Elmander

Elmander

Son dakika elmander haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan elmander ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını elmander haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elmander

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elmander gelişmeleri de dahil olmak üzere 755 elmander haberi bulunmuştur. Tüm elmander haberleri aşağıda listelenmiştir.
Abraham sakat, Belotti vasat! Roma İcardi için PSG'le görüşmelere başladı
Abraham sakat, Belotti vasat! Roma İcardi için PSG'le görüşmelere başladı Serie A ekiplerinden Roma, Galatasaray'da rüya gibi bir sezon geçiren ve şampiyonluk sevinci yaşayan İcardi için PSG'e 8 milyon euro teklif etti.
7.06.2023 Galatasaray
6 ayda Süper Lig'e damga vurup gitmişti! Galatasaray yeni Elmander'i buldu
6 ayda Süper Lig'e damga vurup gitmişti! Galatasaray yeni Elmander'i buldu Mauro İcardi'nin PSG'den kiralık olarak gelmesi, Gomis'in 38 yaşında olması sebebiyle gelecek sezon için kalitesi tartışılmayacak bir golcü arayışına çıkan Galatasaray 30 yaşındaki pivot forveti gündemine aldı. Oyun stili ve fiziksel yapısıyla Elmander'i andıran Hollandalı santraforun Okan Buruk tarafından çok istendiği öğrenilirken, transferin sezon sonunda masaya yatırılacağı bildirildi.
20.02.2023 Galatasaray
66 maçta 38 gol! Galatasaray'a 'Yeni Elmander' geliyor
66 maçta 38 gol! Galatasaray'a 'Yeni Elmander' geliyor Seferovic'ten beklenen verimi alamayan, Gomis'le sezon sonunda yollarını ayıracak olan ve İcardi'nin kiralık sözleşmesini hesaba katan Galatasaray'ın forvet çalışmalarına başladığı, Sarı Kırmızılı yöneticilerin İsveçli yıldızla masaya oturduğu bildirildi. Daha şimdiden 'Yeni Elmander' yakıştırmaları alan santraforun 66 maçta 38 gol atması Okan Buruk'u oldukça memnun ederken, 29 yaşındaki oyuncunun Süper Lig'e gelmeye son derece sıcak baktığı anlaşıldı.
15.10.2022 Galatasaray
2018'de Johan Elmander teklif etti 4 yıl sonra Okan Buruk bitirdi! Galatasaray'dan flaş transfer
2018'de Johan Elmander teklif etti 4 yıl sonra Okan Buruk bitirdi! Galatasaray'dan flaş transfer 2018 yılında Galatasaray'ın eski yıldızlarından Johan Elmander'in dönemin yöneticilerine teklif ettiği, fakat herhangi bir geri dönüş alamadığı yıldız futbolcu 4 yıl sonra Galatasaray'a imza atıyor. Okan Buruk'la yeniden yapılanmaya giden sarı kırmızılılar 22 yaşındaki forvet için girişimlere başladı...
29.06.2022 Galatasaray
Bu sefer kadroya değil Fatih Terim'in yanına transfer yapılıyor! Burak Elmas dünden razı... Efsane futbolcu istediğini resmen açıkladı...
Bu sefer kadroya değil Fatih Terim'in yanına transfer yapılıyor! Burak Elmas dünden razı... Efsane futbolcu istediğini resmen açıkladı... Futbolculuk kariyerinde Galatasaray'da tam 61 maçta görev alan İsveçli yıldızın Fatih Terim'in yardımcılarından biri olmayı istediği öğrenildi.
20.11.2021 Galatasaray
Elmander'den yıllar sonra gelen fotoğraf itirafı
Elmander'den yıllar sonra gelen fotoğraf itirafı Galatasaray'ın eski yıldızlarından Elmander, takımın gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu.
13.10.2021 Galatasaray
Ümit Davala Mostafa Mohamed'in sorununu açıkladı! 'İpin ucunu kaçırdı'
Ümit Davala Mostafa Mohamed'in sorununu açıkladı! 'İpin ucunu kaçırdı' Fatih Terim'in eski yardımcılarından Ümit Davala Mostafa Mohamed için 'Fazla özgüvenden sonra ipin ucunu kaçırdı' dedi.
27.09.2021 Galatasaray
Mustafa Cengiz'den zehir zemberek sözler! 'Fatih Terim ile çalışmayı düşünmüyorum'
Mustafa Cengiz'den zehir zemberek sözler! 'Fatih Terim ile çalışmayı düşünmüyorum' Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, aday olmayacağını açıkladı ve sözü Fatih Terim'e getirerek olay yaratan ifadeler kullandı. Cengiz, Terim'le çalışmayı düşünmediğini bildirdi.
21.05.2021 Galatasaray
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den seçim açıklaması!
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den seçim açıklaması! Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Türk Telekom Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında konuşuyor.
21.05.2021 Galatasaray
Galatasaray'da Halil Dervişoğlu ve Mostafa Mohamed kararı
Galatasaray'da Halil Dervişoğlu ve Mostafa Mohamed kararı Galatasaray 1 ay sonra Mostafa Mohamed ve Halil Dervişoğlu'nun bonservisi için harekete geçecek.
26.04.2021 Galatasaray
Ne Drogba ne Elmander! Falcao başka
Ne Drogba ne Elmander! Falcao başka 22 maçta 15 gol atan Falcao, Elmander'i geçmek üzere.
27.10.2020 Galatasaray
Fatih Terim'in Elmander ve Riera planı hazır!
Fatih Terim'in Elmander ve Riera planı hazır! Hasan Şaş’ın istifasının ardından Ümit Davala’yla da yeni sezonda devametmeyecek olan Fatih Terim, Riera ile Elmander’i ekibine dahil etmeye hazırlanıyor. Galatasaray’ın iki eski yıldızı sadece yardımcı hocalık yapmayacak, Avrupa pazarındaki genç yeteneklerin takıma kazandırılmasında da kilit rol oynayacak.
19.05.2020 Galatasaray
Galatasaray'ın kahramanları dönüyor!
Galatasaray'ın kahramanları dönüyor! Hasan Şaş’ın istifasının ardından Ümit Davala’nın da yeni sezonda teknik ekipte olması beklenmiyor. Fatih Terim, taraftarın da çok sevdiği Elmander ve Riera’yı yeni yardımcıları yapmaya hazırlanıyor.
14.05.2020 Galatasaray
Galatasaray'da büyük değişim! İkinci adam olacak...
Galatasaray'da büyük değişim! İkinci adam olacak... Corona virüs nedeniyle liglere verilen arayı gelecek sezon planlamasına ayıran Galatasaray’da büyük değişiklikler yolda. Transferde Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç gibi isimlerin üzerinde duran sarı-kırmızılılarda teknik heyette de yenilikler bekleniyor.
1.05.2020 Galatasaray
Galatasaray 'Kuzey Yıldızı'nı arıyor!
Galatasaray 'Kuzey Yıldızı'nı arıyor! Fatih Terim, liglere verilen arada yıldız avına çıktı. Scout ekibine İsveç ve Norveç gibi Kuzey ülkelerindeki yeteneklerden bir havuz oluşturulması talimatını veren Fatih hoca, videolarla gençleri analiz ediyor.
15.04.2020 Galatasaray
Alexander Sörloth'un cezası açıklandı, Ahmet Ağaoğlu küplere bindi!
Alexander Sörloth'un cezası açıklandı, Ahmet Ağaoğlu küplere bindi! Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Alexander Sörloth'un 2 maçlık ceza almasının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bu cezanın kabul edilemez olduğunu ifade eden Ağaoğlu, ''Cezanın 1 maça indirilmesi için Tahkim Kurulu'na gideceğiz. Geçmişte örnekleri var.'' dedi.
14.02.2020 Trabzonspor
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den büyük müjde!
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den büyük müjde! Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, yayıncı kuruluşta canlı açıklamalarda bulunuyor.
3.02.2020 Galatasaray
Elmander depresyonda! Ayakta duramıyor...
Elmander depresyonda! Ayakta duramıyor... Johan Elmander‘in kariyerini noktaladıktan sonra uzun bir süre kendi ayakları üzerinde duramadığı ve depresyona girdiği öğrenildi.
18.11.2019 Futbol
Andone tıpkı Elmander gibiydi!
Andone tıpkı Elmander gibiydi! Geçen yıl ‘Elmander tipinde forvet arıyoruz’ diyen ve daha sonra denediği Eren, Diagne, Mitroglou’da umduğunu bulamayan G.Saray Teknik Direktörü Terim, sakat olan Falcao’nun yokluğunda şans verdiği Andone’ye tam not verdi. Rumen forvet, gol atamamasına rağmen özellikle ön alandaki presle beğeni topladı.
3.11.2019 Galatasaray
Fernando Muslera: Galatasaray'da Fatih Terim'in alternatifi yok
Fernando Muslera: Galatasaray'da Fatih Terim'in alternatifi yok Fernando Muslera, "Türkiye'nin en iyi hocası Fatih Terim'dir. İkinci bir isim aklıma gelmiyor. Galatasaray'da bence ikinci bir hoca alternatifi yok. Fatih hocam varken, hocamızın Fatih Terim olması gerekiyor, başka bir alternatifimiz yok. Umarım uzun yıllar da devam ederiz" dedi.
29.05.2019 Galatasaray
Sürpriz golcü için Galatasaray'a rakip çıktı!
Sürpriz golcü için Galatasaray'a rakip çıktı! Galatasaray'ın golcü adayları arasına giren Aliou Badji için, Fransız ekibi Rennes de devrede.
20.11.2018 Galatasaray
Galatasaray'a 21'lik golcü Badji!
Galatasaray'a 21'lik golcü Badji! Devre arası golcü transferi yapması beklenen Galatasaray, Djurgarden forması giyen 21 yaşındaki Aliou Badji ile yakından ilgileniyor.
18.11.2018 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Elmander ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elmander haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.