107 bin eleman alınacak! Net maaş 8 bin lira! İşsiz birçok kişiyi ilgilendiriyor
107 bin eleman alınacak! Net maaş 8 bin lira! İşsiz birçok kişiyi ilgilendiriyor İş arayan binlerce kişiyi ilgilendiriyor ilgilendiriyor! Net 8 bin lira maaşla 107 bin eleman aranıyor. İşsiz milyonları yakından ilgilendiriyor. İŞKUR’a, işverenlerden gelen eleman taleplerini incelediğimde de büyük çoğunluğunun ara eleman diye adlandırılan meslekler olduğu da görülüyor. Gazaltı kaynakçısı, torna tezgahı operatörü gibi imalat sanayinde en çok ihtiyaç duyulan, üniversitelerde okutulmayan, okutulsa da üzerinden şöyle geçilen ama asıl meslek liselerinde okutulan ve uzmanlaştırılan meslekler. İşte işverenler de bu işlere eleman arıyor. Durumu anlamak için hem uzmanlarla hem de sanayicilerle konuştum. İmalat sanayinde, ara eleman olarak aranan kişilere ödenen net maaş 7-8 bin liralardan başlıyor.
12.05.2022 Çalışma Hayatı
Teknoloji devi şirket, takım arkadaşları arıyor!
Teknoloji devi şirket, takım arkadaşları arıyor! İstanbul merkezli yerli mobil uygulama şirketi Peak, hem mobil oyun alanında hem de teknolojinin farklı alanlarındaki çalışmaları için yeni takım arkadaşları arıyor.
19.02.2019 Ekonomi
Kraliçe yıllık 140 bin TL'ye eleman arıyor!
Kraliçe yıllık 140 bin TL'ye eleman arıyor! Buckingham Sarayı, İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in 2.77 milyon takipçiye ulaşan resmi Twitter hesabını yönetmek için yıllık 30 bin sterlin maaş ile yönetici arıyor.
17.06.2021 Dünya
Kürecik için bedava ilanla eleman aranıyor!
Kürecik için bedava ilanla eleman aranıyor! 200 milyon dolarlık Kürecik radarı için “bedava ilan”la eleman aranıyor
29.09.2021 Gündem