Araba fiyatlarında görülmemiş kampanya! En ucuz sıfır araçlar tek tek açıklandı
Araba fiyatlarında görülmemiş kampanya! En ucuz sıfır araçlar tek tek açıklandı Araba fiyatları gerilerken sıfır otomobil satışlarında rekorlar ve talep devam ediyor. Yıl sonunun gelmesiyle birlikte markalar kampanya yapıp fiyatları düşürürken satışlarını da ciddi oranda artırıyorlar. Sıfır da olsa alınan otomobil 2024 yılı itibarıyla 1 yaşında olacak. İkinci elde bu durum fiyat düşüşü anlamına geliyor. Bütçeniz 2024 model almaya elverişliyse yerli otomobiller için 1.5 ay, ithal otomobiller için de yaklaşık 3 ay beklemeniz gerekebilir. Bekleme süreleri yerli ve yabancı otomobillerin 2024 modellerinin üretilip satışa konması arasında geçen süreden dolayı oluşuyor.
28.11.2023 Ekonomi
En ucuz sıfır araç ve otomobil fiyatları belli oldu! İşte marka marka araba fiyatları...
En ucuz sıfır araç ve otomobil fiyatları belli oldu! İşte marka marka araba fiyatları... En ucuz otomobil ve binek araba fiyatları belirlendi. İki yıldır devam eden koronavirüs pandemisi her şeyi etkilediği gibi otomobil fiyatlarına yansıdı. Artık günümüzde araç sahibi olmak pek de kolay değil. İşte alabileceğiniz en ucuz sıfır otomobil fiyatları.
13.06.2022 Ekonomi
Sıfır araba fiyatları değişti! En ucuz otomobiller belli oldu, işte yeni fiyat listesi...
Sıfır araba fiyatları değişti! En ucuz otomobiller belli oldu, işte yeni fiyat listesi... Sıfır araba fiyatları ile ilgili açıklama geldi. Otomobil fiyatları güncellendi. Nisan ayında otomobillere gelen zamlarla birlikte markalar da güncellenen yeni fiyatlarını duyurdu. 50 bin TL'ye varan zamların ardından yeni liste açıklandı. En ucuz sıfır otomobiller de belli oldu. İşte en ucuz sıfır araba fiyatları...
2.04.2022 Ekonomi