Emekli promosyonunda hesap değişti! 'Temmuz zammı' ayarı, işte en yüksek emekli promosyonu veren bankalar
Emekli promosyonunda hesap değişti! 'Temmuz zammı' ayarı, işte en yüksek emekli promosyonu veren bankalar Emeklilere banka promosyonunda hesaplar değişti. Bankalar emekli promosyon kampanyalarını yenilemeye başladı. Emekli maaşı zammı Temmuz 2023 döneminde enflasyon rakamlarının yanında refah payı ile belirlenecek. Bir yandan da EYT'lilerin emeklilik işlemleri sürüyor. Emekli promosyonları, hem artan emekli sayısı hem de verilecek emekli zammı nedeniyle şimdiden güncellenmeye başladı. İşte en yüksek emekli maaşı promosyonu veren bankalar...
16.06.2023 Emekli
Emeklilere 2750 TL para ödeniyor! Koşulsuz veriliyor, başvuranlar alıyor, son tarih...
Emeklilere 2750 TL para ödeniyor! Koşulsuz veriliyor, başvuranlar alıyor, son tarih... Emekli herkesi yakından ilgilendiriyor. Emeklilere 2 bin 750 lira ek koşulsuz olarak ödeme yapılıyor. E-devlet üzerinden ya da banka şubesinden işlem gerçekleştiriliyor. Bankalar emekli maaşını taşıyanlara özel, aylıklarına göre alınabilecek promosyon tekliflerini duyuruyor. Ramazan Bayramı öncesinde harekete geçildi. ING Türkiye'den de açıklama geldi. Emekli maaşını ING'ye geçiren müşteriler, en az 1850 TL, en fazla 2750 TL ödeme alıyor. Öte yandan emekli yakınlarını da bankaya yönlendirirlerse en fazla 5 kişi olmak kaydıysa 1250 TL ek promosyon kazanabiliyorlar. Yani promosyon ödemeleri 4 bin liraya kadar çıkabiliyor. Fırsattan yararlanmak için son tarih 31 Mayıs.
14.04.2022 Emekli
Emeklilere 1.000 TL karşılıksız veriliyor! 3 gün içinde hesaba yatıyor...
Emeklilere 1.000 TL karşılıksız veriliyor! 3 gün içinde hesaba yatıyor... Emekliler için güzel haber! 1.000 TL ödeme yapılıyor. Karşılıksız veriliyor. Başvuru yapan tüm emekliler faydalanabiliyor. 3 iş günü sonrasında para hesaba yatmış oluyor. Kuveyt Türk resmen duyurdu. SGK emekli maaşı (Emekli Sandığı, SGK, BAĞ-KUR) ödemelerini, banka aracılığıyla alan ve promosyon başvurusunda bulunan tüm emeklilere ödeme yapılıyor. Promosyon miktarı 750 liradan başlıyor ve maaşlara göre 1.000 liraya kadar yükseliyor.
23.09.2021 Ekonomi