Eljero Elia

Eljero Elia

Son dakika Eljero Elia haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Eljero Elia ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Eljero Elia haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eljero Elia

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eljero elia gelişmeleri de dahil olmak üzere 88 eljero elia haberi bulunmuştur. Tüm eljero elia haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eljero Elia Utrecht'e transfer oldu
Eljero Elia Utrecht'e transfer oldu Başakşehir forması giyen ve sözleşmesi biten Eljero Elia ülkesine döndü. Başakşehir ile sözleşmesi sona eren 33 yaşındaki Hollandalı, Utrecht ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
19.08.2020 Başakşehir
Başakşehir'e Kasımpaşa şoku! Mücadelede 5 gol var
Başakşehir'e Kasımpaşa şoku! Mücadelede 5 gol var Süper Lig’de 2019-2020 sezonunu şampiyon tamamlayan Medipol Başakşehir, sezonun son maçında Kasımpaşa ile karşılaştı. Kasımpaşa mücadeleyi 3-2 kazandı.
26.07.2020 Kasımpaşa Spor
Eljero Elia, Başakşehir'den ayrılacağını resmen açıkladı!
Eljero Elia, Başakşehir'den ayrılacağını resmen açıkladı! Medipol Başakşehir'in Hollandalı sol açığı Eljero Elia, ülkesinde yayın yapan bir televizyon kanalına verdiği röportajda Türkiye macerasının sona erdiğini söyledi. 33 yaşındaki yıldız futbolcu, bu sezonki performansından gelecek planlarına kadar pek çok konuda açıklamalarda bulundu.
19.07.2020 Başakşehir
Başakşehir’de Elia gidiyor
Başakşehir’de Elia gidiyor İki sezondur Başakşehir’de forma giyen Eljero Elia’nın sözleşmesi sona erdi.
17.06.2020 Başakşehir
Eljero Elia: "Irkçılık bir hastalık"
Eljero Elia: "Irkçılık bir hastalık" George Floyd’un polis tarafından öldürülmesine bir tepki de Başakşehir’in tecrübeli ismi Eljero Elia’dan geldi
7.06.2020 Başakşehir
Beşiktaş'tan dev transfer operasyonu! İşte hedefteki isimler
Beşiktaş'tan dev transfer operasyonu! İşte hedefteki isimler Yeni sezon için transfer çalışmalarına şimdiden start veren ve zirveye oynayacak bir kadro kurmak için düğmeye basan Beşiktaş'ta son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın raporu doğrultusunda hareket eden siyah-beyazlılar, gündemdeki 3 yıldızın en az 2'sini kadrosuna katmak için girişimlerine başladı.
28.04.2020 Beşiktaş
Sporting Lizbon Başakşehir: 3-1
Sporting Lizbon Başakşehir: 3-1 UEFA Avrupa Ligi'ndeki tek temsilcimiz Başakşehir, son 32 turu ilk maçında güçlü Portekiz temsilcisi Sporting Lizbon ile kozlarını paylaştı. Başakşehir sahadna 3-1'lik yenilgiyle ayrıldı.
20.02.2020 Futbol
Başakşehir - Fenerbahçe: 1-2
Başakşehir - Fenerbahçe: 1-2 Süper Lig'de Fenerbahçe, deplasmanda Başakşehir'i 90+3'te bulduğu golle 2-1 yendi.
24.08.2019 Süper Lig
Medipol Başakşehir 2-0 Atiker Konyaspor
Medipol Başakşehir 2-0 Atiker Konyaspor Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında zorlu maçta, Atiker Konyaspor'u konuk eden lider Medipol Başakşehir, sahadan 2-0 galip ayrıldı ve zirve yarışında çok önemli bir üç puanı hanesine yazdırdı.
7.04.2019 Başakşehir
Medipol Başakşehir-Erzurumspor:1-1
Medipol Başakşehir-Erzurumspor:1-1 Lider Medipol Başakşehir'in galibiyet serisi sona erdi. Spor Toto Süper Lig'in lideri Medipol Başakşehir 21. hafta maçında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile 1-1 berabere kalarak yara aldı. Başakşehir zirvede 2 puan kaybederek yara aldı.
9.02.2019 Başakşehir
Avcı'dan Adebayor yorumu! Kadroda olmaması...
Avcı'dan Adebayor yorumu! Kadroda olmaması... Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, golcü oyuncu Adebayor’un sakatlığının bulunmadığını, kadroda olmamasının ise tamamen kendi alternatifinde olduğunu söyledi.
28.01.2019 Başakşehir
Kritik maçta kazanan çıkmadı! Puanlar paylaşıldı
Kritik maçta kazanan çıkmadı! Puanlar paylaşıldı Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren karşılaşmada Başakşehir ile Galatasaray yenişemedi.
15.12.2018 Galatasaray
MKE Ankaragücü - Medipol Başakşehir
MKE Ankaragücü - Medipol Başakşehir Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında lider Medipol Başakşehir, Afyonkarahisar'da MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geliyor.
10.12.2018 Başakşehir
Lider Başakşehir Ankaragücü deplasmanında
Lider Başakşehir Ankaragücü deplasmanında Spor Toto Süper Lig'in lideri Medipol Başakşehir, 15. hafta maçında deplasmanda Ankaragücü'ne konuk olacak.
9.12.2018 Başakşehir
Lider Başakşehir, kupada Adana Demirspor'a konuk oluyor
Lider Başakşehir, kupada Adana Demirspor'a konuk oluyor Süper Lig'de lider durumda bulunan Medipol Başakşehir, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında Adana Demirspor deplasmanına çıkacak.
4.12.2018 Başakşehir
Lider Başakşehir'in konuğu Sivasspor
Lider Başakşehir'in konuğu Sivasspor Spor Toto Süper Lig 14.haftasında lider Medipol Başakşehir, yarın evinde Demir Grup Sivasspor ile karşı karşıya gelecek.
30.11.2018 Başakşehir
Lider Başakşehir'de Sivasspor mesaisi
Lider Başakşehir'de Sivasspor mesaisi Süper Lig'in lideri Medipol Başakşehir, Demir Grup Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.
29.11.2018 Başakşehir
Lider Başakşehir, Sivasspor'a hazırlanıyor
Lider Başakşehir, Sivasspor'a hazırlanıyor Süper Lig'in lideri Medipol Başakşehir, 14. haftada 1 Aralık Cumartesi günü sahasında Demir Grup Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.
27.11.2018 Başakşehir
Göztepe - Medipol Başakşehir
Göztepe - Medipol Başakşehir Süper Lig'in 13. hafta mücadelesinde lider Medipol Başakşehir, Göztepe'ye konuk oluyor.
26.11.2018 Başakşehir
Lider Başakşehir zorlu Göztepe deplasmanında
Lider Başakşehir zorlu Göztepe deplasmanında Spor Toto Süper Lig'de evinde oynadığı son 5 karşılaşmayı da kazanan Göztepe, yarın lider Medipol Başakşehir'i ağırlayacak.
25.11.2018 Başakşehir
Medipol Başakşehir'de Göztepe mesaisi
Medipol Başakşehir'de Göztepe mesaisi Süper Lig'in lideri Medipol Başakşehir, 26 Kasım Pazartesi günü Göztepe ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
23.11.2018 Başakşehir
Başakşehir'de Göztepe mesaisi
Başakşehir'de Göztepe mesaisi Süper Lig'in 13.haftasında deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak lider Medipol Başakşehir, maçın hazırlıklarını sürdürdü.
21.11.2018 Başakşehir
Medipol Başakşehir'de Göztepe hazırlıkları sürüyor
Medipol Başakşehir'de Göztepe hazırlıkları sürüyor Süper Lig'de lider durumda bulunan Medipol Başakşehir, deplasmanda Göztepe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
17.11.2018 Başakşehir
Başakşehir'de hazırlıklar tam gaz
Başakşehir'de hazırlıklar tam gaz Spor Toto Süper Lig'in lideri Medipol Başakşehir, gerçekleştirdiği antrenmanla Göztepe maçının hazırlıklarını sürdürdü.
15.11.2018 Başakşehir
Medipol Başakşehir'de Göztepe hazırlıkları başladı
Medipol Başakşehir'de Göztepe hazırlıkları başladı Spor Toto Süper Lig'de lider durumda bulunan Medipol Başakşehir, 13.haftada karşılaşacağı Göztepe maçının hazırlıklarına başladı.
14.11.2018 Başakşehir

Benzer Haber Etiketleri

Eljero Elia ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eljero elia haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.