Enes Batur

Enes Batur

Son dakika Enes Batur haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Enes Batur ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Enes Batur haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Enes Batur

haberleri sayfasında son dakika yaşanan enes batur gelişmeleri de dahil olmak üzere 78 enes batur haberi bulunmuştur. Tüm enes batur haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor 2023 Alper Rende kimdir? Survivor Alper kim, kaç yaşında, nereli?
Survivor 2023 Alper Rende kimdir? Survivor Alper kim, kaç yaşında, nereli? Survivor Alper kimdir, nereli, kaç yaşında? Survivor 2023 yarışması 15 Ocak Pazar günü başlıyor. Yeni konseptiyle TV 8 ekranlarına gelecek olan Survivor’ın kadrosunda Alper Rende de yarışmacı olarak yer alıyor. Alper Rende'nin hayatı ve biyografisi ise merak ediliyor. İşte, Survivor'un yarışmacısı Alper Rende hakkında merak edilenler...
26.03.2023 Televizyon
Enes Batur'un eski aşkı Ecenaz Üçer paylaşımlarıyla sosyal medyayı salladı!
Enes Batur'un eski aşkı Ecenaz Üçer paylaşımlarıyla sosyal medyayı salladı! Türkiye'nin en çok kazanan fenomeni Enes Batur ile yaşadığı aşkla tanınırlığını arttıran Ecenaz Üçer, sosyal medya hesabından paylaştığı göğüs dekolteli pozuyla Instagram'ı salladı.
21.03.2022 Magazin
Barış Kenan Özkan'ın altın dişleri ve milyonluk otomobili dikkat çekti!
Barış Kenan Özkan'ın altın dişleri ve milyonluk otomobili dikkat çekti! Daha önce Selin Ciğerci, Danla Biliç ve Enes Batur gibi sosyal medya fenomenleri milyonluk araçlarıyla görüntülenmişti. Başka bir fenomen olan Barış Kenan Özkan, milyonluk otomobil ve altın dişleriyle adından söz ettirdi.
29.01.2022 Magazin
Aleyna Tilki: Justin Bieber bana yürüdü
Aleyna Tilki: Justin Bieber bana yürüdü Enes Batur'un YouTube kanalında yayınladığı Tatsız Gerçek isimli video serisinin son konuğu Aleyna Tilki oldu. Gerek özel hayatı gerek sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Tilki, "Sana DM'den yürüyen bir ünlü gösterir misin?" sorusuna verdiği cevapla herkesi şaşırttı. Genç isim, dünyaca ünlü meslektaşı Justin Bieber'ın Los Angeles'ta bir otel lobisinde kendisine yürüdüğünü iddia etti.
1.01.2022 Magazin
Gamer Arena GAU Token nedir? GAU Token fiyatı ne?
Gamer Arena GAU Token nedir? GAU Token fiyatı ne? 176 milyar dolarlık oyun sektörüne damgasını vuran Türk projesi GAU Token’ın ön satış için ayrılan bölümü 3 dakikalık rekor bir sürede tükendi. Kripto para ve tokenlara ilgi duyanlar da Gamer Arena yani GAU Token ile ilgili bilgileri araştırıyor. Peki, Gamer Arena GAU Token nedir? GAU Token fiyatı ne? İşte detaylar...
26.11.2021 Ekonomi
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Enes Batur, Başak Karahan, Reynmen hepsi ifadeye çağırıldı
Enes Batur, Başak Karahan, Reynmen hepsi ifadeye çağırıldı Sosyal medya fenomenleri ifadeye Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından ifadeye çağırıldı.
26.08.2021 Yaşam
Enes Batur'dan Danla Bilic açıklaması! 'Bence bana aşık'
Enes Batur'dan Danla Bilic açıklaması! 'Bence bana aşık' Ünlü YouTuber Enes Batur, sokağa çıkma yasağının olduğu gün Bebek'te objektiflere yansıdı. Danla Bilic ile yaşadığı polemik hakkında konuşan Batur, "Danla bana aşık!" dedi.
13.05.2021 Magazin
Merve Boluğur'dan çok konuşulacak açıklama! 'İlk gün eve gelen erkek...'
Merve Boluğur'dan çok konuşulacak açıklama! 'İlk gün eve gelen erkek...' Şarkıcılığa adım atmaya hazırlanan oyuncu Merve Boluğur, sosyal medya fenomeni Enes Batur'un YouTube kanalına konuk oldu. Boluğur, "Kadın ve erkek bir aydan önce aynı eve girmemeli. Ben net bir tavır koyarım” dedi ve çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
5.02.2021 Magazin
Enes Batur'dan skandal paylaşım!
Enes Batur'dan skandal paylaşım! Ünlü Youtuber Enes Batur çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Batur, Twitter hesabından, "Sarışınlar varken esmerlere bakanlar... Evinde Ferrari varken dışarıdaki Tofaş'a bakmak gibi..." mesajını paylaştı. Enes Batur'un skandaş paylaşımı takipçilerinden büyük tepki topladı.
17.01.2021 Magazin
Korsan çekiliş yapan fenomenlere para cezası! 10 milyon lira...
Korsan çekiliş yapan fenomenlere para cezası! 10 milyon lira... Sosyal medya fenomenlerinin hesaplarından kanuna aykırı şekilde yaptıkları kura ve çekilişler denetime takıldı. Aralarında Enes Batur, Yusuf Aktaş (Reynmen), Başak Karahan, Kemalcan Parlak, Cantuğ Özsoy, Pelin Baymazoğlu, Ahmet Sonuç, Taner Yeşildağ’ın da olduğu takipçi sayısı 500 bin ile 1,7 milyon arasındaki 10 fenomen hakkında idari ve adli soruşturma başlatıldı. Ünlü fenomenler, şans oyunları yönetmeliğini ihlalden 10 milyon lira idari para cezası ve 2 yıla kadar hapisle cezalandırılabilir.
12.01.2021 Magazin
2020'nin en çok dinlenen sanatçıları belli oldu
2020'nin en çok dinlenen sanatçıları belli oldu Türkiye'nin dijital müzik platformu Fizy, 2020 yılının en çok dinlenen sanatçılarını açıkladı. Müslüm Gürses, Tarkan ve Ebru Gündeş yılın en çok dinlenen isimleri oldu.
26.12.2020 Magazin
Enes Batur'dan beklenen Barış-Nisa açıklaması
Enes Batur'dan beklenen Barış-Nisa açıklaması Evinde çekilen Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı'nın öpüşme görüntülerinden sonra ne diyeceği merak edilen Enes Batur, sessizliğini bozdu.
29.11.2020 Magazin
Enes Batur'un ölümden döndüğü kaza kamerada!
Enes Batur'un ölümden döndüğü kaza kamerada! Enes Batur'un ölümden döndüğü kaza kamerada!
21.01.2022 Magazin
Enes Batur'dan kötü haber! Kaza yaptı...
Enes Batur'dan kötü haber! Kaza yaptı... Youtuber Enes Batur ölümden döndü. Etiler'de bir araca çarpan Enes Batur, feci kazadan yara almadan kurtuldu.
23.11.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Enes Batur ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki enes batur haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.