Emre Öztürk

Emre Öztürk

Son dakika Emre Öztürk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Emre Öztürk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Emre Öztürk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emre Öztürk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emre öztürk gelişmeleri de dahil olmak üzere 798 emre öztürk haberi bulunmuştur. Tüm emre öztürk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kuyumcular yeni madeni 5 lirayı değerlendirdi
Kuyumcular yeni madeni 5 lirayı değerlendirdi Eskişehir’de kuyumcular tedavüle giren sınırlı sayıdaki madeni 5 liraların gramajına göre kullanımının daha avantajlı olduğunu belirterek ellerinde olduğu sürece vatandaşlara bu özel parayı sağladıklarını söyledi.
21.12.2023 Ekonomi
Güngören'de metruk bina araçların üzerine çöktü
Güngören'de metruk bina araçların üzerine çöktü Güngören'de daha önce yıkım kararı verilen 5 katlı bina çöktü. Binanın enkazı altında kalan araçlardan birinin içinde bulunan Emre Öztürk yaralı olarak kurtarıldı.
13.04.2023 Gündem
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem
Göle, eksi 28 dereceyle Türkiye'nin en soğuk yerleşim yeri oldu
Göle, eksi 28 dereceyle Türkiye'nin en soğuk yerleşim yeri oldu Doğu Anadolu Bölgesi'nde en soğuk yerleşim birimi, sıfırın altında 28 derece ile Ardahan’ın Göle ilçesi oldu. Sibirya soğuklarının hüküm sürdüğü bölgede, birçok yerleşim biriminde gece hava sıcaklığı eksi 28 dereceyi aştı.
26.01.2023 Yaşam
Fotoğraftaki detay katili ele verdi! 'Öldürseler kimsenin haberi olmaz” notuyla paylaşmış...
Fotoğraftaki detay katili ele verdi! 'Öldürseler kimsenin haberi olmaz” notuyla paylaşmış... İstanbul'da işlenen cinayeti fotoğraftaki görüntü çözdü. Çatalca’da çiftçilik yapan T.B., geçen pazar günü 11.00 sıralarında, ayçiçeği tarlası yanında bir otomobil görmüş, otomobilin yanındaki ağaçlık alanda da müteahhit Emre Öztürk’ü (29) 17 yerinden bıçaklanmış halde ölü olarak bulmuştu. T.B.’nin ihbarı üzerine polis cinayeti aydınlatmak için araştırma başlatmıştı.
20.08.2022 Gündem
Düğün yapacak çiftlerin altın tercihi değişti
Düğün yapacak çiftlerin altın tercihi değişti Düğün yapacak çiftler, kolye ve bilezik gibi takılar yerine yatırıma yönelik altınlara yöneliyor.
3.07.2022 Yaşam
Altın alacaklara flaş uyarı! Paranız boşa gitmesin!
Altın alacaklara flaş uyarı! Paranız boşa gitmesin! Altın ile ilgili son dakika açıklaması! İnternetten altın almak isteyen herkesi ilgilendiriyor uyarı geldi. Son yıllarda oldukça artan internet alışverişleri, altın takılar ve ziynet eşyalarında da yaygınlaşıyor. Bu ürünler, özellikle düğün sezonunun yaklaştığı aylarda yoğun şekilde satın alınıyor. Eskişehir’de kuyumculuk yapan Emre Öztürk, dolandırılmak istemeyen vatandaşların internet üzerinden satın aldıkları değerli eşyaları uzmanlarına götürerek orijinalliğini teyit ettirdiklerini belirtti. Öztürk, çevrimiçi olarak satın aldıkları bu ürünlerde bazı sahtekârlıklarla karşılaştıklarını aktararak, vatandaşların mutlaka ayar damgası ve marka patentlerini kontrol etmeleri gerektiğini söyledi.
27.02.2022 Ekonomi
Araba almayı düşünenler dikkat! Flaş uyarı, ağır hasarlı arabalar...
Araba almayı düşünenler dikkat! Flaş uyarı, ağır hasarlı arabalar... Araba almayı düşünen milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiriyor. Pandemi ve çip krizi sonrası sıfır arabada tedarik sorunu yaşandı, fiyatlar katlandı. İkinci el arabalardaki gerçek ortaya çıktı. Bu gelişme sonrası ve kurdaki gerilemeyle fiyatlar düşse de arz-talep dengesizliği, ağır hasarlı araçların kazasızmış gibi gösterilerek satışa sunulmasının önünü açtı. Ekspertiz bayilerine gelen 4 araçtan biri ağır hasarlı olarak kayıtlara geçiyor. Piyasada ağır hasarlı araçların artışı, TSE belgeli ekspertiz hizmetini daha da kritik hale getirdi.
23.02.2022 Otomobil
7 gündür kayıp gencin, öldürülüp gömüldüğü ortaya çıktı
7 gündür kayıp gencin, öldürülüp gömüldüğü ortaya çıktı Sivas'ta 7 gündür kayıp olarak aranan Emre Öztürk'ün (28) arkadaşı K.İ. tarafından dövülerek öldürüldükten sonra merkeze bağlı Bademkaya köyü mezarlığına gömüldüğü belirlendi. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.
27.05.2021 Yaşam
Bitlis şehitleri isimleri memleketleri…
Bitlis şehitleri isimleri memleketleri… Türkiye, Bitlis'ten gelen haber ile yasta. Bingöl'den kalkan askeri helikopterin kaza kırıma uğradığı olayda 11 askerimiz şehit oldu. Helikopter kazasından yaralı olarak kurtulan 2 askerimizin de kimlik bilgileri belirlendi. Şehit olan askerlerimizden birinin Elazığ'daki 8'inci Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş'ın olduğu öğrenildi. Bitlis şehitleri isimleri memleketleri…
5.03.2021 Gündem
Bitlis şehitlerimizin isimleri belli oldu! Türkiye'ye ateş düştü
Bitlis şehitlerimizin isimleri belli oldu! Türkiye'ye ateş düştü Bingöl'den Tatvan ilçesine gitmek üzere havalanan askeri helikopterin kaza kırıma uğraması sonucu 11 asker şehit oldu, 2 asker de yaralandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ı arayarak bilgi aldı. Kazanın duyulduğu ilk andan itibaren arama kurtarma çalışmalarını yakından takip eden Erdoğan, şehitlere rahmet, ailelere ve TSK'ya başsağlığı diledi. Bakan Akar beraberinde Genelkurmay Başkanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı ile helikopter kazasına ilişkin incelemelerde bulunmak üzere bölgeye gitti. Akar burada yaptığı açıklamada, "İlk bilgilere ve görgü tanıklarının ifadelerine göre kazanın ani değişim gösteren olumsuz hava şartları nedeniyle meydana geldiği değerlendirilmektedir. Kaza kırım ekibi incelemelere bugün başlayacak. Bu elim olayın kesin nedeni ayrıntılı inceleme sonucunda belirlenecek." ifadelerini kullandı. Öte yandan şehit olan askerden birinin Elazığ'daki 8'inci Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş'ın olduğu öğrenildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, helikopter kazasında şehit olan Korgeneral Osman Erbaş'ın oğlu Yiğitalp Erbaş ile telefonda görüşerek taziyelerini iletti.
5.03.2021 Gündem
Real Madrid ve Barcelona Yusuf Demir'in peşinde!
Real Madrid ve Barcelona Yusuf Demir'in peşinde! Avusturya futbolunda vitrine çıkan son Türk isim, Yusuf Demir. 15 yaşında Barcelona, Real Madrid gibi Avrupa’nın devlerini peşine takan gurbetçi forvet için Avusturya Federasyonu da devrede. A Milli Takımı seçen Tarkan Serbest ve Mert Müldür’ün ardından Yusuf’u kaptırmak istemiyorlar.
30.03.2019 Futbol
Yangında köpekler telef oldu!
Yangında köpekler telef oldu! Başkent’te metruk bir gecekonduda çıkan yangında, içeride bulunan yavru köpekler telef oldu.
1.02.2019 Yaşam
Beşiktaş gol yağdırdı
Beşiktaş gol yağdırdı Devre arası kampını Antalya'da sürdüren Spor Toto Süper Lig takımlarından Beşiktaş, hazırlık karşılaşmasında Spor Toto 1. Lig temsilcisi Afjet Afyonspor'u 5-1 yendi.
9.01.2019 Beşiktaş
Afjet Afyonspor'da iki transfer birden!
Afjet Afyonspor'da iki transfer birden! Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Afjet Ayfonspor, ara transfer döneminde Metin Yüksel ve Gökhan Kardeş'i kadrosuna kattı.
3.01.2019 TFF 1.Lig
Ümraniyespor zirve takibini sürdürdü: 2-1
Ümraniyespor zirve takibini sürdürdü: 2-1 Spor Toto 1. Lig'in 15. hafta maçında Ümraniyespor, konuk ettiği Tetiş Yapı Elazığspor'u 2-1 mağlup etti.
9.12.2018 TFF 1.Lig
Osmanlıspor, Elazığspor ile yenişemedi
Osmanlıspor, Elazığspor ile yenişemedi Spor Toto 1. Lig'in 13. hafta kapanış maçında Osmanlıspor ile Tetiş Yapı Elazığspor 1-1 berabere kaldı.
26.11.2018 TFF 1.Lig
Ünlü isme şok! Paramı vermiyor beni üç aydır oyalıyor
Ünlü isme şok! Paramı vermiyor beni üç aydır oyalıyor Modacı Hakan Akkaya’nın şoförü Yunus Emre Öztürk, "Nezaket kurallarına aykırı davrandığı için istifa ettim. Ancak aradan 90 gün geçmesine rağmen hakkım olan paramı vermedi. Telefonlarımı da engelledi." dedi.
20.11.2018 Magazin
Gollü maçta kazanan Tetiş Yapı Elazığspor: 3-2
Gollü maçta kazanan Tetiş Yapı Elazığspor: 3-2 Spor Toto 1. Lig'in 12. hafta karşılaşmasında Tetiş Yapı Elazığspor, sahasında Eskişehirspor'u 3-2 yendi.
11.11.2018 TFF 1.Lig
Elazığspor deplasmanda güldü
Elazığspor deplasmanda güldü Spor Toto 1. Lig'in 9. haftasında Tetiş Yapı Elazığspor, deplasmanda Adana Demirspor'u 1-0 yendi.
22.10.2018 TFF 1.Lig
Elazığspor evinde 4 köşe
Elazığspor evinde 4 köşe Spor Toto 1. Lig'in 6. haftasında Tetiş Yapı Elazığspor, Kardemir Karabükspor'u 4-0 mağlup etti.
22.09.2018 TFF 1.Lig
Gençlerbirliği 5'te 5 yaptı
Gençlerbirliği 5'te 5 yaptı Spor Toto 1. Lig'in 5. haftasında Gençlerbirliği, Tetiş Yapı Elazığspor'u 3-1 yendi.
17.09.2018 TFF 1.Lig
Giresunspor sahasında 3 puanı kaptı
Giresunspor sahasında 3 puanı kaptı Spor Toto 1. Lig'in üçüncü haftasında Giresunspor, sahasında Tetiş Yapı Elazığspor'u 2-0 yendi.
25.08.2018 TFF 1.Lig
Ligden düşen ikinci takım belli oldu! 9 gollü maç...
Ligden düşen ikinci takım belli oldu! 9 gollü maç... Elazığspor'a 8-1 yenilen GM Manisaspor, Gaziantepspor'dan sonra Spor Toto 1. Lig'e veda eden 2. takım oldu.
1.04.2018 TFF 1.Lig
Ümraniye son anda kazandı!
Ümraniye son anda kazandı! TFF 1. Lig'de zirveyi yakından ilgilendiren mücadelede Ümraniyespor ile Elazığspor karşı karşıya geldi.
14.10.2017 TFF 1.Lig

Benzer Haber Etiketleri

Emre Öztürk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emre öztürk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.