Emekli İkramiyesi Tarih

Emekli İkramiyesi Tarih

Son dakika emekli ikramiyesi tarih haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emekli ikramiyesi tarih ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emekli ikramiyesi tarih haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emekli İkramiyesi Tarih

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emekli ikramiyesi tarih gelişmeleri de dahil olmak üzere 172 emekli ikramiyesi tarih haberi bulunmuştur. Tüm emekli ikramiyesi tarih haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emekli maaşına büyük zam! Emekli ikramiyesi ile ilgili flaş detay
Emekli maaşına büyük zam! Emekli ikramiyesi ile ilgili flaş detay Emekli maaşlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. En düşük emekli maaşı 7 bin 500 lira oldu. Milyonlarca emeklinin gözü emekli bayram ikramiyelerine çevrildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, en düşük emekli maaşı ile ilgili yeni müjdeyi verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 5 bin 500 TL olan emekli maaşı rakamının 2 bin TL artırılarak, 7.500 liraya çıkartıldığını ifade etti. Milyonlarca emekli ise gözünü emekli ikramiyelerine çevirdi. emekli ikramiyesi ne kadar olacak?, emekli ikramiyeleri ne zaman hesaba yatacak? sorusunun cevabı merak konusu oldu.
23.03.2023 Emekli
Emekli maaşına büyük zam! Emekli ikramiyesi ile ilgili flaş detay
Emekli maaşına büyük zam! Emekli ikramiyesi ile ilgili flaş detay Emekli maaşlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. En düşük emekli maaşı 7 bin 500 lira oldu. Milyonlarca emeklinin gözü emekli bayram ikramiyelerine çevrildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, en düşük emekli maaşı ile ilgili yeni müjdeyi verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 5 bin 500 TL olan emekli maaşı rakamının 2 bin TL artırılarak, 7.500 liraya çıkartıldığını ifade etti. Milyonlarca emekli ise gözünü emekli ikramiyelerine çevirdi. emekli ikramiyesi ne kadar olacak?, emekli ikramiyeleri ne zaman hesaba yatacak? sorusunun cevabı merak konusu oldu.
23.03.2023 Emekli
Emekli ikramiyeleri ile ilgili son dakika açıklaması! 27 Nisan'da başlıyor
Emekli ikramiyeleri ile ilgili son dakika açıklaması! 27 Nisan'da başlıyor Emekli bayram ikramiyesi son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Milyonlarca vatandaşın beklediği ramazan bayramı emekli ikramiyesi için tarih verildi. Sadece emekliler değil dul ve yetim maaşı alanlar da ikramiye ödemelerinden yararlanacak.Yaklaşık 12 milyon emeklinin 2022 yılı Ramazan Bayramı ikramiyeleri 27-29 Nisan tarihlerinde hesaplara yatırılacak.
22.04.2022 Emekli
Paralar banka hesaplarına yatırılmaya başladı! 4 gün içinde...
Paralar banka hesaplarına yatırılmaya başladı! 4 gün içinde... Milyonlar bekliyordu. Ödemeler başladı. Paralar bugünden itibaren banka hesaplarına yatırılmaya başlıyor. Emekli, dul, yetim... Hepsi alacak. Bayram ikramiyesine bu yıl zam yapılmıştı. Emekli vatandaşlar 1.100 lira, dul ve yetim aylığı alanlara ise aldıkları hisse oranına göre ödeme yapılacak.
13.07.2021 Ekonomi
Paralar yarın hesaplara yatırılıyor! 1.100 TL ödenecek
Paralar yarın hesaplara yatırılıyor! 1.100 TL ödenecek Milyonlar bekliyordu. Yarından itibaren banka hesaplarına yatırılmaya başlıyor. Ödeme tarihleri netleşti. kimin parası ne zaman banka hesabında olacak belli oldu. 1.100 lira ödeme alacak olan emekliler ile dul ve yetim aylığı alanlar yarından itibaren paralarını çekebilecekler.
12.07.2021 Ekonomi
Emeklilere 2 bin 200 lira ödenecek! Zam yapıldı
Emeklilere 2 bin 200 lira ödenecek! Zam yapıldı Milyonlarca emekli merakla bekliyordu. Sayılı günler kaldı. Ödeme miktarı netleşti. Sadece emekliler değil, dul ve yetim aylığı alanlar da zamlı ödemelerden faydalanacak. Paralar vatandaşların banka hesaplarına yatırılacak. Toplamda 2 bin 200 lira ödeme yapılacak. Emeklilerin bayram ikramiyelerine ilk kez zam yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ikramiyelere enflasyon oranında zam yapılacağını açıklamasının ardından, emekliler ellerine ne kadar para geçeceğini araştırmaya başladı. Enflasyon oranına göre zam yapılması durumunda 85 liralık bir artış söz konusu olacaktı. Erdoğan yaptığı açıklamada bu miktarın 100 TL olarak, emeklilerin bayram ikramiyelerine yansıyacağını açıkladı. Böylece Ramazan ve Kurban Bayramı öncesi emeklilerin cebine 2200 lira bayram ikramiyesi girecek. Yeni emekliler de bayram ikramiyesinden yararlanacak. Ölüm aylığı alanlar ise 275 lira ime 825 lira arasında ikramiye alacak.
28.04.2021 Emekli
Emeklilere zam müjdesi! 1162 lira...
Emeklilere zam müjdesi! 1162 lira... Milyonlarca emekli merakla bekliyordu zam, iyileştirme ve erken ödeme müjdesi geldi. Kuruşu kuruşuna hesaplandı. 13 milyon emekliyi çok yakından ilgilendiren kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Bayram ikramiyesinin yatırılacağı tarih belli oldu. Emekli, dul ve yetim aylığı alan vatandaşların yararlandığı bayram ikramiyesinde bu yıl bir ilk yaşanacak. İkramiyeler enflasyon oranında zamlı ödenecek. Üstelik emekliler bu yıl ikramiyeleri bayramdan 1 hafta, önce alacak. Eğer son açıklanan yüzde 16.19 yıllık enflasyon baz alınırsa ikramiye 162 lira artışla 1.162 liraya yükselecek.
12.04.2021 Emekli
EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ | SSK bayram ikramiyesi ne zaman yatacak 2024? Emeklilere 3000 TL nisanın kaçında ödenecek, hangi tarihte ikramiye alınacak?
EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ | SSK bayram ikramiyesi ne zaman yatacak 2024? Emeklilere 3000 TL nisanın kaçında ödenecek, hangi tarihte ikramiye alınacak? 2000 lira olarak yatırılan emekli ikramiyesi bu yıl 3000 lira olarak yatırılacak. Ramazan Bayramı’na az bir süre kala emeklilere verilecek ikramiye tarihleri belli oldu. Emeliler merak içinde ikramiyelerin ne zaman hesaplara yatacağını sorguluyordu. Ödeme tarihinin duyurulmasının ardından gözer 4A, 4B, 4C ikramiye ödeme günlerine çevrildi. Peki, bayram ikramiyesi ne zaman yatacak, emekli bayram ikramiyesi ayın kaçında ödenecek? İşte emeklilerin 3 bin TL alacağı ikramiyenin hesaplara yatırılacağı tarih…
29.03.2024 Ekonomi
Ölüm aylığı alanlara promosyon var mı? Ölüm aylığı alanlara 5 bin promosyon verilecek mi, ölüm aylığı alanlar banka promosyonu alabilir mi?
Ölüm aylığı alanlara promosyon var mı? Ölüm aylığı alanlara 5 bin promosyon verilecek mi, ölüm aylığı alanlar banka promosyonu alabilir mi? Emekli bayram ikramiyelerinin ödeneceği tarih belli oldu. Yapılan açıklamanın ardından, 4A-4B ve 4C emeklileri dışında Ölüm aylığı alanlara promosyon var mı? Sorusuna yanıt arıyor. Peki, ölüm aylığı alanlara 5 bin promosyon verilecek mi? Ölüm aylığı alanlar bayram ikramiyesi alacak mı?
26.03.2024 Ekonomi
(Bayram ikramiyesi 2024) Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak 2024? Gözler nisan ayında
(Bayram ikramiyesi 2024) Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak 2024? Gözler nisan ayında Emekli bayram ikramiyelerinin ödeneceği tarih belli oldu. Ramazan ayı bu yıl 10 Nisan’a denk geliyor. Ramazan Bayramı öncesinde emekliler bayram ikramiyelerinin yatacağı tarihi sorguluyor. Beklenen açıklama geldi. 4A-4B ve 4C emeklilerine bayram ikramiyelerinin ödeneceği tarihleri Bakan açıkladı. Peki, 2024 emekli bayram ikramiyesi ne zaman, hangi ayda yatacak? İkramiyeler bayramdan önce yatar mı?
25.03.2024 Ekonomi
Bayram ikramiyesi dul ve yetimlere ne kadar verilecek 2024? Dul ve yetim bayram ikramiyesi ne kadar, dul ve yetim bayram ikramiyesi ne kadar alacak?
Bayram ikramiyesi dul ve yetimlere ne kadar verilecek 2024? Dul ve yetim bayram ikramiyesi ne kadar, dul ve yetim bayram ikramiyesi ne kadar alacak? Emekli bayram ikramiyelerinin ödeneceği tarih belli oldu. Ramazan Bayramı bu yıl 10 Nisan'da idrak edilecek. Türkiye Yüzyılı'nın Emekçileri İftar Programı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayram ikramiyelerinin 2-5 Nisan tarihleri arasında yatırılacağını söyledi. Peki, kimler ikramiye alacak? Dul ve yetim maaşı alanlar da bayram ikramiyesi alacak mı? Dul ve yetim bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek?
19.03.2024 Ekonomi
ÖTV istisnası! Limit güncellemesi yapıldı,  1 milyon 591 bin TL oldu
ÖTV istisnası! Limit güncellemesi yapıldı, 1 milyon 591 bin TL oldu Araba alma planı yapan binlerce kişiyi dorudan ilgilendiriyor. ÖTV ayarı yapıldı. Ticaret Bakanlığı detayları paylaştı. Engelli kişilerin kullanımı için yurt dışından ithal edilen özel tertibatlı araçlar, 2024 yılı için 1 milyon 591 bin 200 TL’ye kadar ÖTV istisnasından yararlanabilecek.
19.03.2024 Ekonomi
Bayram ikramiyesi ödemesinde kritik tarih 31 Mart! Emekli ikramiyesinde net tutar hesabı belli oldu
Bayram ikramiyesi ödemesinde kritik tarih 31 Mart! Emekli ikramiyesinde net tutar hesabı belli oldu Emekli ikramiyesi ile ilgili son dakika gelişmesi! İkramiye almak isteyenlerin başvuru yapması gerekiyor. Son tarih 31 Mart olarak açıklandı. Sadece emekliler değil dul ve yetim aylığı alanlarda ikramiye imkanından yararlanacak. Peki kim kaç lira ikramiye alacak? Ödeme tutarı maaş bağlanma oranına göre değişiyor. İşte emekli ikramiyesine dair merak edilen ayrıntılar...
19.03.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye zamlı bayram ikramiyesi! Ödeme takvimi açıklandı
Emekliye zamlı bayram ikramiyesi! Ödeme takvimi açıklandı  Ocak'ta yüzde 49,25 oranında zam alan emekliler Nisan ve Haziran aylarında 3.000 TL'ye çıkartılan iki bayram ikramiyesi alacak. Emekli ikramiyesi ödemelerinde net tarih belli oldu. Emeklilerin maaş hesabına yatırılacak.
17.03.2024 Ekonomi
Bayram ikramiyeleri hesaba yatıyor! İşte emekli milyonların beklediği tarih
Bayram ikramiyeleri hesaba yatıyor! İşte emekli milyonların beklediği tarih Emekli 16 milyon vatandaşa müjde verildi. Bayram ikramiyeleri hesaba yatıyor. Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2024 yılı için geçerli olan zamlı ikramiye tutarlarını duyurdu. Erdoğan, bayram ikramiyelerinin yüzde 50 artışla 3 bin TL’ye çıkarıldığını açıkladı. Peki ikramiyede yasal süreç nasıl işleyecek, ödemeler ne zaman yapılacak? Yeni emeklilik başvurusu yapanlar da ikramiyeden yararlanacak mı? İşte detaylar...ta
19.02.2024 Çalışma Hayatı
Çalışan emeklilere müjde! 5 bin TL ikramiye hesaplara yatırılıyor, işte ödeme tarihi
Çalışan emeklilere müjde! 5 bin TL ikramiye hesaplara yatırılıyor, işte ödeme tarihi Çalışan emekliye 5000 TL ikramiye ödemesi takvimi belli oldu. Çalışan emeklilere ikramiye ödemesiyle SSK, Bağ-Kur ve emekli sandığı ile dul yetimler dahil bütün hak sahipleri 5000 TL Cumhuriyet ikramiyesi ödemesi almış olacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan ek emekli ikramiyesi için tarih verdi. İşte detaylar...
28.12.2023 Emekli
Çalışan emeklilere 5 bin lira hesaba yatacak! İşte 4A, 4B, 4C ödeme takvimi
Çalışan emeklilere 5 bin lira hesaba yatacak! İşte 4A, 4B, 4C ödeme takvimi Çalışan emekliye ikramiye ödemesi için tarih belli oldu. SSK, Bağ-Kur ve emekli sandığı olmak üzere çalışan emeklilere 5000 TL ikramiye ödemesi yapılacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan çalışan emeklilere 5000 TL ikramiye ödeme tarihi için açıklama geldi. Meclis'te bütçe görüşmeleri tamamlandı. 86 maddelik torba yasa ile yapılacak düzenleme ile 4,7 milyon vatandaş daha Cumhuriyet ikramiyesi alacak. Peki çalışan emeklilere 5000 lira ne zaman yatacak? İşte 5 bin lira emekli ikramiyesi ödeme tarihi...
26.12.2023 Emekli
Çalışan tüm emeklilere 5 bin TL ikramiye! Yeni detay ortaya çıktı, otomatik olarak hesaplara yatırılacak
Çalışan tüm emeklilere 5 bin TL ikramiye! Yeni detay ortaya çıktı, otomatik olarak hesaplara yatırılacak Çalışan emekliye ikramiye kanun teklifinin de yer aldığı torba yasa için tarih belli oldu. Bakan Vedat Işıkhan'dan çalışan emeklilere 5000 TL ikramiye ödeme takvimi için açıklama geldi. 'Çalışan emeklilere 5000 TL ne zaman yatacak' sorusu yanıt buldu. 86 maddelik torba yasa ile yapılacak düzenleme ile 4,7 milyon vatandaş daha Cumhuriyet ikramiyesi alacak. Peki çalışan emeklilere 5000 lira ne zaman yatacak? İşte 5 bin lira emekli ikramiyesi ödeme tarihi...
25.12.2023 Çalışma Hayatı
Çalışan emekliye 5 bin TL ikramiye! Hesaplara yatıyor, Ödeme tarihi belli oldu
Çalışan emekliye 5 bin TL ikramiye! Hesaplara yatıyor, Ödeme tarihi belli oldu Çalışan emekliye ikramiye kanun teklifinin de yer aldığı torba yasa için tarih belli oldu. Bakan Vedat Işıkhan'dan çalışan emeklilere 5000 TL ikramiye ödeme takvimi için açıklama geldi. 'Çalışan emeklilere 5000 TL ne zaman yatacak' sorusu yanıt buldu. 86 maddelik torba yasa ile yapılacak düzenleme ile 4,7 milyon vatandaş daha Cumhuriyet ikramiyesi alacak. Peki çalışan emeklilere 5000 lira ne zaman yatacak? İşte 5 bin lira emekli ikramiyesi ödeme tarihi...
23.12.2023 Çalışma Hayatı
Çalışan emeklilere 5 bin lira emekli ikramiyesi hesaplara yatacak! Tarih belli oldu
Çalışan emeklilere 5 bin lira emekli ikramiyesi hesaplara yatacak! Tarih belli oldu 5 bin TL emekli ikramiyesi 12 milyonu aşkın SSK'lı, Bağ-Kur'lu ve emekli sandığı emeklisine ödendi. Ocak zammı öncesi milyonları rahatlatan Cumhuriyet ikramiyesi için yeni gelişme yaşandı. 'Çalışan emekliye ikramiye var mı, 5000 TL alacak mı' sorusu yanıtını buldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çalışan emekliler için de 5000 TL emekli ikramiyesi ödemesi yapılacağını açıkladı. Çalışan emeklilere ikramiye ne zaman yatacak? İşe çalışan emekli ikramiyesi ile ilgi detaylar...
25.11.2023 Emekli
Gülistan Doku soruşturmasında dikkat çeken detaylar! Şok eden kamera açıklaması
Gülistan Doku soruşturmasında dikkat çeken detaylar! Şok eden kamera açıklaması Tunceli'de, 5 Ocak 2020'den beri kendisinden haber alınamayan Gülistan Doku'nun ailesinin avukatı Ali Çimen, "Gülistan'ın akıbetinin anlaşılacağına ilişkin noktalarda ya kamera kayıtlarının bozuk olduğu, ya o an için orayı görmediği ya da kayıtlı olmadığı, ses kayıtlarının bozuk olduğu söyleniyor. Hep bir aksilikle karşılaşmışız. Gülistan'ın baş şüphelinin evine 1 gün önce girdiğine dair güvelik kameraları var ve kayıtta. Bu dosyada var ama 1 gün sonra baş şüphelinin hareketlerini tespit etmemize yarayacak o kameralar o gün orayı görmüyor. Tutanakların birbirine çelişmesinden kaynaklı, Gülistan'ın akıbetinden bir şey anlayamadık" ifadelerini kullandı.
25.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Emekli İkramiyesi Tarih ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emekli ikramiyesi tarih haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.