Elif Kaya

Elif Kaya

Son dakika Elif Kaya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Elif Kaya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Elif Kaya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elif Kaya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elif kaya gelişmeleri de dahil olmak üzere 265 elif kaya haberi bulunmuştur. Tüm elif kaya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü şarkıcı Elif Kaya spor yaparak kendini baştan yarattı!
Ünlü şarkıcı Elif Kaya spor yaparak kendini baştan yarattı! Şarkıcı Elif Kaya, son halini sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı. Spor yaparak form tutan Kaya, yeni şarkı müjdesi de verdi.
16.03.2022 Magazin
Ünlü şarkıcı Elif Kaya gecelikle denize girdi
Ünlü şarkıcı Elif Kaya gecelikle denize girdi Şarkıcı Elif Kaya, aranjörü Selim Çaldıran ve Ahmet Selçuk İlkan'la Bodrum'da tatile çıktı. Kaya'nın gecelikle denize girmesi herkesi şaşırttı.
5.08.2020 Magazin
Harbiye'de yine yeniden Mustafa Sandal izdihamı
Harbiye'de yine yeniden Mustafa Sandal izdihamı Müzik hayatındaki 25'inci yılını kutlayan pop müziğin başarılı ismi Mustafa Sandal, önceki gün Poll Production organizasyonu, Demirören TV medya sponsorluğunda düzenlenen Turkish Airlines Harbiye Açıkhava konserleri kapsamında müzikseverlerle buluştu.
30.08.2019 Magazin
Bodrum'da Elif Kaya şov!
Bodrum'da Elif Kaya şov! Şarkıcı Elif Kaya, kız kardeşi ile beraber Bodrum'da bulunan bir otelde görüntülendi.
27.07.2019 Magazin
'Aşırı zayıflık sevmiyorum'
'Aşırı zayıflık sevmiyorum' Şarkıcı Elif Kaya, yoğun konser programına ara verip soluğu Bodrum'da aldı.
21.06.2019 Magazin
Korkunç kaza! 3'ü öğretmen...
Korkunç kaza! 3'ü öğretmen... Burdur'da 2 otomobilin çarpıştığı kazada 3'ü öğretmen 4 kişi yaralandı.
29.05.2019 Gündem
Elif Kaya havalimanında gözaltına alındı
Elif Kaya havalimanında gözaltına alındı Şarkıcı Elif Kaya, geçen gün bir ödül törenine katılmak üzere Kıbrıs'a giderken hakkındaki yakalama kararı nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı'nda gözaltına alındı
24.05.2019 Magazin
FETÖ'nün medya yapılanmasına yeni dava
FETÖ'nün medya yapılanmasına yeni dava Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) lehine kamuoyu oluşturmak amacıyla faaliyet gösterdiği belirtilen "haberdar.com" adlı internet sitesinde çalışan, 5'i ByLock kullanıcısı 7 sanık hakkında, "silahlı terör örgütü üyeliği" suçundan 15'er yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
10.04.2019 Gündem
Elif Kaya'dan albüm müjdesi
Elif Kaya'dan albüm müjdesi İzmir'de konser veren başarılı şarkıcı Elif Kaya, albüm müjdesi verdi.
28.10.2018 Magazin
Torun katili kadın tutuklandı
Torun katili kadın tutuklandı Muş Devlet Hastanesi tuvaletinde 2015 yılında torununu boğarak çöp kutusuna atan firari Ayfer Mutlu, yakalanarak müebbet cezasına çarptırıldı.
10.09.2018 Yaşam
Hatice sosyal medyada ifşa etti!
Hatice sosyal medyada ifşa etti! Soma'da yardım amaçlı düzenlenen Karaelmas Gençlik Festivali'nde sahne almak için hazırlık yapan şarkıcı Hatice, konserin organizatörleri tarafından dolandırıldığını sosyal medya üzerinden takipçilerine duyurdu.
31.08.2018 Magazin
Türk kız kardeşlerin kaza davası düşebilir
Türk kız kardeşlerin kaza davası düşebilir İngiltere’de kız kardeşi Elif Kaya’nın kazada ölümüne neden olan Meliha Kaya’nın ‘yeterince acı çektiği’ için yargılandığı davanın düşebileceği açıklandı.
26.06.2018 Dünya
Polis memuru baba çocuğunun gözü önünde...
Polis memuru baba çocuğunun gözü önünde... Kocaeli'nin Körfez ilçesinde dün akşam, polis memuru babası İbrahim Y.'nin boşanma davası açan annesi Elif Kaya Y.'yi öldürmesine tanık olan B.Y. (17), dehşet anlarını anlattı. Babasına engel olmaya çalıştığını belirten B.Y., "Annem içeri girdiğinde, babam mutfağa doğru gidip oradan annemin sırtına bir el ateş etmiş. Annemi eliyle çevirip ikinciye ateş ederken babamın boğazına sarıldım, yapmasın diye. Ama olmadı, göğsüne ateş etti" dedi.
26.06.2018 Yaşam
Oğlunun gözü önünde eşini öldürdü
Oğlunun gözü önünde eşini öldürdü Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, polis memuru İbrahim Y., boşanmak isteyen eşi Elif Kaya Y.'yi oğlunun gözü önünde beylik tabancası ile iki el ateş ederek vurdu. Engel olmaya çalışan küçük yaştaki oğlunun müdahalelerine rağmen göğsünden ve karnından yaralanan üç çocuk annesi Elif Kaya Y., kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
25.06.2018 Yaşam
Sahnede şoke oldu! Başkasının şarkısı...
Sahnede şoke oldu! Başkasının şarkısı... 'Yıldız Tilbe'nin Yıldızlı Şarkıları' albümünde 'Kış Güneşi'ni seslendiren Niran Ünsal, iftar sonrası şarkıyı okumak için sahneye çıktı. Ancak 'Yıldızlı Şarkılar'da aynı eseri Hande Yener'in söylediği versiyonunun çalması kriz çıkardı.
13.06.2018 Magazin
Yıldız Tilbe'nin iftar yemeğine damga vurdu!
Yıldız Tilbe'nin iftar yemeğine damga vurdu! 'Yıldızlı Şarkılar' albümü ile büyük bir başarıya imza atan Yıldız Tilbe önceki akşam Baltalimanı'nda bulunan bir mekanda sanatçı dostlarına iftar verdi. Geceye görüntülü olarak katılan Aleyna Tilki, etkinliğe damga vurdu.
13.06.2018 Magazin
Sadece iş arkadaşıyız
Sadece iş arkadaşıyız Şarkıcı Elif Kaya ile aranjör Selim Çaldıran’ın evlilik kararı aldığı iddia edilmişti.
9.06.2018 Magazin
'Evlenmişiz, şimdi de boşanıyoruz'
'Evlenmişiz, şimdi de boşanıyoruz' Şarkıcı Elif Kaya, hakkında çıkan 'aranjör Selim Çaldıran ile evleneceği' yönündeki haberlere son noktayı koydu.
7.06.2018 Magazin
Yıldız Tilbe rekor kırdı
Yıldız Tilbe rekor kırdı 39 sanatçının seslendirdiği ‘Yıldız Tilbe’nin Yıldızlı Şarkıları’ albümü, bir hafta gibi kısa sürede 110 bin CD satarak rekor kırdı. Tilbe’nin bir haftalık CD satışından albümün masraflarını çıkardığı konuşuluyor.
1.06.2018 Magazin
Elif Kaya 'Kahve Sohbetleri'ne konuk oldu
Elif Kaya 'Kahve Sohbetleri'ne konuk oldu İnternette yayınlanan Tanser Yılmaztürk’ün sunduğu Kahve Sohbetleri’nin konuğu ‘Aşklarca’ şarkısıyla gündemde olan Elif Kaya oldu.
21.03.2018 Magazin
Olaylı doğum günü yaşadı
Olaylı doğum günü yaşadı Volkan Konak önceki gün Ataşehir’de bir mekanda sahnede 51’inci yaş gününü kutladı. İzleyiciler arasındaki bir kişi, mekanın dışına doğru ateş açtı. Konak, olaydan yara almadan kurtuldu
22.02.2018 Magazin
Dizide sevildi
Dizide sevildi Şarkıcı Elif Kaya, ‘Bir Bilebilsen’ şarkısı ile ‘Siyah İnci’ dizisinin izleyicilerini ekrana kitledi.
17.10.2017 Magazin
Onurr'dan 'Bir Kahramanlık Hikayesi'
Onurr'dan 'Bir Kahramanlık Hikayesi' Geçtiğimiz sene çıkardığı 'Aşıklar Ölmez' ve 'Ruj' şarkılarıyla müzik listelerinden düşmeyen Onurr, Sony Music Türkiye etiketiyle yayınlanan yeni albümü 'Bir Kahramanlık Hikayesi' ile Jolly Joker İstanbul sahnesinde sevenleriyle ve sanatçı dostlarıyla buluştu.
13.10.2017 Kültür Sanat
"Fetullah Gülen isterse ben de başımı açarım"
"Fetullah Gülen isterse ben de başımı açarım" FETÖ'nün Tekirdağ'daki "kadın yapılanmasına" yönelik devam eden davada savunması alınan tutuksuz sanık Kaya, "Romanya'ya geziye gittiğimizde orada daha önce Türkiye'de gördüğüm iki öğrenci vardı. Bunlar Türkiye'de kapalı ancak Romanya'da açıktı. Geziden sorumlu olan Dilara'ya sordum. O da bana 'bilmediğin şeyler var sen anlamazsın' dedi. Bunun üzerine tartışma büyüdü, sonra bana 'Fetullah Gülen isterse ben de başımı açarım' diye çıkıştı" dedi.
29.09.2021 Gündem
Mutluluğa ‘Evet’ dediler
Mutluluğa ‘Evet’ dediler Milliyet-Cadde’nin Haber Müdürü olan gazeteci Abdullah Malkoç ile Zehra Boyraz, önceki gece Bulgurlu Bambi Garden’da düzenlenen bir törenle dünyaevine girdi.
21.08.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Elif Kaya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elif kaya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.