Emmanuel Emenike

Emmanuel Emenike

Son dakika Emmanuel Emenike haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Emmanuel Emenike ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Emmanuel Emenike haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emmanuel Emenike

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emmanuel emenike gelişmeleri de dahil olmak üzere 770 emmanuel emenike haberi bulunmuştur. Tüm emmanuel emenike haberleri aşağıda listelenmiştir.
İşte Fenerbahçe'nin yeni golcüsü! Boy, fizik, oyun stili resmen Emenike!
İşte Fenerbahçe'nin yeni golcüsü! Boy, fizik, oyun stili resmen Emenike! Fenerbahçe transfer haberleri... Samatta, Berisha, Serdar Dursun'la yollarını ayırmaya hazırlanan Fenerbahçe aradığı golcüsünü buldu. Boy, fizik, oyun stili bakımından Emmanuel Emenike'ye benzeyen yıldız forvet Fenerbahçe'ye gelmeye son derece sıcak bakarken, Jorge Jesus - Ali Koç ikilisinin Burkina Fasolu futbolcu için ortak karar verdiği bildirildi.
7.08.2022 Fenerbahçe
Emenike'den paylaşım: Aykut Kocaman en iyisi
Emenike'den paylaşım: Aykut Kocaman en iyisi Eski Fenerbahçeli Emenike, Ersun Yanal'ın ayrılığının resmi bir şekilde duyurulmasının ardından sosyal medya hesabından Aykut Kocaman ile ilgili bir paylaşıma yer verdi.
2.03.2020 Fenerbahçe
Emenike bombayı patlattı: Yakında eve dönüyorum!
Emenike bombayı patlattı: Yakında eve dönüyorum! Fenerbahçe'nin eski golcüsü Emenike, Türkiye'yi çok özlediğini ve yakında döneceğini duyurdu.
12.12.2019 Süper Lig
Emenike'den Aziz Yıldırım paylaşımı!
Emenike'den Aziz Yıldırım paylaşımı! Kariyerine Westerlo'da devam eden eski Fenerbahçeli Emmanuel Emenike, bugün 67 yaşına giren Aziz Yıldırım'ın doğum gününü kutladı.
2.11.2019 Futbol
Fenerbahçe sonunda aradığını buldu: Vedat Muriç
Fenerbahçe sonunda aradığını buldu: Vedat Muriç Emenike, Van Persie, Soldado, Slimani... Fenerbahçe son yıllarda yıldız golcüleri kadrosuna kattı. Hepsinin sonu hüsran oldu. Rize’den transfer edilen Vedat Muriç ise kısa sürede beklentileri aştı. Futbolu ve hırsıyla tribünlerin sevgilisi haline geldi.
1.10.2019 Fenerbahçe
Galatasaray: 0 Fenerbahçe: 0
Galatasaray: 0 Fenerbahçe: 0 Süper Lig'in 6. haftasında Türk Telekom Stadı'nda oynanan derbide Galatasaray ile Fenerbahçe 0-0 berabere kaldı.
28.09.2019 Futbol
Emmanuel Emenike resmen Westerlo'da
Emmanuel Emenike resmen Westerlo'da Westerlo, Fenerbahçe'nin eski golcüsü Emmanuel Emenike'yi kadrosuna kattı.
16.09.2019 Futbol
Emmanuel Emenike resmen Westerlo'da
Emmanuel Emenike resmen Westerlo'da Fenerbahçe’nin eski yıldızlarından Emmanuel Emenike, Belçika ekiplerinden Westerlo ile resmi sözleşme imzaladı.
30.08.2019 Futbol
Emenike sürprizi! Yeni takımı...
Emenike sürprizi! Yeni takımı... Belçika ekibi Westerlo, son olarak Las Palmas forması giyen Emmanuel Emenike'yi transfer etti.
20.07.2019 Futbol
Aziz Yıldırım: Bir daha Fenerbahçe başkanı olmayacağım
Aziz Yıldırım: Bir daha Fenerbahçe başkanı olmayacağım Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım, 'Kumpas davası'nı yakından takip etmek için Silivri'ye geldi. Yıldırım, duruşma sonrasında açıklamalarda bulundu.
27.05.2019 Fenerbahçe
Emenike'den Aziz Yıldırım paylaşımı
Emenike'den Aziz Yıldırım paylaşımı Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen Emmanuel Emenike, sosyal medya hesabından eski başkan Aziz Yıldırım'la fotoğrafını paylaşarak, "Bugün seni görmek güzeldi baba" yorumunu yaptı.
13.05.2019 Fenerbahçe
Marco Paixao, 1. Lig tarihine geçti
Marco Paixao, 1. Lig tarihine geçti Spor Toto 1. Lig'de Altay formasıyla 25 gole ulaşan Portekizli Marco Filipe Lopes Paixao, lig tarihinde "bir sezonda en fazla skor üreten yabancı oyuncu" unvanını ele geçirdi.
28.04.2019 TFF 1.Lig
Emenike açıkladı! "Geri dönüyorum..."
Emenike açıkladı! "Geri dönüyorum..." Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Emmanuel Emenike, sosyal medyadan yaotığı paylaşımla Türkiye'yi çok özlediğini ve yakın zamanda geri döneceğini açıkladı.
20.03.2019 Futbol
Emmanuel Emenike geliyor!
Emmanuel Emenike geliyor! Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Emmanuel Emenike, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Fenerbahçe-Galatasaray maçı için Kadıköy'e geleceğini açıkladı.
6.03.2019 Fenerbahçe
Emenike: Moses'i taraftar çok sever!
Emenike: Moses'i taraftar çok sever! Fenerbahçe’nin yeni transferi Victor Moses’ı eski sarı-lacivertli yıldız ve yakın arkadaşı Emmanuel Emenike, Milliyet için değerlendirdi, “Bence tam Fenerbahçe’ye göre bir isim. Taraftarın seveceği ve heyecanlandıracak bir isim” dedi.
27.01.2019 Fenerbahçe
Moses açıkladı: Bilgi aldım
Moses açıkladı: Bilgi aldım Fenerbahçe'nin kiralık olarak 1.5 yıllığına kadrosuna kattığı Victor Moses, kulüp binasında düzenlenen imza töreninin ardından Samandıra Can Bartu Tesisleri'ni gezdi. Futbol takımı idari menajeri Volkan Ballı ile tesisleri gezerek bilgi alan Nijeryalı futbolcu, sonrasında teknik direktör Ersun Yanal ve yardımcıları ile de tanıştı.
25.01.2019 Fenerbahçe
Kulüpsüz Emenike'nin viyadüklü villası!
Kulüpsüz Emenike'nin viyadüklü villası! Olympiakos ile yollarını ayırmasının ardından kulüpsüz kalan Emmanuel Emenike, ülkesinde vakit geçiriyor.
4.01.2019 Spor Magazin
Emenike olmadı, hedef Kehinde!
Emenike olmadı, hedef Kehinde! Spor Toto 1. Lig'de hedefini Süper Lig olarak belirleyen Denizlispor, Ankaragücü'nden forvet Kehinde'yi gündemine aldı.
2.01.2019 TFF 1.Lig
"Emenike'yi kim takımında görmek istemez ki?"
"Emenike'yi kim takımında görmek istemez ki?" Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'da teknik direktör Yücel İldiz, Emenike transferi konusunda açıklamalarda bulundu.
26.12.2018 TFF 1.Lig
Denizlispor'dan Emenike bombası!
Denizlispor'dan Emenike bombası! Spor Toto 1. Lig'in ilk yarısını 36 puanla ikinci sırada bitiren Denizlispor'da Fenerbahçe'nin eski golcüsü Emmanuel Emenike ismi gündeme geldi.
25.12.2018 TFF 1.Lig
'Uluslararası Emmanuel Emenike Hastanesi' açılıyor!
'Uluslararası Emmanuel Emenike Hastanesi' açılıyor! Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Emmanuel Emenike sürpriz bir harekete imza attı ve 'Uluslararası Emmanuel Emenike Hastanesi' adıyla bir hastane açılacağını açıkladı.
14.12.2018 Fenerbahçe
Ortaya çıktı! Emenike'nin dramı...
Ortaya çıktı! Emenike'nin dramı... Avustralya takımlarına transfer olanağı arayan Emmanuel Emenike’nin, bu kulüpleri ikna etmek için gol atacağına dair güvence verdiği ortaya çıktı.
6.12.2018 Futbol
Emenike için Fenerbahçe'ye dönüyor iddiası!
Emenike için Fenerbahçe'ye dönüyor iddiası! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Emmanuel Emenike'ye olan beğenisine dikkat çeken, oyuncuya yakın olduğu belirtilen bir kaynak bu yüzden Nijeryalı forvetin sarı-lacivertli ekine dönmesinin muhtemel olduğunu öne sürdü.
29.11.2018 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım FETÖ davasında tanık olarak dinlenecek
Aziz Yıldırım FETÖ davasında tanık olarak dinlenecek Fenerbahçe Spor Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) sözde "Yargıtay imamı" olduğu iddia edilen Mehmet Rasim Kuseyri'nin de arasında bulunduğu 52 avukatın yargılandığı davada, tanık olarak dinlenecek.
25.10.2018 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Emmanuel Emenike ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emmanuel emenike haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.