Emniyet İmamı

Emniyet İmamı

Son dakika emniyet imamı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emniyet imamı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emniyet imamı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emniyet İmamı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emniyet imamı gelişmeleri de dahil olmak üzere 803 emniyet imamı haberi bulunmuştur. Tüm emniyet imamı haberleri aşağıda listelenmiştir.
FETÖ’nün emniyet imamına 10 yıl hapis cezası
FETÖ’nün emniyet imamına 10 yıl hapis cezası FETÖ/PDY’nin emniyet mahrem imamı Cihan Torkay, Yargıtay'ın bozma kararının ardından yeniden yargılandığı davada, 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
24.03.2022 Gündem
ByLock'un sahibi David Keynes teslim oldu
ByLock'un sahibi David Keynes teslim oldu Son dakika haberi... FETÖ'nün şifreli haberleşme programı ByLock'un lisans sahibi David Keynes'in 9 Haziran'da İstanbul'a gelerek teslim olduğu ve sevk edildiği hakimlikçe tutuklandığı ortaya çıktı.
28.07.2021 Gündem
FETÖ’nün kaçak militanları belli oldu
FETÖ’nün kaçak militanları belli oldu Fetullahçı Terör Örgütü'nün Mavi kategoride arananlar listesi de belli oldu. Listede 22 isim bulunurken aralarında örgütün azılı mensuplarından Emrullah Uslu, Ahmet Hamdi Parlak gibi isimler de yer aldı.
21.06.2020 Gündem
Bank Asya'nın firari avukatı yakalandı
Bank Asya'nın firari avukatı yakalandı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında aranan Orhan Karakuş, Ankara'da saklandığı evde 19 bin 125 dolar, 19 bin 250 avro, 100'er gramlık 3 külçe altın, 3 altın bilezik, 1 küçük altın, 1 Cumhuriyet altını ve 25 tane 1 dolar ile yakalandı.
14.06.2020 Gündem
'MİT kumpası' davasında flaş gelişme!
'MİT kumpası' davasında flaş gelişme! İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesi, FETÖ'nün 7 Şubat 2012'deki "MİT kumpasına" ilişkin hazırlanan 14'ü tutuklu 34 sanıklı iddianameyi kabul etti. İddianamede arasında firari FETÖ elebaşı Gülen'in de olduğu 15 sanık hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkardı.
10.03.2020 Gündem
Son dakika: FETÖ'nün ''7 Şubat MİT kumpası'na yönelik soruşturmada flaş gelişme
Son dakika: FETÖ'nün ''7 Şubat MİT kumpası'na yönelik soruşturmada flaş gelişme FETÖ'nün, MİT Başkanı Hakan Fidan ve bazı MİT görevlilerine yönelik, 7 Şubat 2012'deki kumpasıyla ilgili soruşturma tamamlandı.'7 Şubat MİT Kumpası' iddianamesinde, şüpheliler arasında FETÖ elebaşı Gülen ile yargı, emniyet, MİT imamları, eski polisler ve bir gazeteci bulunuyor.
14.02.2020 Gündem
Ankara’da yakalanan FETÖ'cü avukat, Kuleli Askeri Lisesi imamı çıktı
Ankara’da yakalanan FETÖ'cü avukat, Kuleli Askeri Lisesi imamı çıktı MİLLİ İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve emniyet güçlerinin ortak operasyonuyla Ankara’da yakalanan FETÖ/PDY üyesi avukat Reşat Nazmi Oral’ın, örgüt içinde üst seviyedeki mahrem imamlardan biri olduğu ortaya çıktı. Oral’ın 1989, 1990 ve 1991 yıllarında Kuleli Askeri Lisesi imamı olduğu belirlendi.
29.08.2019 Gündem
FETÖ'nün emniyet imamı 'Kozanlı Ömer'in kardeşine 12 yıl hapis cezası
FETÖ'nün emniyet imamı 'Kozanlı Ömer'in kardeşine 12 yıl hapis cezası FETÖ/PDY'nin emniyet imamı, 'Kozanlı Ömer' olarak bilinen firari Osman Hilmi Özdil'in kardeşi Yasin Özdil, tutuklu yargılandığı davada, 12 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
31.07.2019 Gündem
Ünlü iş adamı hakkında şok suçlama!
Ünlü iş adamı hakkında şok suçlama! Adnan Oktar Suç Örgütü ile ilgili dijital materyallerin incelemesinde şüpheli Nurşah Aksoy’dan elde edilen flash bellekte örgüt üyesi erkek hakkında durumları ile ilgili bilgilerin yazıldığı tespit edildi. İstanbul Gömlekleri’nin sahibi olan örgütün “emniyet imamı” Mehmet Alp Ünlü de o isimler arasında yer alıyor.
17.07.2019 Gündem
Hortumcu FETÖ imamı Londra'da görüntülendi!
Hortumcu FETÖ imamı Londra'da görüntülendi! Terörist elebaşının talimatıyla Bank Asya’ya yatırılan paraların yurtdışına kaçırılmasını sağlayan örgüt imamı Ali Çelik Londra’da inşaat işleriyle uğraşıyor. 40 milyon liralık malikânede yaşayan Çelik’in Avrupa bankalarında aslında örgüte ait olan 200 milyon euro parası bulunuyor. Çelik, firari örgüt imamlarıyla sık sık ihanet toplantıları yapıyor.
15.05.2019 Gündem
'MİT kumpası'nda yeni iddianame! 'Başbakan narkozun etkisindeyken gözaltına alınacaktı'
'MİT kumpası'nda yeni iddianame! 'Başbakan narkozun etkisindeyken gözaltına alınacaktı' Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 7 Şubat 2012'de MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve 4 MİT görevlisine kumpas kurarak ifadeye çağırmasına ilişkin yürütülen soruşturma ile Hrant Dink cinayeti davasından tutuklu bulunan Ercan Gün hakkında "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan hazırlanan iddianamede, şüpheli Ercan Gün'ün, örgütün Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'ni yıkmaya yönelik ilk girişimi olan MİT kumpasından dahi haberdar olabilecek düzeyde etkinliğe sahip olduğu belirtildi.
14.05.2019 Gündem
4 öğretmen böyle yakalandı!
4 öğretmen böyle yakalandı! Mersin’in Tarsus ilçesinde terör örgütü FETÖ/PDY soruşturmasında örgütün gizli haberleşme programı 'ByLock' kullanıcısı olduğu tespit edilen 4 öğretmen gözaltına alındı.
10.05.2019 Gündem
Gaybubet evinde yakalanmışlardı! Tutuklandılar
Gaybubet evinde yakalanmışlardı! Tutuklandılar Bursa'da gaybubet evlerinde yakalanan ve aralarında firari emniyet müdürünün yeğeninin de bulunduğu 14 kişiden 10'u çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
26.04.2019 Gündem
FETÖ hükümlüsü alışveriş merkezinde yakalandı
FETÖ hükümlüsü alışveriş merkezinde yakalandı Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) "mahrem emniyet imamı" olduğu iddiasıyla yargılandığı davada hapis cezasına çarptırılan firari hükümlü, alışveriş merkezinde gezdiği sırada yakalandı.
2.04.2019 Gündem
'Fuat Avni' savcılıktaki itiraflarını reddetti
'Fuat Avni' savcılıktaki itiraflarını reddetti FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında İstihbarat Daire Başkanlığını ele geçirmeye çalıştıkları gerekçesiyle bir kısmı dairenin eski çalışanı 32 kişinin yargılanmasına devam edildi. Eski Başbakanlık Uzmanı ve "Fuat Avni" hesabının kullanıcılarından olduğu ileri sürülen sanık Mustafa Koçyiğit, devletin güvenliğine ilişkin bilgileri temin ettiğini ve bu bilgileri FETÖ'ye aktardığına yönelik savcılık ifadesini, mahkemede reddetti.
9.01.2019 Gündem
Düzce'deki FETÖ davasında karar!
Düzce'deki FETÖ davasında karar! Düzce'de 122 sanığın yargılandığı FETÖ/PDY davasında, 77 sanığa 1 yıl 10 ay ile 10 yıl arasında değişen hapis cezası verildi.
28.12.2018 Gündem
Karlov suikastı iddianamesi kabul edildi
Karlov suikastı iddianamesi kabul edildi Büyükelçi Karlov'un öldürülmesine ilişkin iddianame, Ankara 2. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi. İlk duruşma 8 Ocak 2019'da görülecek.
7.12.2018 Gündem
İşte Adnan Oktar’ın 30 kişilik A takımı
İşte Adnan Oktar’ın 30 kişilik A takımı Türkiye’nin gündemine oturan Adnan Oktar yapılanmasının şifreleri çözüldü. Oktar’ın ‘bir numara’ olarak yer aldığı 31 kişilik listedeki 30 kişinin örgüt içindeki görev dağılımı ortaya çıktı.
21.07.2018 Gündem
FETÖ'nün firari mahrem imamları yakalandı
FETÖ'nün firari mahrem imamları yakalandı Manisa'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) "hücre evleri"ne yönelik operasyonda, firari olarak aranan örgütün sözde 2 emniyet mahrem imamı ile şüphelilerin eşleri yakalandı.
1.05.2018 Gündem
Müslim ve Ural kırmızı listede
Müslim ve Ural kırmızı listede Terör suçlarından arananların yer aldığı kırmızı listeye 44, mavi listeye 26, yeşil listeye 34, turuncu listeye 37, gri listeye 89 yeni isim eklendi. 4 milyon TL ödüllü kırmızı listeye eklenenler arasında terör örgütü PYD’nin eski lideri Salih Müslim ile ismi son olarak Soçi skandalıyla gündeme gelen Mihraç Ural da yer aldı.
12.02.2018 Gündem
Bir ajan gibi yaşıyordu! Yakalandı! FETÖ'nun 'Emniyet imamı'
Bir ajan gibi yaşıyordu! Yakalandı! FETÖ'nun 'Emniyet imamı' Adana'da Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) 'Adana Emniyet imamı' olan aranan öğretmen 54 yaşındaki Mehmet Yıldız yakalandı.
29.09.2021 Gündem
22 ülkeden 45 imamın iadesi talep edildi
22 ülkeden 45 imamın iadesi talep edildi FETÖ’nün üst düzey yöneticisi ve üyesi olan 45 sanık ABD, İngiltere, İsrail, Almanya, Kamboçya ve Madagaskar’ın da aralarında bulunduğu 22 ülkeye kaçtı
29.09.2021 Gündem
5 FETÖ şüphelisi Yunanistan'a kaçarken yakalandı
5 FETÖ şüphelisi Yunanistan'a kaçarken yakalandı Edirne'de yasadışı yollardan Yunanistan'a gitmek isteyen aralarında bebek, çocuk ve kadınların da bulunduğu 12 kişi yakalandı. Şüphelilerden FETÖ bağlantısı tespit edilen başbakanlık röportörleri, öğretmen ve 'İzmir emniyet imamı' olduğu öne sürülen 1'i kadın, 5 kişi, adliyeye sevk edildi.
29.09.2021 Gündem
'Bir tek Adil Öksüz küfretmedi'
'Bir tek Adil Öksüz küfretmedi' Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) sözde "Hava Kuvvetleri Komutanlığı imamı" olduğu belirlenen firari Adil Öksüz'ün serbest bırakılmasıyla ilgili devam eden duruşmada Sanık Erhan Cihangir, "Serter Koçak yakalananlara, 'FETÖŞ'e küfredin' dedi. Herkes küfretti, bir Adil Öksüz, 'Ben tanımadığım Allah'ın kuluna küfretmem' dedi" sözleriyle savunma yaptı.
29.09.2021 Gündem
12 adreste ses ve görüntü kaydı!
12 adreste ses ve görüntü kaydı! Eski CHP Lideri Deniz Baykal ile MHP’li vekillere FETÖ tarafından kurulan kaset kumpasında soruşturma tamamlandı. Bir numaralı şüphelinin Fethullah Gülen olduğu iddianameyle, 2’si işyeri 12 adreste ses ve görüntü kaydı yapıldığı ortaya çıktı
28.09.2017 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Emniyet İmamı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emniyet imamı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.