Emmanuel Adebayor

Emmanuel Adebayor

Son dakika Emmanuel Adebayor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Emmanuel Adebayor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Emmanuel Adebayor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emmanuel Adebayor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emmanuel adebayor gelişmeleri de dahil olmak üzere 222 emmanuel adebayor haberi bulunmuştur. Tüm emmanuel adebayor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adebayor'dan insanlık dışı faul! Karate...
Adebayor'dan insanlık dışı faul! Karate... Club Olimpia forması giyen Emmanuel Adebayor, Defensa Justicia maçında rakibine yaptığı faulle gündem oldu.
12.03.2020 Futbol
Adebayor'un yeni adresi Pakhtakor
Adebayor'un yeni adresi Pakhtakor Kayserispor'a veda eden Togolu golcü, Şota Arveladze'nin çalıştırdığı Özbek şampiyonu Pakhtakor'la prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.
3.12.2019 Süper Lig
Adebayor: Fenerbahçe maçında Tanrı bizimle olsun
Adebayor: Fenerbahçe maçında Tanrı bizimle olsun Togolu golcü, akşam oynanacak zorlu mücadele öncesi, Instagram hesabından fotoğraf paylaştı ve "Fenerbahçe maçında Tanrı bizimle olsun" notunu düştü.
3.11.2019 Fenerbahçe
Kayserispor - Galatasaray: 2-3
Kayserispor - Galatasaray: 2-3 Süper Lig'in üçüncü haftasında 10 kişi kalan Galatasaray deplasmanda 8 kişi kalan Kayserispor'u son dakikada attığı golle 3-2 mağlup etti.
31.08.2019 Galatasaray
Adebayor imza için Kayseri'de!
Adebayor imza için Kayseri'de! İstikbal Mobilya Kayserispor ile prensipte anlaşan Emmanuel Adebayor Kayseri'ye geldi.
26.08.2019 Kayseri Spor
Antalyaspor'dan Adebayor hamlesi!
Antalyaspor'dan Adebayor hamlesi! Kadrosunu yıldız bir golcü ile güçlendirmek isteyen Antalyaspor, Emmanuel Adebayor’u listesine aldı. Togolu golcü ile ön görüşme yapan kırmızı-beyazlılar yıldız oyuncudan olumlu yanıt aldı.
14.08.2019 Antalyaspor
Adebayor Kayserispor yolcusu!
Adebayor Kayserispor yolcusu! Kayode’yi Gazişehir’e kaptıran İç Anadolu ekibi, bonservisi elinde olan Adebayor için harekete geçti. Görüşmelerde büyük mesafe katedildi.
11.08.2019 Kayseri Spor
Trabzonspor'da varsa yoksa Niasse
Trabzonspor'da varsa yoksa Niasse Daniel Sturridge defterini kapatan Karadeniz devinde gözler artık Oumar Niasse’ye çevrildi. everton ile yapılan pazarlıklarda büyük aşama kaydedildiği öğrenildi.
8.08.2019 Futbol
Dev operasyon! İki golcü birden gelecek
Dev operasyon! İki golcü birden gelecek Trabzonspor'da bir forvet beklenirken iki golcü birden geliyor. Bu transferler için yoğun mesai harcayan bordo-mavili yönetim, en azından yeni santrforundan birini 8 Ağustos'ta oynanacak Sparta Prag karşılaşmasına yetiştirmeyi hedefliyor.
26.07.2019 Trabzonspor
Trabzonspor Adebayor ile masada!
Trabzonspor Adebayor ile masada! Forvet transferi için çalışmalarını hızlandıran bordo-mavililer, son görüşmede 35’lik golcünün transferini bitirmeyi hedefliyor.
3.07.2019 Trabzonspor
Başkan son dakika olarak duyurdu! Bu hafta İstanbul'da...
Başkan son dakika olarak duyurdu! Bu hafta İstanbul'da... TRT Spor'a konuşan Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, "Galatasaray'dan aradılar görüştük, sayın başkan Ali Koç bizzat beni aradı, onunla da görüştük ama ortada bir rakam yok. Kısa bir sürede tamamlanır diye düşünüyorum" diye konuştu.
27.06.2019 Galatasaray
Yusuf Yazıcı'ya 15 milyon euroluk yeni teklif!
Yusuf Yazıcı'ya 15 milyon euroluk yeni teklif! Trabzonspor’un ‘satılık değil’ açıklamasına rağmen Yusuf Yazıcı’nın peşini bırakmayan Fransız kulübü, 22 yaşındaki yıldız oyuncu için teklifini 15 milyon euroya çıkardı.
24.06.2019 Trabzonspor
Adebayor için sıraya girdiler!
Adebayor için sıraya girdiler! Başakşehir’le yollarını ayıran ve Fenerbahçe’nin de gündemine gelen Emmanuel Adebayor’a, daha önce formasını giydiği İngiltere’den teklifler geldiği öğrenildi.
23.06.2019 Süper Lig
Adebayor Fenerbahçe'den garanti istedi!
Adebayor Fenerbahçe'den garanti istedi! Başakşehir'den ayrılan Togo'lu golcü Emmanuel Adebayor, Fenerbahçe'nin maç başı ağırlıklı 1 senelik anlaşma önerisini reddetti. Golcü futbolcu garanti ücret konusunda ısrar ediyor.
22.06.2019 Fenerbahçe
İşte Adebayor'un yeni adresi!
İşte Adebayor'un yeni adresi! Hatayspor'dan sağ bek Murat Paluli'yi transfer ederek ilk takviyesini gerçekleştiren Spor Toto Süper Lig ekibi Göztepe'de Emmanuel Adebayor ismi gündeme geldi.
21.06.2019 Göztepe
Muriç olmazsa Adebayor imzalayacak!
Muriç olmazsa Adebayor imzalayacak! Fenerbahçe forvet hattını kaliteli ve yıldız bir isimle takviye edecek. Bunun yanı sıra bir de yedek golcü alınması için çalışma yapılıyor. İlk aday Vedat Muriç’ti.
18.06.2019 Fenerbahçe
Yıldızların buluşması
Yıldızların buluşması Guti Hernandez, eşi Romina Belluscio ve ailesi ile birlikte İstinyePark'da görüntülendi.
12.05.2019 Magazin
Adebayor: Eşime ölmek üzere olduğumu söyledim
Adebayor: Eşime ölmek üzere olduğumu söyledim Medipol Başakşehir'in yıldızı Emmanuel Adebayor, Daily Mail'e bir röportaj verdi.
26.04.2019 Başakşehir
Adebayor'dan flaş açıklama! "Son maçım..."
Adebayor'dan flaş açıklama! "Son maçım..." Medipol Başakşehir'in Togolu golcüsü Emmanuel Adebayor milli takımı bıraktığını açıkladı.
22.03.2019 Başakşehir
Medipol Başakşehir-Erzurumspor:1-1
Medipol Başakşehir-Erzurumspor:1-1 Lider Medipol Başakşehir'in galibiyet serisi sona erdi. Spor Toto Süper Lig'in lideri Medipol Başakşehir 21. hafta maçında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile 1-1 berabere kalarak yara aldı. Başakşehir zirvede 2 puan kaybederek yara aldı.
9.02.2019 Başakşehir
Fenerbahçe'nin 3. bombası Reyes'i bekliyor!
Fenerbahçe'nin 3. bombası Reyes'i bekliyor! Yönetim kontenjanda yer açmak için Reyes’i, TFF’ye bildirilen kadrodan çıkartacak. Ersun Yanal’ın önceliğine göre Adebayor ya da Johansen’e imza attırılacak.
28.01.2019 Fenerbahçe
Robinho: Bu rüyayı bu sene gerçekleştireceğiz
Robinho: Bu rüyayı bu sene gerçekleştireceğiz Medipol Başakşehir'in yeni transferi Brezilyalı yıldız futbolcu Robinho, turuncu-lacivertli takımın şampiyonluk rüyasını gerçekleştireceklerini söyledi.
15.01.2019 Başakşehir
Abdullah Avcı'dan Adebayor açıklaması!
Abdullah Avcı'dan Adebayor açıklaması! Spor Toto Süper Lig’de lider durumda bulunan Medipol Başakşehir’in teknik direktörü Abdullah Avcı, ikinci yarıya hazır olduklarını ve oyuncularının kendisine şampiyonluğu kazanacaklarını hissettirdiklerini söyledi. Avcı, Visca'yla ilgili ise "Diğer takımın yöneticisi olsam, Edin'e teklif yapmaya çekinirim" sözlerini sarf etti.
15.01.2019 Başakşehir
Adebayor bombası! Sarı-kırmızılılara...
Adebayor bombası! Sarı-kırmızılılara... Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'ı arayıp takımlarında şans bulamayan Togolu yıldız Adebayor'a talip oldu.
13.01.2019 Başakşehir

Benzer Haber Etiketleri

Emmanuel Adebayor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emmanuel adebayor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.