Elizabeth Hurley

Elizabeth Hurley

Son dakika Elizabeth Hurley haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Elizabeth Hurley ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Elizabeth Hurley haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elizabeth Hurley

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elizabeth hurley gelişmeleri de dahil olmak üzere 79 elizabeth hurley haberi bulunmuştur. Tüm elizabeth hurley haberleri aşağıda listelenmiştir.
Elizabeth Hurley oğlunun yönettiği müstehcen filmde oynadı!
Elizabeth Hurley oğlunun yönettiği müstehcen filmde oynadı! Tüm dünyada tanınan model ve oyuncu Elizabeth Hurley, 2002'de dünyaya gelen oğlu Damian'ın hem senaryosunu yazdığı, hem de yönetmenliğini yaptığı erotik-gerilim filminde rol aldı. Annesinin müstehcen sahnelerini çeken Damian Hurley, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla Elizabet Hurley'ye teşekkür etti.
16.06.2023 Magazin
Tüm dünya bu ihaneti konuşuyor! 'Kral dairesi kaçamağı' dizi oldu
Tüm dünya bu ihaneti konuşuyor! 'Kral dairesi kaçamağı' dizi oldu Model ve oyuncu Elizabeth Hurley'nin, milyoner iş insanı eşi Arun Nayar'ı kriket oyuncusu Shane Warne ile aldatması, 2010'lı yıllara damga vuran magazin olaylarındandı. Öpüşürken paparazzilere yakalanan ve iki gece için bin 750 sterlin ödedikleri bir otelin kral dairesinde yaptıkları kaçamakla yıllar sonra bile konuşulan ikilinin aşkı, diziye konu oluyor.
8.06.2023 Magazin
Elizabeth Hurley'den oğlunu kızdıracak paylaşım!
Elizabeth Hurley'den oğlunu kızdıracak paylaşım! Elizabeth Hurley, oğlunun "anne ne olur artık böyle poz paylaşma" ricalarına bile kulak asmadı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettirmeye devam eden 56 yaşındaki Hurley, bu kez beyaz bikinili pozunu takipçileriyle paylaştı. Ünlü isim oğlunu yine kızdıracak...
15.07.2022 Magazin
Elizabeth Hurley’den Tayland'da ölen eski sevgilisi Shane Warne’e duygusal veda! 'Huzur içinde yat benim aslan yüreklim'
Elizabeth Hurley’den Tayland'da ölen eski sevgilisi Shane Warne’e duygusal veda! 'Huzur içinde yat benim aslan yüreklim' Kendi alanında dünyanın önde gelen sporcularından biri, geçen hafta beklenmedik bir şekilde hayata veda etti. Henüz 52 yaşında olan sporcunun kalp krizi nedeniyle öldüğü açıklandı. Ölümü üzerindeki sır perdesi henüz tam aydınlanmadı ünlü sporcunun. Fakat sevenleri onun kaybının acısını çok derinden yaşıyor. Hatta eski sevgilileri bile! Özellikle de geçmişte onunla aşk yaşayan hatta onun uğuruna evliliğini yıkan eski sevgilisinin sosyal medya hesabından yaptığı duygu dolu paylaşım çok konuşuldu.
7.03.2022 Magazin
Elizabeth Hurley'den duygusal veda...
Elizabeth Hurley'den duygusal veda... Eski manken ve oyuncu Elizabeth Hurley, Los Angeles'taki evinde intihar eden çocuğunun babası Steve Bing ile ilgili Instagram hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu.
24.06.2020 Magazin
Ünlü İngiliz oyuncu ve model Elizabeth Hurley’in milyoner eski kocası intihar etti
Ünlü İngiliz oyuncu ve model Elizabeth Hurley’in milyoner eski kocası intihar etti Ünlü İngiliz oyuncu ve model Elizabeth Hurley’in milyoner eski kocası Steve Bing intihar etti.
23.06.2020 Dünya
Elizabeth Hurley'den havuzda üstsüz poz
Elizabeth Hurley'den havuzda üstsüz poz İngiliz model Elizabeth Hurley, havuza üstsüz girdi. Bu anları sosyal medya hesabından paylaşan 54 yaşındaki güzelin fotoğrafı kısa sürede binlerce beğeni aldı.
9.08.2019 Magazin
Kim der ki 53 yaşında!
Kim der ki 53 yaşında! Elizabeth Hurley bikini tasarımlarını tanıtmaya devam ediyor.
16.03.2019 Magazin
Derin dekoltesiyle göz kamaştırdı
Derin dekoltesiyle göz kamaştırdı Ünlü İngiliz aktris Elizabeth Hurley, noel kutlaması sebebiyle katıldığı davette derin dekoltesiyle göz kamaştırdı.
26.12.2018 Magazin
Elizabeth Hurley rahat durmuyor
Elizabeth Hurley rahat durmuyor Maldivler’de tatiline devam eden 53 yaşındaki güzel yıldız bu sefer striptiz yaptı.
7.11.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Elizabeth Hurley ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elizabeth hurley haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.