Emre Kula

Emre Kula

Son dakika Emre Kula haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Emre Kula ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Emre Kula haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emre Kula

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emre kula gelişmeleri de dahil olmak üzere 88 emre kula haberi bulunmuştur. Tüm emre kula haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sertab Erener ve Emre Kula aynı sahnede
Sertab Erener ve Emre Kula aynı sahnede Sanatçı Sertab Erener ile gitarist, söz yazarı ve besteci Emre Kula, müzikseverlerle bir araya gelecek.
23.08.2023 Magazin
Sertab Erener'den Emre Kula'ya: Sen hep iyi ol
Sertab Erener'den Emre Kula'ya: Sen hep iyi ol Kendisinden 18 yaş küçük müzisyen Emre Kula ile 2015 yılında dünyaevine giren Sertab Erener, eşinin yeni yaşını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. Romantik bir kareye yer veren ünlü şarkıcı, "Sen hep iyi ol. Kutlu olsun yeni yaşın" açıklamasında bulundu.
3.03.2023 Magazin
Sertab Erener: Artık çocuk doğurmamamız çoğalmamız gerekiyor!
Sertab Erener: Artık çocuk doğurmamamız çoğalmamız gerekiyor! Bodrum’da bir çevre etkinliğine katılan Sertab Erener’in sözleri tartışma yarattı.Erener, "Artık çocuk doğurmamamız, çoğalmamamız gerekiyor. Fareden beter olduk, onlar bile bizden daha az ürüyor olabilir" dedi.
7.07.2021 Magazin
MEB duyurdu ve belli oldu! Cumartesi ve pazar günleri...
MEB duyurdu ve belli oldu! Cumartesi ve pazar günleri... Yüz binlerce kişi bekliyordu ve belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı 81 ile yazı yolladı. MEB gönderdiği 13 maddelik yazıda, öğretmenlerin ek ders ücretlerinin ödenmesine ilişkin detayları açıkladı. Bakanlık yazısında "Cumartesi ve pazar günleri okutulan derslerin aylık karşılığı ders görevlerinden bağımsız olarak doğrudan ek ders ücreti karşılığında değerlendirilmesi öngörüldüğünden, rutin müfredat kapsamında cumartesi ve pazar günleri okutulan derslerin de öncelikle aylık karşılığında değerlendirecektir" denildi. İşte 13 maddelik ek ders yazısı...
24.11.2020 Eğitim
Sertab Erener böyle görüntülendi
Sertab Erener böyle görüntülendi Sertab Erener eşi Emre Kula ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi
11.11.2018 Magazin
Eşini en önden izledi
Eşini en önden izledi BKM organizasyonuyla gerçekleşen ‘Denizbank Açıkhava Konserleri’, Sertab Erener’le muhteşem bir geceye imza attı.
20.09.2018 Magazin
Zeytinli Rock Festivali’nin  en güçlü kadrosu
Zeytinli Rock Festivali’nin en güçlü kadrosu Türk rock müzik sahnesinin en önemli isimlerini ağırlayan Zeytinli Rock Festivali bu yıl 29 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında Dalyan Sahili’nde. Festival bu yıl güçlü kadrosu ile şaşırtıyor
11.08.2018 Magazin
Sertab kadınlara seslendi
Sertab kadınlara seslendi Müzik dünyasındaki 25. yılını geride bırakan Sertab Erener, yepyeni bir şarkı ile hayranlarına sürpriz yapıyor.
18.07.2018 Magazin
Eşim iki gün ortadan kayboldu!
Eşim iki gün ortadan kayboldu! Sertab Erener, eşi Emre Kula’yla ilginç bir anısını anlattı: “Emre’yle tanıştığımızda peşimize takıldılar. Bir gün bir arkadaşı aradı ‘Emre, vapurdaki televizyonda sizi gördüm’ diyince, Emre panikledi. Sonra iki gün kayboldu”
23.06.2018 Magazin
Emre çaldı Sertab söyledi
Emre çaldı Sertab söyledi Sertab Erener, yakın arkadaşı olan tasarımcı Belma Özdemir’in defilesinde podyuma çıktı.
29.03.2018 Magazin
41. yıl kutlaması
41. yıl kutlaması Akfen Holding, kuruluşunun 41’inci yılını Zorlu PSM’deki dev konserle kutladı.
7.12.2017 Magazin
Bu sese kulak verin!
Bu sese kulak verin! Bir garaj band olarak yaklaşık 2 yıldır birlikte müzik yapan ve ağırlıkla İngilizce şarkılar yazıp seslendiren yepyeni rock grubu Oceans of Noise dinleyicisiyle ilk olarak Ayla filminin müziğiyle buluşuyor.
17.10.2017 Magazin
Bayram misafirleri
Bayram misafirleri Nil Karaibrahimgil ve Serdar Erener çifti bayramda lüks teknelerinde Sertab Erener, eşi Emre Kula, Sinan Çetin ve eşi Rebekka Haas’ı misafir etti.
1.09.2017 Magazin
'Gözlerimizle anlaşmayı öğrendik'
'Gözlerimizle anlaşmayı öğrendik' Eşini dozunda kıskandığını söyleyen Sertab Erener, "Benimkisi tatlı kıskançlık. Öyle tırnaklarını çıkarıp olay çıkaran türden değilim" dedi.
27.08.2017 Magazin
'Sertab Gibi’nin kıymeti bilinmedi'
'Sertab Gibi’nin kıymeti bilinmedi' Türk pop müziğin sevilen ismi Sertab Erener, Ankara'da verdiği konserde en iyi albümü kabul edilen ‘Sertab Gibi’nin bu zamana kadar en az satan albümü olduğunu söyledi.
11.08.2017 Magazin
Havuz problemi!
Havuz problemi! Sertab Erener ile eşi Emre Kula Bodrum Yakaköy’deki çiftlik evlerinin önünde objektiflere takıldı.
9.08.2017 Magazin
Evlat edinmeyi düşünmüyorum
Evlat edinmeyi düşünmüyorum Sertab Erener eşi Emre Kula ile Nişantaşı’nda bir kafede kahvaltı etti.
24.07.2017 Magazin
Eşi en önden izledi
Eşi en önden izledi Sertab Erener, Kerki Production ve Solfej Organizasyon’un düzenlediği yaz konserleri kapsamında ilk konserini önceki akşam Bodrum Antik Tiyatro’da gerçekleştirdi.
9.07.2017 Magazin
Sertap Erener'in bitmeyen konseri...
Sertap Erener'in bitmeyen konseri... Türk pop müziğinin başarılı ismi Sertab Erener, yaz konserleri kapsamında Bodrum’da sahneye çıktı.
9.07.2017 Kültür Sanat
2. yıla öpücüklü kutlama!
2. yıla öpücüklü kutlama! Sertab Erener, önceki akşam ENKA’nın gecesinde sahneye çıktı.
7.07.2017 Magazin
Sertab Erener ile Emre Kula aynı sahnede
Sertab Erener ile Emre Kula aynı sahnede Usta sanatçı Sertab Erener, ENKA'nın düzenlediği 29. Kültür Sanat Açıkhava Buluşmaları'nda eşi Emre Kula'yla birlikte sahne almaya hazırlanıyor.
13.06.2017 Kültür Sanat
Müzisyenlik dışında hayalim olmadı
Müzisyenlik dışında hayalim olmadı Emre Kula, ilk solo albümü ‘Theory of Change’ ile müzikal kariyerinde de yeni bir dönemi başlatıyor. Çıkış parçası ‘Find the Will’ ile müjdelenen albümün lansman konseri 16 Mayıs gecesi Zorlu PSM Studio’da gerçekleşecek. Kula ile yeni albümün ona ifade ettirdiklerini konuştuk.
13.05.2017 Magazin
Alyans yok
Alyans yok Sertab Erener, bir alışveriş merkezinde vereceği akustik konseri iptal olunca soluğu Nişantaşı sokaklarında aldı.
11.05.2017 Magazin
Emre Kula'nın ilk solo konseri İstanbul'da!
Emre Kula'nın ilk solo konseri İstanbul'da! Sertab Erener'in eşi müzisyen Emre Kula, ilk solo albümü "Theory of Change"in lansman konserini 16 Mayıs Salı günü İstanbul'da verecek.
10.05.2017 Kültür Sanat
Eşiyle beraber sahnede
Eşiyle beraber sahnede Boğaziçi Üniversitesi bünyesinde kurulan ve Türkiye’nin ilk üniversite radyosu olan Radyo Boğaziçi’nin düzenlediği “Radyo Boğaziçi Müzik Ödülleri’ bu sene 14. kez sahiplerini buldu.
5.05.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Emre Kula ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emre kula haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.