesi! Galatasaray'dan...
Trabzonspor'dan bomba transfer hamlesi! Galatasaray'dan... Trabzonspor, 2010’lu yılların başında Galatasaray’a bir bir kaptırdığı yıldızların acısını çıkartmak istiyor... Selçuk İnan, Ceyhun, Engin Baytar, Burak Yılmaz, Olcan ve Cavanda... Bu isimlerin hepsinin ortak noktası, Fırtına’dan kopup Galatasaray’a gitmiş olmaları... Bu kez Bordo-Mavililer tarihi bir rövanş peşinde. Karadeniz ekibi, Türk futbolunun en büyük yıldızlarından biri olması beklenen genç yıldızı Cim Bom’dan söküp alabilir.
19.04.2020 Galatasaray
Engin Baytar'ın yeni takımı belli oldu
Engin Baytar'ın yeni takımı belli oldu Engin Baytar, TFF 2. Lig takımlarından Gaziantepspor ile sözleşme imzaladı.
19.11.2018 Futbol
Engin Baytar, Merit Alsancak Yeşilovaspor'da!
Engin Baytar, Merit Alsancak Yeşilovaspor'da! Bir dönem Süper Lig'de Trabzonspor ve Galatasaray formalarını terleten Engin Baytar'ın yeni takımı belli oldu.
18.09.2018 Futbol
Gümüşdağ açıkladı: Biz de ceza vereceğiz...
Gümüşdağ açıkladı: Biz de ceza vereceğiz... Arda Turan'ın hakeme yaptığı hareketi kabul edilebilir bulmuyorum. Kulüp olarak biz de Arda'ya bir ceza keseceğiz.
10.05.2018 Başakşehir
Bursa'da İbrahim Yazıcı Stadı açıldı
Bursa'da İbrahim Yazıcı Stadı açıldı Bursa'da Nilüfer Belediyesi tarafından yaptırılan ve Bursaspor Kulübünün merhum başkanı İbrahim Yazıcı'nın adını taşıyan 6 bin kişilik stat açıldı.
7.05.2018 Futbol
AFDK'den Engin Baytar'a 6 maç ceza
AFDK'den Engin Baytar'a 6 maç ceza Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Amatör Futbol Disiplin Kurulu (AFDK), Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Karadeniz Ereğli Belediyespor'da forma giyen eski milli futbolcu Engin Baytar'a 6 maç men cezası verdi.
26.03.2018 Futbol
Engin Baytar 2.5 yılda amatöre döndü!
Engin Baytar 2.5 yılda amatöre döndü! Galatasaray formasıyla şampiyonluk kazanan ve Şubat 2015’te Sarı-Kırmızılı takımla yolları ayrılan Engin Baytar, sürpriz bir takıma transfer oluyor.
4.01.2018 Galatasaray
Engin Baytar amatör futbol takımına transfer oldu
Engin Baytar amatör futbol takımına transfer oldu Spor Toto Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Karadeniz Ereğli Belediyespor, bir dönem Galatasaray ve Trabzonspor'da da forma giyen eski milli futbolcu Engin Baytar ile anlaşmaya varıldığını bildirdi.
3.01.2018 Futbol
Ümit Karan'dan flaş Cüneyt Çakır paylaşımı
Ümit Karan'dan flaş Cüneyt Çakır paylaşımı Galatasaray'ın eski futbolcularından Ümit Karan, sarı kırmızılıların dün oynadığı Fenerbahçe maçında hakem Cüneyt Çakır'ın yönetimini paylaştığı fotoğrafla flaş bir şekilde eleştirdi.
23.10.2017 Galatasaray
Ümit Karan: Sanki Didier Drogba’yı almış gibi hava
Ümit Karan: Sanki Didier Drogba’yı almış gibi hava ABD’de yaşayan Malatyalılar tarafından kurulan Malatyaspor USA takımında ilk teknik adamlık deneyimini yaşayacak eski milli futbolcu Ümit Karan, gelecekteki hedefinin Galatasaray Futbol Takımı’nı çalıştırmak olduğunu söyledi. Karan ayrıca Galatasaray'ın transfer politikasını eleştirdi. "Birileri hala Galatasaray'dan pala çalıyor" dedi.
20.07.2017 Galatasaray
Engin Baytar'ın yeni takımı belli
Engin Baytar'ın yeni takımı belli Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor, sezon öncesi renklerine bağladığı Engin Baytar ile yollarını ayırdı.
23.09.2021 Futbol
Mert Nobre ve Engin Baytar'dan derbi tahmini
Mert Nobre ve Engin Baytar'dan derbi tahmini Futbol hayatını Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da sürdüren eski Fenerbahçeli futbolcu Mert Nobre, hafta sonu oynanacak derbi maçta Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 2-1 yeneceğini ileri sürdü
24.09.2021 Galatasaray
Erzurum'un göz bebeği Nobre ve Engin Baytar
Erzurum'un göz bebeği Nobre ve Engin Baytar Spor Toto 2. Lig'de mücadele eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un transferleri Mert Nobre ve Engin Baytar, kentte gündem konusu oldu. Deneyimli futbolcu Nobre: "Artık Erzurumlu gibi oldum. Takım arkadaşlarım bana 'Dadaş Nobre' diyor. Erzurum'da kıtlama şekerle çay içtim, kadayıf dolması, cağ kebabı yedim ve çok beğendim" derken bir başka önemli oyuncusu Engin Baytar ise "Futbol hayatım Fenerbahçe maçıyla biraz sallantıya girdi. Erzurum'a yeniden doğmak için geldim" dedi
3.10.2016 Futbol
Trabzon isyanda: 'Paramızı gönderin'
Trabzon isyanda: 'Paramızı gönderin' Bordo mavili yönetim harekete geçti ve Burak Yılmaz'ın transferinden hak edişini Galatasaray'dan resmen talep etti.
2.03.2016 Trabzonspor
Karşıyaka'dan tek kurşun
Karşıyaka'dan tek kurşun PTT 1. Lig’de Göztepe ile Karşıyaka karşı karşıya geldi.
8.11.2015 TFF 1.Lig
Kaf-Kaf'a prim dopingi
Kaf-Kaf'a prim dopingi KARŞIYAKA’da işadamı Erdal Acar, bugün futbolcuların 700 bin TL’nin üzerindeki gecikmiş alacaklarını dağıttı.
6.11.2015 Futbol
Derbi maç Cüneyt Çakır'ın!
Derbi maç Cüneyt Çakır'ın! MHK, PTT 1. Lig maçlarının 11. haftasında dikkat çeken bir atama yaptı.
5.11.2015 TFF 1.Lig
G.Saray'a tövbe ettirdiler
G.Saray'a tövbe ettirdiler Büyük umutlar ve astronomik paralara alınıp hayal kırıklığı yaratan futbolcular Galatasaray’ın transfer politikasına yeni bir yön verdi.
16.10.2015 Galatasaray
Karşıyaka taraftarını üzüyor
Karşıyaka taraftarını üzüyor PTT 1. Lig'de 1461 Trabzon karşısında 2-0'lık üstünlüğünü koruyamayan ve sahadan 3-2'lik mağlubiyetle ayrılan Karşıyaka, iç sahada ilk mağlubiyetini aldı.
19.09.2015 TFF 1.Lig

Benzer Haber Etiketleri

Engin Baytar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki engin baytar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.