Adebayor

Adebayor

Son dakika Adebayor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Adebayor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Adebayor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adebayor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adebayor gelişmeleri de dahil olmak üzere 543 adebayor haberi bulunmuştur. Tüm adebayor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adebayor'dan insanlık dışı faul! Karate...
Adebayor'dan insanlık dışı faul! Karate... Club Olimpia forması giyen Emmanuel Adebayor, Defensa Justicia maçında rakibine yaptığı faulle gündem oldu.
12.03.2020 Futbol
Tarık Çamdal herkesi şaşırttı! 5 milyon Euro'dan asgari ücrete...
Tarık Çamdal herkesi şaşırttı! 5 milyon Euro'dan asgari ücrete... Adana Demirspor'un ara transfer döneminin son gününde kadrosuna dahil ettiği Tarık Çamdal'ın Mavi Lacivertli takımdan alacağı ücret belli oldu. Adana Demirspor'un ara transfer döneminin son gününde kadrosuna dahil ettiği Tarık Çamdal'ın Mavi Lacivertli takımdan alacağı ücret belli oldu.
4.02.2020 Futbol
Göztepe'de adaylardan biri de Adebayor
Göztepe'de adaylardan biri de Adebayor Süper Lig'in 2'nci yarısında yeni stadı Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'ne kavuşmaya hazırlanan Göztepe, transferde hareketli günler yaşıyor.
5.01.2020 Göztepe
Göztepe, transferde bombayı Loic Remy ile patlatıyor!
Göztepe, transferde bombayı Loic Remy ile patlatıyor! Süper Lig ekiplerinden Göztepe, yeni stadının açılışını dünyaca ünlü bir forvet ile kutlamak istiyor. İzmir ekibinin listesinin ilk sırasında ise Fransız golcü Loic Remy bulunuyor.
1.01.2020 Futbol
Beşiktaş'tan Mensah açıklaması
Beşiktaş'tan Mensah açıklaması Beşiktaş, Kayserispor forması giyen Bernard Mensah ile ilgilenmediklerini açıkladı.
26.12.2019 Beşiktaş
Kayserispor'da deprem! Bu kez Mensah yolcu...
Kayserispor'da deprem! Bu kez Mensah yolcu... Yıldızlarını bir bir kaybeden Kayserispor’da son olarak Bernard Mensah da takımdan ayrılıyor. Fesih hakkını eline almasına rağmen bunu kullanmayan ve ödeme bekleyen başarılı orta saha oyuncusunun da kulübü FIFA’ya şikayet ederek bonservisi almak için harekete geçtiği öğrenildi. Transferin gözdesi olan Mensah, büyük takımların radarında...
24.12.2019 Kayseri Spor
Umut Bulut takımdan ayrılıyor!
Umut Bulut takımdan ayrılıyor! Kayserispor'da Tavares, Adebayor, Ntep'in ardından tecrübeli golcü Umut Bulut ve Şamil Cinaz'la yolların ayrılması bekleniyor. İki oyuncu Çaykur Rizespor maçı kadrosuna alınmadı.
9.12.2019 Kayseri Spor
Adebayor'un yeni adresi Pakhtakor
Adebayor'un yeni adresi Pakhtakor Kayserispor'a veda eden Togolu golcü, Şota Arveladze'nin çalıştırdığı Özbek şampiyonu Pakhtakor'la prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.
3.12.2019 Süper Lig
Adebayor: "Bu benim son maçımdı"
Adebayor: "Bu benim son maçımdı" Kayserispor'un golcüsü Adebayor ayrılık haberini açıkladı.
2.12.2019 Futbol
Beşiktaş - Kayserispor: 4-1
Beşiktaş - Kayserispor: 4-1 Süper Lig'de 13. haftanın kapanış mücadelesinde Beşiktaş evinde Kayserispor'u 4-1 mağlup etti.
2.12.2019 Futbol
Adebayor: Fenerbahçe maçında Tanrı bizimle olsun
Adebayor: Fenerbahçe maçında Tanrı bizimle olsun Togolu golcü, akşam oynanacak zorlu mücadele öncesi, Instagram hesabından fotoğraf paylaştı ve "Fenerbahçe maçında Tanrı bizimle olsun" notunu düştü.
3.11.2019 Fenerbahçe
Kayserispor'da deprem! Adebayor ve üç futbolcu...
Kayserispor'da deprem! Adebayor ve üç futbolcu... Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'da 4 futbolcu alacaklarını talep edip yönetimden süre isterken bu isimler Kasımapaşa maçı kadrosuna da alınmadı.
21.10.2019 Futbol
İttifak Holding Konyaspor- İstikbal Mobilya Kayserispor: 2-1
İttifak Holding Konyaspor- İstikbal Mobilya Kayserispor: 2-1 Spor Toto Süper Lig'de İttifak Holding Konyaspor, henüz galibiyetle tanışamayan İstikbal Mobilya Kayserispor'u uzatmada bulduğu penaltı golüyle 2-1 yendi. 90+11. dakikada Kayserispor'da Henrique ve Mensah kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.
29.09.2019 Kayseri Spor
Antalyaspor-Kayserispor maç sonucu: 2-2
Antalyaspor-Kayserispor maç sonucu: 2-2 Süper Lig’in 4. haftasında Antalyaspor sahasında ağırladığı İstikbal Mobilya Kayserispor ile 2-2 berabere kaldı.
15.09.2019 Süper Lig
Galatasaray kulübesinde gerginlik! Adebayor...
Galatasaray kulübesinde gerginlik! Adebayor... Süper Lig'de Kayserispor ile Galatasaray arasında oynanan mücadelenin 2. yarısında gerginlik yaşandı.
31.08.2019 Galatasaray
Kayserispor - Galatasaray: 2-3
Kayserispor - Galatasaray: 2-3 Süper Lig'in üçüncü haftasında 10 kişi kalan Galatasaray deplasmanda 8 kişi kalan Kayserispor'u son dakikada attığı golle 3-2 mağlup etti.
31.08.2019 Galatasaray
Adebayor imza için Kayseri'de!
Adebayor imza için Kayseri'de! İstikbal Mobilya Kayserispor ile prensipte anlaşan Emmanuel Adebayor Kayseri'ye geldi.
26.08.2019 Kayseri Spor
Antalyaspor'dan Adebayor hamlesi!
Antalyaspor'dan Adebayor hamlesi! Kadrosunu yıldız bir golcü ile güçlendirmek isteyen Antalyaspor, Emmanuel Adebayor’u listesine aldı. Togolu golcü ile ön görüşme yapan kırmızı-beyazlılar yıldız oyuncudan olumlu yanıt aldı.
14.08.2019 Antalyaspor
Adebayor Kayserispor yolcusu!
Adebayor Kayserispor yolcusu! Kayode’yi Gazişehir’e kaptıran İç Anadolu ekibi, bonservisi elinde olan Adebayor için harekete geçti. Görüşmelerde büyük mesafe katedildi.
11.08.2019 Kayseri Spor
Trabzonspor'da varsa yoksa Niasse
Trabzonspor'da varsa yoksa Niasse Daniel Sturridge defterini kapatan Karadeniz devinde gözler artık Oumar Niasse’ye çevrildi. everton ile yapılan pazarlıklarda büyük aşama kaydedildiği öğrenildi.
8.08.2019 Futbol
Dev operasyon! İki golcü birden gelecek
Dev operasyon! İki golcü birden gelecek Trabzonspor'da bir forvet beklenirken iki golcü birden geliyor. Bu transferler için yoğun mesai harcayan bordo-mavili yönetim, en azından yeni santrforundan birini 8 Ağustos'ta oynanacak Sparta Prag karşılaşmasına yetiştirmeyi hedefliyor.
26.07.2019 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Adebayor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adebayor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.