Engelsiz Yaşam Vakfı

Engelsiz Yaşam Vakfı

Son dakika Engelsiz Yaşam Vakfı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Engelsiz Yaşam Vakfı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Engelsiz Yaşam Vakfı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Engelsiz Yaşam Vakfı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan engelsiz yaşam vakfı gelişmeleri de dahil olmak üzere 45 engelsiz yaşam vakfı haberi bulunmuştur. Tüm engelsiz yaşam vakfı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cüneyt Arkın’ın cenaze töreni ne zaman, cenazesi hangi camiden kalkacak? Cüneyt Arkın nereye defnedilecek? İşte cenaze programı
Cüneyt Arkın’ın cenaze töreni ne zaman, cenazesi hangi camiden kalkacak? Cüneyt Arkın nereye defnedilecek? İşte cenaze programı Yaşilcam’ın usta oyuncu Cüneyt Arkın dün gece saatlerinde rahatsızlandı, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Peki, Cüneyt Arkın’ın cenaze töreni ne zaman, Cüneyt Arkın nereye defnedilecek?
28.06.2022 Magazin
Cüneyt Arkın doktorluk yaptı mı, branşı nedir? Cüneyt Arkın ne doktoru idi?
Cüneyt Arkın doktorluk yaptı mı, branşı nedir? Cüneyt Arkın ne doktoru idi? Cüneyt Arkın ne doktoru idi, Cüneyt Arkın doktorluk branşı nedir? Türk sinemasının efsane isimlerinden Cüneyt Arkın, 85 yaşında hayatını kaybetti. Usta ismin vefatı tüm Türkiye'yi yasa boğarken hayatı ve doktorluk yapıp yapmadığı merak edildi. Peki, Cüneyt Arkın doktorluk yaptı mı, branşı nedir?
28.06.2022 Magazin
Bu sezona damga vuran Yargı’ya 3 ayda 22 ödül!
Bu sezona damga vuran Yargı’ya 3 ayda 22 ödül! Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, her hafta reytinglerde zirveye adını yazdırırken ödüllerle de başarısını taçlandırıyor. 3 ay gibi kısa bir sürede 22 ödüle layık görülen dizi, seyircinin büyük beğenisini kazanmaya devam ediyor.
27.03.2022 Televizyon
Engelsiz Yaşam Vakfı’ndan Kanal D’ye ödül yağmuru…
Engelsiz Yaşam Vakfı’ndan Kanal D’ye ödül yağmuru… Engelsiz Yaşam Vakfı’nın bu yıl 12’incisini düzenlediği “Yılın En İyileri Ödül Töreni” önceki akşam yapıldı. Törene katılan pek çok isim ödüllerini alırken gece önemli ve anlamlı buluşmalara da sahne oldu.
19.01.2022 Magazin
Nevra Serezli'den Aleyna Tilkiye övgü!
Nevra Serezli'den Aleyna Tilkiye övgü! Usta oyuncu Nevra Serezli, aynı dizide rol aldığı şarkıcı Aleyna Tilki'ye övgüler yağdırdı. Serezli, "Türkiye'nin çok iyi bir müzikal oyuncusu olabilir" ifadelerini kullandı.
25.03.2021 Magazin
CNN TÜRK'e "En İyi Haber Kanalı" ödülü
CNN TÜRK'e "En İyi Haber Kanalı" ödülü Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yılın En İyileri Ödülleri, 11'inci kez sahiplerini buldu. Törende CNN TÜRK "En İyi Haber Kanalı" seçildi.
24.03.2021 Gündem
"Az para alan oynamasın"
"Az para alan oynamasın" Tamer Karadağlı annesi Bingül Karadağlı'nın "Kadın" tablosunu Engelsiz Yaşam Vakfı yararına satın alan işadamı Murat Karabova ile Bebek'teydi.
19.03.2020 Magazin
Meryem Uzerli kimdir? Nerelidir? Meryem Uzerli kaç yaşında?
Meryem Uzerli kimdir? Nerelidir? Meryem Uzerli kaç yaşında? Engelsiz Yaşam Vakfı'nın geleneksel hale getirdiği ve bu yıl onuncu kez düzenlediği “10. Yılın En İyileri Ödül Töreni” önceki gece bir törenle gerçekleştirildi. Yılın En İyi Kadın Sinema Oyuncusu Ödülü'nü alan Uzerli, dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. İlk olarak Muhteşem Yüzyıl dizisiyle büyük çıkış yapan Meryem Uzerli hakkında merak edilen bilgiler… Meryem Uzerli kimdir? Nerelidir? Meryem Uzerli kaç yaşında?
9.01.2020 Gündem
Yılmaz Morgül'den Amerika'da huzurevi ziyareti
Yılmaz Morgül'den Amerika'da huzurevi ziyareti Şarkıcı Yılmaz Morgül, Engelsiz Yasam Vakfı yararına Cumhuriyet Bayramı’nda üç konser vermek için gittiği Amerika turnesinde, ülkeyi adeta karış karış geziyor. Konserler sırasında tanıştığı kişilerle geziler de yapan sanatçının en ilgi çekici duraklarından biri Ohio eyaletinin Columbus kentinde bulunan bir huzurevi oldu. Engelsiz Yaşam Vakfı başkanı Atilla Kaplakarslan ile Başkan Yardımcısı Av.Edip Önder’in de katıldığı ziyarette duygu dolu anlar yaşandı.
5.11.2019 Magazin
Muhterem Nur: O evleri mezara da götürmeyeceğim!
Muhterem Nur: O evleri mezara da götürmeyeceğim! ‘Müslüm’ filminde kullanılan gömlek ve yüzüğü açık arttırmaya çıkaran yapımcısı Mustafa Uslu ile Engelsiz Yaşam Vakfı’na ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçundan dava açan Muhterem Nur, çok konuşulacak açıklamalara imza attı.
14.01.2019 Magazin
Muhterem Nur'dan 'Müslüm' filminin yapımcısına suç duyurusu
Muhterem Nur'dan 'Müslüm' filminin yapımcısına suç duyurusu Merhum sanatçı Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur, Engelsiz Yaşam Vakfı'nın 'Yılın En İyileri' ödül töreninde eşine ait olduğu iddia edilen gömlek ve yüzüğü satışa çıkardıkları gerekçesiyle 'Müslüm' filminin yapımcısı Mustafa Uslu ve vakıf hakkında suç duyurusunda bulundu.
12.01.2019 Magazin
Koray Avcı imaj yeniledi
Koray Avcı imaj yeniledi 2019 yılını sıra dışı bir değişimle karşılayan Koray Avcı, geçen akşam katıldığı bir ödül töreninde yeni imajıyla dikkat çekti.
10.01.2019 Magazin
Müslüm'ün gömleğine 10 bin lira
Müslüm'ün gömleğine 10 bin lira Atilla Kaplakarslan’ın başkanlığını yaptığı ‘Engelsiz Yaşam Vakfı’ düzenlediği ‘Yılın En İyileri Ödül Töreni’ önceki akşam yapıldı.
10.01.2019 Magazin
Şimdi İstanbullu oldum!
Şimdi İstanbullu oldum! Wılma Elles, Engelsiz Yaşam Vakfı’nın organizasyonuna katıldı.
26.09.2018 Magazin
Çiçek açtı
Çiçek açtı Engelsiz Yaşam Vakfı’nın 8. Yılın En İyileri Ödül Töreni önceki akşam yapıldı.
15.05.2018 Magazin
Engelsizsiniz karşılaşması
Engelsizsiniz karşılaşması Engelsiz Yaşam Vakfı, Engelsizsiniz Futbol Karşılaşması” düzenliyor.
19.11.2017 Magazin
Şehit anneleri için söyledi!
Şehit anneleri için söyledi! 6. Anneler Günü Pikniği, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Otağ-ı Hümayun’da geçekleştirildi.
16.05.2017 Kültür Sanat
Ustaya ödül
Ustaya ödül Engelsiz Yaşam Vakfı’nın her yıl düzenlediği Yılın En İyileri Ödül Töreni’nde bu yıl usta oyuncu Ayşen Gruda’ya ‘Yaşam Boyu Ustalık Ödülü’ verildi.
3.05.2017 Magazin
Kendi kıyafetleri
Kendi kıyafetleri Engelsiz Yaşam Vakfı’nın ‘Engelliler’ ve ‘Sokak Hayvanları’ yararına düzenlediği sosyal sorumluluk projesine şarkıcı Kendi de katıldı.
3.02.2017 Magazin
Ege’de dostluk defilesi
Ege’de dostluk defilesi Engelsiz Yaşam Vakfı, Celestyal Cruises ve Karavan Cruises iş birliğiyle yapılan organizasyonda, Burcu Aynur’un tasarımlarından oluşan defilede Türk-Yunan dostluk rüzgarları esti...
30.08.2016 Magazin
Coşkun Sabah intihardan vazgeçti
Coşkun Sabah intihardan vazgeçti “Eşimden ayrılırsam intiharı bile düşünürüm” diyen Coşkun Sabah, fikir değiştirdi. Sanatçı, “Güzel bir ailem ve çocuklarım var onlar için yaşamalıyım” dedi.
24.06.2016 Magazin
Etiler’deki evi istiyor
Etiler’deki evi istiyor Coşkun Sabah, Engelsiz Yaşam Vakfı, Türk Kızılay’ı ve Yıldız Teknik Üniversitesi iş birliği ile düzenlenen iftar yemeğinde sahneye çıktı...
23.06.2016 Magazin
Kırgın Çiçekler 36. bölüm fragmanında yetimhane yıkılıyor-izle
Kırgın Çiçekler 36. bölüm fragmanında yetimhane yıkılıyor-izle Atv ekranının dram yüklü senaryosu Kırgın Çiçekler 36. bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamları ekrana gelen Kırgın Çiçekler 36. bölüm fragmanında yetimhaneye yıkım kararı çıkıyor. Kırgın Çiçekler 36. bölüm fragmanında herkes yetimhane için direniyor. Soluk soluğa izleyeceğiniz Kırgın Çiçekler 36. bölüm fragmanı ve tüm ayrıntıları haberimizde...
1.03.2016 Magazin
Sıkıldığınız dövmelerden kurtulabilirsiniz
Sıkıldığınız dövmelerden kurtulabilirsiniz Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op...
18.01.2016 Sağlık
Acun’dan tam destek
Acun’dan tam destek Engelsiz Yaşam Vakfı’nın ünlü isimlerin eşyalarını satarak gelirini ‘Engelliler’ ve ‘Sokak Hayvanları’ yararına harcadığı sosyal sorumluluk projesine TV 8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı da destek verdi...
23.11.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Engelsiz Yaşam Vakfı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki engelsiz yaşam vakfı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.