EYT’de son durum ne? EYT’de yaş sınırı olacak mı? Bakan Bilgin’den EYT ile ilgili yeni açıklama!
EYT’de son durum ne? EYT’de yaş sınırı olacak mı? Bakan Bilgin’den EYT ile ilgili yeni açıklama! Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinde sona gelindi. 1 milyon 900 bin EYT’liyi ilgilendiren EYT düzenlemesinde yaş sınırının olup olmayacağı merak edilirken bugün gerçekleştirilecek Kabine toplantısında düzenleme ile ilgili öneriler masaya yatırılacak. Katıldığı bir televizyon programında konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT'de yaş aralığı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ne zaman çıkacak? EYT’de son durum ne? EYT’de yaş sınırı olacak mı? İşte Bakan Bilgin’in EYT ile ilgili yeni açıklamaları!
26.12.2022 Çalışma Hayatı
Ne zaman emekli olacaksınız? İşte cevabı...
Ne zaman emekli olacaksınız? İşte cevabı... Belli bir sürenin üzerinde çalışan birçok kişi ne zaman emekli olacağını merak ediyor. Emeklilik durumu hesaplanırken yaş, işe giriş tarihi, cinsiyet gibi faktörler nedeniyle farklılıklar bulunduğu için çalışan çoğu kişi ‘Ne zaman emekli olurum?’ sorusunun net bir cevabını bulamıyor. Hürriyet gazetesinden Noyan Doğan bugünkü köşesinde bu sorun cevabını veriyor.
6.03.2019 Ekonomi
Emeklilere müjde! Yüzde 4 ek ödeme...
Emeklilere müjde! Yüzde 4 ek ödeme... Tüm emeklilere maaşının yüzde 4-5'i kadar ek ödeme yapılıyor. SGK ve Bağ-Kur emeklilerinin ödemeleri 53,6 ile 215,63 lira arasında değişiyor.
1.03.2019 Emekli