Emeklilere Ek Ödeme

Emeklilere Ek Ödeme

Son dakika Emeklilere ek ödeme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Emeklilere ek ödeme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Emeklilere ek ödeme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emeklilere Ek Ödeme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emeklilere ek ödeme gelişmeleri de dahil olmak üzere 325 emeklilere ek ödeme haberi bulunmuştur. Tüm emeklilere ek ödeme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Memur ve emekli milyonlara ek ödeme müjdesi! Hesaplara yatacağı tarih verildi
Memur ve emekli milyonlara ek ödeme müjdesi! Hesaplara yatacağı tarih verildi Memur ve emekli milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Memur ve emeklilere ek ödeme geliyor. Milyonlarca memur ve emeklisini ilgilendiren maaş zammında nihai kararı verecek olan Kamu Görevlileri Hakem Kurulu ilk toplantısını yaptı. Kurul, zam kararını en geç 31 Ağustos Perşembe gününe kadar verecek. Toplu sözleşmede uzlaşılan maddelerle kamu çalışanlarına yeni sosyal haklar sağlanırken, ücret dengesizliği de sona erecek. Müdür ve dengi unvanlardaki personelin özel hizmet tazminatı oranları 20 puan (969 lira), müdür yardımcısı unvanlardakilerin de 15 puan (726 lira) artırılacak. Mühendislere yılbaşından geçerli olmak üzere 968 lira ilave ödeme yapılacak.
28.08.2023 Memur
Emeklilere müjde! Zam geldi, 1.750 TL'ye çıktı, karşılıksız ve tek seferde...
Emeklilere müjde! Zam geldi, 1.750 TL'ye çıktı, karşılıksız ve tek seferde... Zam geldi. Ödeme miktarı arttı. Başvuran alıyor. Karşılıksız olarak veriliyor. Geri ödeme ya da faiz söz konusu değil. Dev banka emekliler için harekete geçti. Ödenen miktar yükseltildi. Maaşını Şekerbank'a taşıyan emekliler 1.750 TL'ye varan promosyon ödemesi alıyor. Emekliler ayrıca 3 ay ertelemeli kredi kullanabiliyor. Ücretsiz havale ve EFT imkanı, banka şubelerinde öncelik gibi pek çok avantaj emeklileri bekliyor.
5.09.2021 Ekonomi
Emekliye müjde! Zam geldi ikiye katlandı, 1750 lira...
Emekliye müjde! Zam geldi ikiye katlandı, 1750 lira... Milyonlarca emekliye güzel haber! Ödenen para miktarı ikiye katlandı. Zamlı olarak 1750 TL ödeniyor. Sadece emekliler değil, dul ve yetim maaşı alan vatandaşlar da zamlı ödemelerden yararlanabiliyor. Bankalar adeta yarış halinde. Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Garanti BBVA, TEB, YapıKredi ve diğer bankalar tek tek açıkladı. Yeni emekli olan kişiler de alıyor. Emekliler için bankaların promosyon ödemeleri artarak devam ediyor. Emekli promosyonunda miktar 1750 TL'ye kadar yükseldi. Bankalar emekli vatandaşlar için promosyon dışında da çeşitli fırsatlar sunuyor. Tüm ATM'lerden para çekme, ücretsiz havale-EFT, kredi kartı aidat muafiyeti, kredi ve mevduata özel faiz oranı gibi imkanlar emeklileri bekliyor.
20.04.2021 Emekli
Emeklilere müjde, zam geldi! 1750 lira ve...
Emeklilere müjde, zam geldi! 1750 lira ve... Milyonlarca emekli bekliyordu, iyi haber geldi. Belli oldu ve tek tek duyuruldu. Ödeme miktarı 1750 liraya çıkarıldı. Emekli, dul ve yetim... Hepsi için geçerli. Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Garanti BBVA, TEB, YapıKredi ve diğer bankalar açıkladı. Bankalar adeta birbiriyle yarışıyor. Yeni emekli olanlar da yararlanıyor. Promosyon imkanı devam ediyor. Ödenen promosyon miktarı da her geçen gün artıyor. Emekli promosyonunda miktar 1750 TL'ye kadar yükseldi. Bankalar emekli vatandaşlar için promosyon dışında da çeşitli fırsatlar sunuyor. Tüm ATM'lerden para çekme, ücretsiz havale-EFT, kredi kartı aidat muafiyeti, kredi ve mevduata özel faiz oranı gibi imkanlar emeklileri bekliyor. Peki en yüksek promosyonu hangi banka veriyor? Emekliler maaşlarını nereden alırlarsa daha kazançlı oluyor?
20.04.2021 Emekli
Emeklilere müjde! Bin 600 TL'ye yükseldi
Emeklilere müjde! Bin 600 TL'ye yükseldi Milyonlar bekliyordu. Ve belli oldu. Tek tek duyuruldu. Emekli, dul ve yetim milyonlarca kişiyi kapsıyor. Zam geldi. Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Garanti BBVA, TEB ve diğer bankalar harekete geçti. Ödeme miktarları arttırıldı. Bankaların emeklilere verdiği promosyon tutarında yarış iyice kızıştı. Yeni emekli olanlar, ve 3 yıllık taahhüt süresi dolanlar maaşa göre en az 500, 625, 750 lira alıyor. Maaşlara göre bu tutar bin 600 liraya kadar yükseliyor.
18.03.2021 Emekli
Emeklilere müjde! Zam geldi, bin 600 TL…
Emeklilere müjde! Zam geldi, bin 600 TL… Milyonlar bekliyordu. Ve belli oldu. Tek tek açıklandı. Harekete geçildi ve zam yapıldı. Emekli, dul ve yetim... Hepsi yararlanıyor. Ödemeler bin 600 liraya kadar çıkıyor. Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Garanti BBVA, TEB ve diğer bankalar harekete geçti. Ödeme miktarları arttırıldı. Vatandaşlar istediği bankayı seçebiliyor. Bankalar adeta birbiriyle yarışıyor. Yeni emekli olanlar da yararlanıyor. Promosyon imkanı devam ediyor. Bankalar emekli vatandaşlar için promosyon dışında da çeşitli fırsatlar sunuyor. Tüm ATM'lerden para çekme, ücretsiz havale-EFT, kredi kartı aidat muafiyeti, kredi ve mevduata özel faiz oranı gibi imkanlar emeklileri bekliyor. Peki en yüksek promosyonu hangi banka veriyor? Emekliler maaşlarını nereden alırlarsa daha kazançlı oluyor?
19.02.2021 Ekonomi
Emeklilere ek ödeme: 2 bin 500 lira...
Emeklilere ek ödeme: 2 bin 500 lira... Milyonlarca emekli bekliyordu ve belli oldu. Tek tek açıkladılar. 2 bin 500 liraya yükseldi. Emeklilere güzel haber geldi, taban tutarına zam için harekete geçildi. Bu ay emekli olanlar, ve 3 yıllık taahhüt süresi dolanlar maaşa göre en az 500, 625, 750 lira alacak. SSK ve Bağ-Kur emeklisi ocak ayında maaşlara yapılacak zammı merakla beklerken, bankalar da promosyon yarışına başladı. Bankaların sunduğu promosyon fırsatlarını yakından takip eden emekliler için promosyon miktarları 500 liradan başlıyor, 750 liraya kadar çıkabiliyor. Ek ödemelerle emeklinin cebine, 2 bin 550 lira da girebiliyor. Bankalar promosyonlarını açıkladı. Peki, Emekli ne kadar promosyon alacak? Emekli promosyon miktarını yükseltmek mümkün mü? Hangi banka ne kadar promosyon ödüyor? İşte taahhüt süresi dolanlar ya da yeni emekli aylığı bağlananlara bankaların verdiği promosyon tutarları...
15.10.2020 Emekli
Emekli zammı ile ilgili flaş gelişme! 382 lira ve...
Emekli zammı ile ilgili flaş gelişme! 382 lira ve... Milyonlarca emekli bekliyordu. Emekli zammı ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Emekliler için harekete geçten TÜED'den yeni talebi gündeme getirdi. Türkiye Emekliler Derneği (TÜED), emeklilere verilen ek ödeme maaşın yüzde 4’ü yerine, 8-10’u olsun’ talebinde bulundu. TÜED’in bu talebi hayata geçerse, emeklilerin maaş gelirlerinde 382 liraya varan artış yaşanacak.
9.10.2020 Emekli
Milyonlarca emekliye 428 lira ek ödeme! Ve harekete geçildi ilk açıklama geldi...
Milyonlarca emekliye 428 lira ek ödeme! Ve harekete geçildi ilk açıklama geldi... Milyonlarca emekli bekliyordu ve önemli bir gelişme yaşandı. Bir ilk yaşandı. Emeklilere ek ödeme için harekete geçildi. Emeklilere indirim ve ek ödeme Kamu Personeli Danışma Kurulu (KPDK) toplantısında gündeme geliyor. Talepler hayata geçerse, emeklilere 428 lira ek gelirin yolu açılacak. Peki, emeklilere yönelik aile yardımı taleplere hayata geçerse emekli maaşlarında ne kadar artış olacak?
22.08.2020 Ekonomi
Emekliye ek ödeme ve zam! 600 liraya kadar...
Emekliye ek ödeme ve zam! 600 liraya kadar... Milyonlarca emekliyi çok yakından ilgilendiriyor. SSK ve Bağ-Kur emekliler için harekete geçildi. Düzenleme ile emekliler aldıkları maaşa göre 120 ile 600 lira arasında zam alacak. Emeklilerin dört gözle sonucu bekliyor. Türkiye Emekliler Derneği (TÜED), "Yeni oran yüzde 8-10 olarak belirlensin" çağrısını yapıyor. Talep hayata geçerse, SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin gelirinde en az 120 lira en yüksek 600 liraya varan artış yaşanacak. 6 bin 28 lira olan en yüksek maaşı alan emekliye 241,15 lira yerine 482,30 lira ya da 602,87 lira ek ödeme verilecek.
16.05.2020 Emekli
Emeklilere 405 lira ek ödeme!
Emeklilere 405 lira ek ödeme! Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor. Yıllardır bekleniyordu flaş adım geldi. Emeklilere ek ödeme için harekete geçildi. TÜED Başkanı Kazım Ergün, aile yardımlarının emeklilikte ödenmemesinin önemli bir gelir kaybına neden olduğunu belirtiyor. Konfederasyonlar da "Memurlara ödenen aile yardımı emeklilikte de sürsün" talebinin Kamu Personeli Danışma Kurulu'nda karara bağlanmasını bekliyor. Talepler hayata geçerse, 2 çocuğu olan emekli 405 lira ek gelire kavuşacak.
8.05.2020 Emekli
Emeklilere ek ödeme müjdesi! 375 lira...
Emeklilere ek ödeme müjdesi! 375 lira... Milyonlarca emekliyi çok yakından ilgilendiriyor. Ve ek ödeme için harekete geçildi. Ödemenin 375 liraya kadar çıkacağı belirtiliyor. İşte emeklileri sevindirecek o gelişme...
28.04.2020 Ekonomi
Emeklilere ek ödeme!
Emeklilere ek ödeme! Milyonlarca emekliyi ilgilendiren ek ödeme çalışması. Emekliler harekete geçti. Türkiye Emekliler Derneği, emekli ve çalışanlar için vergi iadesinin yerine getirilen ek ödeme uygulamasındaki yüzde 4-5'lik oranın yüzde 10'a yükseltilmesini talep etti. Genel Başkan Kazım Ergün, "Vergi iadesinin yerine getirilen ek ödeme uygulaması bizi fiş toplamaktan ve zarf doldurmaktan kurtardı ama yüzde 4-5'lik düşük oranlar gelirlerimizin düşmesine sebep oldu" dedi.
17.02.2020 Emekli
Emeklilerin gözü ek ödemede! Aylık 344 lira...
Emeklilerin gözü ek ödemede! Aylık 344 lira... Türkiye Emekliler Derneği, memurlara ödenen aile yardımını emeklilere de ödenmesini gündeme getirdi. Talep kabul edilirse emeklilere ek olarak aylık 344 lira ödenecek.
14.05.2019 Ekonomi
Son dakika! Emekliye yüzde 8 ek ödeme
Son dakika! Emekliye yüzde 8 ek ödeme Yaklaşık 12 milyon emekliye ek ödeme zammı gündemde. Emekliler, halen maaşın yüzde 4-5’i oranında olan ek ödemenin yüzde 8’e çıkarılmasını bekliyor.
21.02.2018 Ekonomi
BES'te korkutan gerçek!
BES'te korkutan gerçek! O paralar yatmıyor çünkü...
21.04.2013 Ekonomi
Promosyon yarışı hızlandı, ödeme miktarı 15 bin TL'yi aştı! Başvuru için son gün açıklandı
Promosyon yarışı hızlandı, ödeme miktarı 15 bin TL'yi aştı! Başvuru için son gün açıklandı Bankalar emekli vatandaşlar için harekete geçti, promosyon miktarları değişti. Tüm emekliler bankaların promosyon ödemelerinden yararlanabiliyor. Ancak üç yıllık taahhüt şartı bulunuyor. Emeklilerin promosyon aldıkları bankada 3 yıl kaması gerekiyor. Emeklilere 15 bin TL üzerinde emekli promosyonu fırsatı sunuluyor. Ödeme miktarının artması ile banka değiştirmek isteyenlerin sayısı da arttı. Peki emekliler hangi şartlarda banka değiştirerek yüksek promosyon alabilir? Öte yandan emekli promosyon kampanyaları Nisan ayı ile birlikte güncellendi. Bankalar müşteri kazanmak adına promosyon rakamlarını tek tek yeniledi. Emekliler, ek gelir sağlayacak olan banka promosyonlarını yakın takibe aldı. Bankaların emekli promosyonu kampanyaları 20 bin TL'ye dayandı. İşte en yüksek promosyon veren bankalar listesi...
15.04.2024 Çalışma Hayatı
Promosyon yarışı kızıştı! Bankalar üst limiti yükselti: Başvuran emekliler 18 bin TL alacak
Promosyon yarışı kızıştı! Bankalar üst limiti yükselti: Başvuran emekliler 18 bin TL alacak Milyonlarca emekliye müjde gibi haber geldi. Bankaların emeklilere verdiği promosyon tutarları geçen yıla kıyasla yüzde 60 ila yüzde 100 aralığında arttı. Bu yılki promosyonlar emekli aylıklarına göre değişmekle birlikte 8 bin liradan başlayıp 18 bin liraya kadar çıkıyor. Bazı bankalar promosyon ödemesinin yanında 3 bin TL’ye kadar ek ödeme de yapınca emekliyi kapma yarışı daha da kızıştı. ING, maaşını bankaya taşıyan emeklilere ek koşulsuz 15 bin TL promosyon ödemesi yaparken, vadesiz hesaplarına bağlı verecekleri otomatik fatura talimatlarına 3.000 TL’ye varan ek nakit promosyon imkanı sunuyor.
5.04.2024 Çalışma Hayatı
Promosyon ödemelerine yüzde 100 zam! e-Devlet'ten başvuran alıyor, emekliye 15 bin TL ek ödeme
Promosyon ödemelerine yüzde 100 zam! e-Devlet'ten başvuran alıyor, emekliye 15 bin TL ek ödeme Milyonlarca emekliye müjde gibi haber geldi. Bankaların emeklilere verdiği promosyon tutarları geçen yıla kıyasla yüzde 60 ila yüzde 100 aralığında arttı. Bu yılki promosyonlar emekli aylıklarına göre değişmekle birlikte 8 bin liradan başlayıp 15 bin liraya kadar çıkıyor. Bazı bankalar promosyon ödemesinin yanında 3 bin TL’ye kadar ek ödeme de yapınca emekliyi kapma yarışı daha da kızıştı. İşte emeklilerin bankaya gitmeden, mobil bankacılık üzerinden tek tuşla başvurabilecekleri yeni promosyon miktarları...
3.04.2024 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz enflasyonu düşürmek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz enflasyonu düşürmek Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Aksaray mitinginde halka hitap etti. Öncelikli hedefin enflasyonu düşürmek olduğunu söyleyen Erdoğan, "Bunu başaracak programa ve kararlılığa sahibiz. Hep birlikte biraz daha sabredeceğiz." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aksaray'ın ardından Yozgat'ta önemli açıklamalarda bulundu.
26.03.2024 Gündem
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri... Yerel seçimlere sayılı günler kala miting alanları ısındı. Adaylar hemen her gün meydanlara çıkıp sözler veriyor, seçilirlerse yapacakları hizmetleri anlatıyor. Hürriyet, 3 büyük kentin en iddialı adaylarının önemli vaatlerini derledi. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
21.03.2024 Gündem
Emekli maaş farkları eksik mi yatırıldı? SSK ve Bağ-Kur için zam farkı hesaplama formülü
Emekli maaş farkları eksik mi yatırıldı? SSK ve Bağ-Kur için zam farkı hesaplama formülü Milyonlarca emekli bekliyordu! SSK, Bağ-Kur emekli zammı yüzde 49,25'e yükselirken, Haziran-Temmuz dönemi için en düşük emekli maaşı da 10 bin TL olarak uygulanacak. SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin zam farkları yatırıldı. Birçok emekli ödenen fark miktarının eksik olduğunu savunuyor. 2300 TL eksik olan emekliler bulunuyor. Peki zam farklarında gerçekten eksik ödeme var mı? Emeklilere tekrar ek ödeme yapılacak mı? İşte merak edilen soruların yanıtları...
15.02.2024 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Emeklilere Ek Ödeme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emeklilere ek ödeme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.