Emre Uzun

Emre Uzun

Son dakika Emre Uzun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Emre Uzun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Emre Uzun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emre Uzun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emre uzun gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.805 emre uzun haberi bulunmuştur. Tüm emre uzun haberleri aşağıda listelenmiştir.
Antalyaspor kupada turladı! Umut Nayir ilk maçında gol attı
Antalyaspor kupada turladı! Umut Nayir ilk maçında gol attı Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Antalyaspor, Pendikspor'un yeni transferi Umut Nayir'in müthiş volesiyle yenik duruma düşmesine rağmen maçtan 2-1 galip ayrıldı, turladı.
17.01.2024 Antalyaspor
Emre Mor gol atmayı hatırladı
Emre Mor gol atmayı hatırladı İspanya Kral Kupası'nda 4.lig takımlarından Llanera ile karşılaşan Celta Vigo'da Emre Mor golle sahalara döndü..
18.12.2020 İspanya
Boluspor Başkanı, Emre Kılınç'ın Galatasaray'a transferini açıkladı!
Boluspor Başkanı, Emre Kılınç'ın Galatasaray'a transferini açıkladı! Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, Sivasspor ile sözleşmesi sona erecek olan Emre Kılınç hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.
24.07.2020 Galatasaray
Doğru beslen, depresyona girme!
Doğru beslen, depresyona girme! Depresyonla mücadelede yediklerimiz ne kadar etkili? Mutluluk, mutsuzluk, hastalıklara yakalanmayı ne ölçüde etkiliyor? Ruh sağlığının fiziksel sağlık üzerindeki etkisi nedir? Mutluluğu artıran, bizi depresyondan uzaklaştıran yiyecekler var mı? Diyetisyen Emre Uzun, ruh sağlığımızı güçlendiren yiyecekleri anlattı...
16.09.2019 Sağlık
Almanya'da Türk doktor, Bayer Leverkusen'in Türk antrenörünü ölümden kurtardı
Almanya'da Türk doktor, Bayer Leverkusen'in Türk antrenörünü ölümden kurtardı Alman doktorların 3 gün boyunca teşhis koyamadığı Bayer Leverkusen takımının altyapı antrenörü Türk kökenli Emre Uzun, kaldırıldığı başka hastanede 30 yaşındaki Türk doktor Serkan Doğan'ın acil müdahelesiyle kurtuldu.
28.03.2019 Dünya
Galatasaray - Trabzonspor: 3-1
Galatasaray - Trabzonspor: 3-1 Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Galatasaray, TT Stadyumu'nda konuk ettiği Trabzonspor'u 3-1 mağlup etmeyi başardı ve lider Başakşehir'le olan puan farkını yeniden 6'ya indirdi.
10.02.2019 Galatasaray
Burcu Biricik'ten çarpıcı açıklamalar
Burcu Biricik'ten çarpıcı açıklamalar Burcu Biricik, Alem dergisine verdiği röportajda çarpıcı açıklamalar yaptı.
6.02.2019 Magazin
Çocuklar 1 gram bile şeker yememeli
Çocuklar 1 gram bile şeker yememeli 19 miyon öğrenci yarın dersbaşı yapacak. Ülkemizde öğretim ilköğretim çağındaki öğrencilerin çoğu öğle yemeklerini okul yemekhanesinde yiyor. Günlük kalori ihtiyacının üçte birini buradan alıyorlar. Peki çocuklarımıza ne yedirmeliyiz, nelerden uzak tutmalıyız?
17.09.2018 Arşiv
Çalışanlar için paket gıda servisi sağlık kurtarıyor
Çalışanlar için paket gıda servisi sağlık kurtarıyor Sabah erken kalkıp hızlıca şehrin temposuna giren çalışanlar gün boyunca masa başında oturup, uzun süre hareketsiz kalıyor ve sağlıksız beslendiği için kilo alıyor. Ancak kişiye özel paket gıda servisleri kilo almayı ve metabolik sendromu önlüyor.
7.09.2018 Arşiv
'T.İ.M' filminin basın gösterimi yapıldı!
'T.İ.M' filminin basın gösterimi yapıldı! 16 askerimizin şehir düştüğü Dağlıca saldırısından ve Musul Türkiye temsilcisinin kaçırılması olaylarından yola çıkarak dış güçlerin ülkemiz üzerine yaptığı hain planları anlatan senaryosu ile dikkatleri çeken "TİM" sinema filminin gelirinin bir kısmı asker ve polis şehit aileleri ile ilgili derneklere bağışlanacak.
28.06.2018 Kültür Sanat
Beşiktaşlı oyuncu TİM filminde rol aldı
Beşiktaşlı oyuncu TİM filminde rol aldı 16 askerimizin şehit düştüğü Dağlıca saldırısından, Musul Türkiye temsilcisinin kaçırılması olaylarından yola çıkarak dış güçlerin ülkemiz üzerine yaptığı hain planlarını anlatan senaryosu ile TİM filmi 29 Haziran'da vizyona girmeye hazırlanıyor...
5.06.2018 Beşiktaş
Hain Dağlıca saldırısı film oldu!
Hain Dağlıca saldırısı film oldu! 16 askerimizin şehit düştüğü Dağlıca Saldırısın'da ve Musul Türkiye temsilcisinin kaçırılması olaylarından yola çıkarak dış güçlerin ülkemiz üzerine yaptığı hain planlarını anlatan senaryosu ile TİM filmi 29 Haziran'da vizyona girmeye hazırlanıyor.
5.05.2020 Arşiv
3 ana 2 ara öğün formülü  eğitimde başarıyı artırır
3 ana 2 ara öğün formülü eğitimde başarıyı artırır 18 milyon öğrenci yarın ders başı yapacak. Ülkemizde öğrencilerin çoğu öğle yemeklerini okul yemekhanesinde yiyor. Günlük kalori ihtiyacının üçte birini buradan alıyorlar. Peki çocuklarımıza ne yedirmeliyiz, diyetisyen Emre Uzun anlattı..
16.09.2017 Arşiv
Açık büfede tatil 3 kilo aldırıyor
Açık büfede tatil 3 kilo aldırıyor Araştırmalara göre yaza girmeden zayıflayanlar açık büfe otellerden en az 3 en fazla 5 kilo alarak geri dönüyor. Bu yüzden tatilinizin hüsranla bitmemesi için yapmanız gerekenleri Diyetisyen Emre Uzun anlattı.
28.07.2017 Arşiv
Sağlıklı içeceklerle bronzlaşmak mümkün
Sağlıklı içeceklerle bronzlaşmak mümkün Beslenme düzeninde yapılacak olan takviyelerle hem daha bronz bir tene sahip olmak mümkün hem de daha tatlı bir tonda bronzlaşmak...
17.06.2017 Arşiv
Oruç ile bedeni güçlendirebilirsiniz
Oruç ile bedeni güçlendirebilirsiniz Ramazan boyunca oruç tutarak çok sağlıklı bir beslenme şeklini sürdürmek mümkün
17.05.2018 Arşiv
Göbeğiniz size ne anlatıyor?
Göbeğiniz size ne anlatıyor? Diyetisyen Emre Uzun göbek yağlarını kolayca yakmanın formülü veriyor ve bölgesel yağların hangi hastalıkların habercisi olduğuna dair uyarıyor...
14.04.2017 Arşiv
Hangi bitki çayı neye iyi geliyor?
Hangi bitki çayı neye iyi geliyor? Kış aylarında vücut direncini artıran bitki çayları, nezle ve grip başta olmak üzere birçok hastalığa da iyi geliyor. Diyetisyen Emre Uzun, bitki çaylarının faydalarını ve nasıl demlenmeleri gerektiğini anlatıyor
27.01.2017 Arşiv
'Trabzonspor'dan teklif geldi'
'Trabzonspor'dan teklif geldi' 24 yaşındaki futbolcu "Trabzonspor'dan menajerime teklif geldi. Onunla görüştüler. Öncelikle kulübün anlaşması lazım. Benim anlaşmam kulübümden sonra gelir" dedi
24.09.2021 Trabzonspor
Ne yedim ne yapmalıyım?
Ne yedim ne yapmalıyım? Masum görünen yiyecekler kilo aldırabiliyor. Diyetisyen Emre Uzun, yediğimiz yiyeceğe göre ne yapmamız gerektiğini anlattı.
27.10.2016 Arşiv
Eğlenmeye hazır mısınız?
Eğlenmeye hazır mısınız? Son dönem yeni çıkan albümlerde ortak bir durum var; bol hüzünlü şarkı sözlerine sahip olmaları...
26.02.2016 Magazin
Gripten korunmanın ezber bozan şekli
Gripten korunmanın ezber bozan şekli Probiyotik bakterilerin ürettiği temel besinler içeriğinde vitamin ve enzimler bulundurduğundan, bağışıklık sistemini kuvvetlendirerek, zararlı mikroplardan vücudumuzu korumaya yardımcı olur...
14.10.2015 Sağlık
Ortoreksiya tehlikesi!
Ortoreksiya tehlikesi! Yapılan araştırmalara göre ekonomik gelir düzeyi yüksek, organik besin alım gücü bireyler de Ortoreksiya’ya ( yeme bozukluğu) rastlanıyor. Ortoreksikler, sağlıklı ve saf yiyecekler yeme isteği ile hareket ediyor. Diyetisyen Emre Uzun, ‘’genelde çiğ besin tüketimini tercih eden kişi sürekli ertesi öğünde ne yiyeceğini takıntılı şekilde düşündüğü için sosyal ortamlardan da uzak kalıyor’’ diyor.
5.10.2015 Sağlık
Bayram sonrası detoks tarifleri
Bayram sonrası detoks tarifleri Kurban Bayramı sonrasında aldığımız kaloriler, her öğünde tüketilen etler ve mangalların neredeyse hiç sönmediği günler geride kaldı...
28.09.2015 Sağlık
Brunch işini abarttık mı?
Brunch işini abarttık mı? Özellikle hafta sonları yoğun iş temposunu ardında bırakmanın keyfiyle kendimizi şımartacak planlar yaparız. Güne güzel bir brunchla başlamak idealdir. Peki saatler boyunca yemek yemenin sonuçlarını nasıl bertaraf edeceğiz?
19.09.2015 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Emre Uzun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emre uzun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.