Emeklilere 5000 lira verilecek mi, emekliye 29 Ekim ikramiyesi var mı? Emeklilere 29’Ekim’de cumhuriyet bayramı ikramiyesi verilecek mi?
Emeklilere 5000 lira verilecek mi, emekliye 29 Ekim ikramiyesi var mı? Emeklilere 29’Ekim’de cumhuriyet bayramı ikramiyesi verilecek mi? Emeklilere Cumhuriyet Bayramı ikramiyesine yönelik araştırmalar yoğunlaştı. 29 Ekim 100. yıl Cumhuriyet Bayramı ikramiyesine ilişkin Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın bir çalışma yürüttüğü iddia ediliyor. 5 bin TL olması planlanan Cumhuriyet Bayramı ikramiyesine yönelik iddialar nedeniyle emeklinin gözü kulağı hükümetten gelen habere çevrildi. Emekliler “Emekliye 29 Ekim ikramiyesi var mı, emeklilere cumhuriyet bayramı ikramiyesi verilecek mi?” sorularına yanıt arıyor. Peki, Emeklilere 5000 lira verilecek mi, Emeklilere 29 Ekim’de ikramiye verilecek mi? Emekliye cumhuriyet bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak?
4.10.2023 Emekli
Emekliye 29 Ekim'de 5 bin TL ikramiye mi var! Cumhuriyet Bayramı'nda emekli maaşlarına ikramiye yatacak mı?
Emekliye 29 Ekim'de 5 bin TL ikramiye mi var! Cumhuriyet Bayramı'nda emekli maaşlarına ikramiye yatacak mı? Emekliye 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda 5 bin TL ikramiye verilecek iddiası sosyal medyanın gündemine oturdu. Söz konusu paylaşımlarda Ekim ayında emekli maaşlarına 5 bin TL ek ikramiye yatırılacağı iddiası yer aldı. SSK, Emekli Sandığı ve Bağ Kur emeklilerine Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi verilecek mi sorusuna yanıt arayan vatandaşların gündeminde de bu konu vardı. Konuyla ilgili resmi bir açıklama gelip gelmediği de internette araştırma konusu oldu. Peki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda emekliye ikramiye var mı? İşte detaylar..
7.09.2023 Emekli