Ev hanımlarında daha sık görülüyor! Uzmanlar açıkladı
Ev hanımlarında daha sık görülüyor! Uzmanlar açıkladı Ortopedi uzmanları, el bileğinde bulunan sinirlerin sıkışmasıyla oluşan Karpal Tünel sendromu hakkında uyarılarda bulundu. Karpal Tünel sendromunun elini çok kullanan kişilerde, ağır işlerde çalışanlarda ve hamarat ev hanımlarında daha çok görüldüğünü belirten ortopedi uzmanları, hastalığın erken müdahale edilmezse kalıcı hasara yol açabildiğini vurguladı.
31.01.2022 Sağlık
Deprem üzerinden aşağılayıcı paylaşımlara takip
Deprem üzerinden aşağılayıcı paylaşımlara takip Emniyet Genel Müdürlüğü’nce, sosyal medyada İzmir'deki deprem üzerinden bölge halkına yönelik aşağılayıcı, tahkir ve tezyif edici paylaşımlarda bulunan hesapların tespit edilmesine ilişkin çalışmaların başlatıldığı, bu kişilerin gerekli çalışmalar yapılarak adli mercilere sevk edileceği açıklandı.
30.10.2020 Gündem
Emg Nedir? Nasıl çekilir? Emg testi nasıl yapılmalı?
Emg Nedir? Nasıl çekilir? Emg testi nasıl yapılmalı? Vücuttaki sinirlerin, sinir köklerinin ve kasların elektriksel yöntem ile izlenmesidir. Kişiye fazla rahatsızlık vermeyecek düzeyde doğrusal olan elektrik akımı kullanılır. Bu sayede sinirlerin, kasların ve sinir köklerinin elektrik iletme işlevinin ölçülmesi sağlanır.
16.02.2022 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri