Elina Svitolina

Elina Svitolina

Son dakika Elina Svitolina haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Elina Svitolina ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Elina Svitolina haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elina Svitolina

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elina svitolina gelişmeleri de dahil olmak üzere 72 elina svitolina haberi bulunmuştur. Tüm elina svitolina haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ukraynalı Elina Svitolina ile Rus Anastasia Potapova'nın maçında ilginç olaylar!
Ukraynalı Elina Svitolina ile Rus Anastasia Potapova'nın maçında ilginç olaylar! Ukraynalı tenisçi Elina Svitolina, ülkesinin Rusya tarafından işgal edilmesini protesto etmek amacıyla Monterrey'deki turnuvanın ilk turunda Rus raket Anastasia Potapova ile eşleşince turnuvadan çekildiğini açıklamıştı. Svitolina bu kararından dönüp maçı oynadı. Mücadele sırasında dikkat çeken olaylar yaşandı.
3.03.2022 Diğer Sporlar
Roland Garros 2020 ne zaman? Fransa Açık saat kaçta hangi kanalda?
Roland Garros 2020 ne zaman? Fransa Açık saat kaçta hangi kanalda? Sezonun önemli son grand slam tenis turnuvalarından biri olan Fransa Açık (Roland Garros) bugün başlıyor. Gözler Rafael Nadal, Novak Djokovic, Daniil Medvedev ve Dominic Thiem gini seribaşı tenisçilerin yer aldığı 2020'nin 3. ve son "grand slam"ı Roland Garros'ta. Peki, Roland Garros 2020 ne zaman? Fransa Açık saat kaçta hangi kanalda? İşte Fransa Açık (Roland Garros 2020) ile ilgili detaylar...
27.09.2020 Gündem
Amerika Açık ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Birçok seribaşı tenisçiden yoksun ilk turnuva!
Amerika Açık ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Birçok seribaşı tenisçiden yoksun ilk turnuva! ABD Açık Turnuvası, salgın nedeniyle birçok favori tenisçinin katılmama kararı almasından dolayı bu yıl sönük geçecek. Sezonun dördüncü grand slam turnuvası ABD Açık seyircisiz düzenlenecek. Peki, Amerika Açık ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Amerika Açık hakkında merak edilenler...
31.08.2020 Gündem
Amerika Açık ne zaman? ABD Açık ne zaman başlıyor?
Amerika Açık ne zaman? ABD Açık ne zaman başlıyor? Sezonun dördüncü grand slam turnuvası ABD Açık seyircisiz düzenlenecek. Kadınlar tenisinin 2 numaralı raketi Simona Halep, corona virüsü salgını sebebiyle ABD Açık'a katılmayacağını açıkladı. Peki, Amerika açık ne zaman? ABD Açık ne zaman başlıyor? İşte Amerika Açık hakkında merak edilenler...
18.08.2020 Gündem
Rafael Nadal, yarı finalde
Rafael Nadal, yarı finalde Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta erkeklerin 2 numaralı seribaşı Rafael Nadal, Frances Tiafoe'yu 3-0 mağlup ederek yarı finale çıktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Osaka ve Raonic, çeyrek finalde!
Osaka ve Raonic, çeyrek finalde! Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta tek kadınlarda dünya 4 numarası Naomi Osaka ile tek erkeklerde 16 numaralı seribaşı Milos Raonic çeyrek finale yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Djokovic ve Serena Williams dördüncü turda...
Djokovic ve Serena Williams dördüncü turda... Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta tek erkeklerde dünya 1 numarası Novak Djokovic, tek kadınlarda ise Naomi Osaka ve Serena Williams dördüncü tura yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Djokovic ve Halep üçüncü turda!
Djokovic ve Halep üçüncü turda! Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta tek erkekler ve tek kadınlarda 1 numaralı seribaşları Novak Djokovic ile Simona Halep, üçüncü tura yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Wawrinka'dan Avustralya Açık'a veda...
Wawrinka'dan Avustralya Açık'a veda... Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta tek erkeklerde Stan Wawrinka, ikinci turda elendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nadal ve Serena'dan sürprize izin yok
Nadal ve Serena'dan sürprize izin yok Tek erkeklerde Nadal ve Del Potro, tek kadınlarda ise Stephens ile Serena Williams gibi favori tenisçiler adlarını dördüncü tura yazdırdı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Andy Murray erken veda etti...
Andy Murray erken veda etti... ABD Açık tek erkeklerde İspanyol Fernando Verdasco'ya 3-1 yenilen Büyük Britanyalı Andy Murray, turnuvaya ikinci turda veda etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nadal, Arjantinli Pella'yı eledi
Nadal, Arjantinli Pella'yı eledi Sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ın (Roland Garros) beşinci gününde, tek erkeklerde 1 numaralı seribaşı Rafael Nadal ile tek kadınlarda 1 numaralı seribaşı Simona Halep üçüncü tura çıktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Rafael Nadal sahaya çıkıyor! Bu kez...
Rafael Nadal sahaya çıkıyor! Bu kez... Fransa Açık (Roland Garros) Turnuvası'nın erkeklerde 1 numaralı seribaşı Rafael Nadal, Avustralya Açık'taki 11 şampiyonluğuyla bir grand slam turnuvasını en fazla kazanan tenisçi olan Margaret Court'un rekorunu yakalamak için korta çıkacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nadal, Roma Açık'ta 8. kez şampiyon
Nadal, Roma Açık'ta 8. kez şampiyon Roma Açık Tenis Turnuvası'nın tek erkekler finalinde Alman Alexander Zverev'i 2-1 yenen İspanyol Rafael Nadal, şampiyonluğa ulaştı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nadal ve Wozniacki zirvede
Nadal ve Wozniacki zirvede Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nın ardından açıklanan dünya klasmanında, erkeklerde Nadal zirvedeki yerini korurken, kadınlarda Wozniacki birinci sıraya yükseldi
10.11.2021 Diğer Sporlar
Pliskova çeyrek finale yükseldi
Pliskova çeyrek finale yükseldi Tek kadınlarda dünya 6 numarası Pliskova, Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nda çeyrek finale çıktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nadal çeyrek finalde
Nadal çeyrek finalde Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta dünya 1 numarası İspanyol Rafael Nadal, Arjantinli Diego Schwartzman'ı 3-1 yenerek çeyrek finale çıktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Rafael Nadal 3 oyun vererek turladı!
Rafael Nadal 3 oyun vererek turladı! Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta heyecan başladı. Erkeklerde Rafael Nadal rahat bir şekilde turlarkan kadınlarda favorilerden Venus Williams elendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Wozniacki, Simona Halep'i devirdi
Wozniacki, Simona Halep'i devirdi Kadın Tenisçiler Birliği tarafından düzenlenen WTA Finalleri'nin 4. gününde Caroline Wozniacki, Simona Halep'i, Caroline Garcia da Elina Svitolina'yı mağlup etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Venus Williams ilk galibiyetini aldı
Venus Williams ilk galibiyetini aldı Kadın Tenisçiler Birliği tarafından düzenlenen WTA Finalleri'nin üçüncü günündeki Beyaz Grup maçlarında Karolina Pliskova, Garbine Muguruza'yı, Venus Williams da Jelena Ostapenko'yu mağlup etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Muguruza veda etti
Muguruza veda etti Tek kadınlarda 3 numaralı seribaşı İspanyol Muguruza, turnuvaya dördüncü turda veda etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Cilic üçüncü turda elendi
Cilic üçüncü turda elendi Sezonun son grand slam tenis turnuvası ABD Açık'ın beşinci gününde tek erkeklerde Hırvat Marin Cilic üçüncü turda elendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Svitolina üçüncü tura yükseldi
Svitolina üçüncü tura yükseldi ABD Açık Tenis Turnuvası'nda, tek kadınlarda 4 numaralı seribaşı Ukraynalı Svitolina, Rus Rodina'yı 2-0 yenerek üçüncü tura yükseldi
10.11.2021 Diğer Sporlar
Svitolina ikinci turda
Svitolina ikinci turda Sezonun son grand slam tenis turnuvası ABD Açık'ta tek kadınların 4 numaralı seribaşı Elina Svitolina, Katerina Siniakova'yı 2-1 yenerek üst tura çıktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Federer ilk turda uçurumdan döndü
Federer ilk turda uçurumdan döndü Belindeki sakatlığının da etkisiyle Frances Tiafoe karşısında zor anlar yaşayan İsviçreli tenisçi, rakibini 5 set sonunda mağlup ederek ikinci tura yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Elina Svitolina ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elina svitolina haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.