Eliz Sakuçoğlu Aşk

Eliz Sakuçoğlu Aşk

Son dakika Eliz Sakuçoğlu aşk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Eliz Sakuçoğlu aşk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Eliz Sakuçoğlu aşk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eliz Sakuçoğlu Aşk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eliz sakuçoğlu aşk gelişmeleri de dahil olmak üzere 53 eliz sakuçoğlu aşk haberi bulunmuştur. Tüm eliz sakuçoğlu aşk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eliz Sakuçoğlu aşk sorusuna yanıt veremedi
Eliz Sakuçoğlu aşk sorusuna yanıt veremedi Eliz Sakuçoğlu (34) uzun süren yalnızlığına geçen temmuzda nokta koymuş, kendinden 7 yaş küçük oyuncu Ekin Mert Daymaz ile yeni bir aşka yelken açmıştı
26.01.2019 Magazin
Eliz Sakuçoğlu'ndan flaş karar! Gidiyor...
Eliz Sakuçoğlu'ndan flaş karar! Gidiyor... Stil danışmanı Eliz Sakuçoğlu (33) ile iş adamı Hakan Sabancı’nın (26) ilişkisi 15 gün sürmüş ve çift yollarını ayırmıştı. Ayrılık sonrası Eliz Sakuçoğlu tatile çıkmaya karar verdi.
13.10.2017 Magazin
'İstanbul’u aşka boğasım var'
'İstanbul’u aşka boğasım var' İş adamı Hakan Sabancı ile birlikte olduğu konuşulan Eliz Sakuçoğlu, önceki gün Bebek'te bir kız arkadaşı ile yürüyüş yaparken görüntülendi.
4.10.2017 Magazin
Eliz Sakuçoğlu: Erkeğime çok iyi bir kadın olurum!
Eliz Sakuçoğlu: Erkeğime çok iyi bir kadın olurum! Eliz Sakuçoğlu, aşkları, ayrılıkları ve özel hayatıyla ilgili bilinmeyenleri samimi bir şekilde açıkladı. İşte Eliz Sakuçoğlu'nun çok konuşulacak röportajı...
17.09.2017 Magazin
Melisa Şenolsun : Arkadaşlar panik yok, kalbim boş!
Melisa Şenolsun : Arkadaşlar panik yok, kalbim boş! 'Masumlar Apartmanı' dizisinde Rüya karakterine hayat veren ve diziden geçtiğimiz şubat ayında ayrılan Melisa Şenolsun, Cihangir'de elinde sarı papatyalarla görüntülendi. İşletmeci Umut Evirgen'den ayrılan oyuncu, özel hayatı hakkında yöneltilen soruyu cevapladı.
18.05.2022 Magazin
Ekin Mert Daymaz: Esmer seviyorum, sarışın denk geliyor
Ekin Mert Daymaz: Esmer seviyorum, sarışın denk geliyor Son olarak 'Hayaller ve Hayatlar' adlı dijital dizide rol alan Ekin Mert Daymaz, önceki akşam Cihangir'de görüntülendi. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden yakışıklı oyuncu, "Aşk hayatınız nasıl?" sorusuna da yanıt verdi.
8.04.2022 Magazin
Murat Boz aşk iddialarına yanıt verdi!
Murat Boz aşk iddialarına yanıt verdi! Şarkıcı Murat Boz, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, son dönemde hakkında çıkan aşk iddialarına yanıt verdi.
19.05.2021 Magazin
Eliz Şakuçoğlu sevgilisinin doğum gününü kutladı!
Eliz Şakuçoğlu sevgilisinin doğum gününü kutladı! Bir yıldır Dj Semih Ergün ile aşk yaşayan Eliz Şakuçoğlu'nun sosyal medya mesajındaki detay, dikkatli takipçilerinin gözünden kaçmadı.
19.03.2020 Magazin
Eliz Sakuçoğlu öp öp doyamadı
Eliz Sakuçoğlu öp öp doyamadı Stilist Eliz Sakuçoğlu önceki akşam Kuruçeşme’de görüntülendi. Sevgilisini bekleyen Sakuçoğlu’nun sık sık telefonla sevgilisini araması dikkatlerden kaçmadı.
28.01.2020 Magazin
Eliz Sakuçoğlu hayatını bir gecede sildi
Eliz Sakuçoğlu hayatını bir gecede sildi Eliz Sakuçoğlu sosyal medyada gece yarısı temizliği yaptı. Sevgilisinin fotoğrafları da dahil 1200'e yakın fotoğraf sildi.
29.12.2019 Magazin
Soğuk vız geldi! Eliz Sakuçoğlu...
Soğuk vız geldi! Eliz Sakuçoğlu... Eliz Sakuçoğlu’nun partide giydiği yazdan kalma dekolteli elbisesi çok konuşuldu.
22.11.2019 Magazin
Eliz Sakuçoğlu'nun paylaşımına tepki
Eliz Sakuçoğlu'nun paylaşımına tepki DJ Semih Ergün'le aşk yaşayan Eliz Sakuçoğlu, doğum günü kutlamasında aşka gelip sevgilisini öpücüklere boğdu. Sakuçoğlu'nun bu hareketine sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi.
31.08.2019 Magazin
Run the Island Festivali'nde geri sayım
Run the Island Festivali'nde geri sayım Bozcaada, Eylül ayında yepyeni bir festivale ev sahipliği yapıyor: Run The Island Bozcaada! Spor, lezzet ve müziği bir arada sunan sıra dışı festival 13-14 Eylül tarihlerinde adanın dört bir yanına dağılarak, katılımcılara unutulmaz bir deneyim yaşatacak.
21.08.2019 Kültür Sanat
Eliz Sakuçoğlu ve Semih Ergun aşkı tam gaz devam!
Eliz Sakuçoğlu ve Semih Ergun aşkı tam gaz devam! Stil danışmanı Eliz Sakuçoğlu 2 aydır aşk yaşadığı DJ Semih Ergun ile eğlenceli ve romantik karelerini sosyal medya hesabından sık sık paylaşıyor.
16.08.2019 Magazin
Eliz Sakuçoğlu'ndan kulüpte olay dans!
Eliz Sakuçoğlu'ndan kulüpte olay dans! Stil danışmanı Eliz Sakuçoğlu 1 yıldır aşk yaşadığı oyuncu Ekin Mert Daymaz’dan 1.5 ay önce ayrılmıştı.
25.06.2019 Magazin
Ekin Mert Daymaz'ın lifleri yırtılmış
Ekin Mert Daymaz'ın lifleri yırtılmış Eliz Sakuçoğlu önceki gece Harbiye’deydi...
29.01.2019 Magazin
Eliz Sakuçoğlu ve Ekin Mert Daymaz aşk yaşıyor
Eliz Sakuçoğlu ve Ekin Mert Daymaz aşk yaşıyor Eliz Sakuçoğlu’nun 1 yıllık yalnızlığına 2013 Best Model üçüncüsü, oyuncu Ekin Mert Daymaz ile nokta koyduğu iddia edilmişti.
1.08.2018 Magazin
Eliz Sakuçoğlu'ndan Murat Boz isyanı!
Eliz Sakuçoğlu'ndan Murat Boz isyanı! Eliz Sakuçoğlu, Murat Boz ile hakkında yapılan aşk haberlerine sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla isyan etti.
6.07.2018 Magazin
Eliz Sakuçoğlu: Tek gecelik ilişki yaşayabilirim
Eliz Sakuçoğlu: Tek gecelik ilişki yaşayabilirim Sosyal medyada paylaştığı cesur pozları ile sıkça magazin gündemine gelen Eliz Şakuçoğlu, İstanbul sosyetesine girişini, aşklarını ve ayrılıklarını anlattı. 34 yaşındaki stil danışmanı, tek eşliliğe inanmadığını belirterek, "Yaşamış biri de olarak aldatılmayı her türlü kabul ederim. Günübirlik ilişki yaşayabilirim" dedi.
26.03.2018 Magazin
Eski aşkı Hadise için kral dairesini kapattırdı!
Eski aşkı Hadise için kral dairesini kapattırdı! Hakan Sabancı'nin eski aşkı Hadise için bir otelin kral dairesini kapattırdığı, ikilinin yeniden yakınlaştığı öğrenildi.
5.11.2017 Magazin
Tarz yarışı
Tarz yarışı Amerikalı dövme sanatçısı Kat Von D’nin vegan makyaj koleksiyonunun tanıtıldığı davette şıklık yarışı vardı.
6.10.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Eliz Sakuçoğlu Aşk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eliz sakuçoğlu aşk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.