Reform paketinde neler var 2021? Yeni reform paketi 2021 detayları açıklandı!
Reform paketinde neler var 2021? Yeni reform paketi 2021 detayları açıklandı! Yeni reform paketi 2021 neler var? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kamuoyunun merakla beklediği ekonomi reform paketini İstanbul'da kamuoyu ile paylaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında, ‘Reform paketimizde dar gelirli küçük esnafımıza yönelik bir vergi muafiyeti de yer alıyor. Kuaför, tesisatçı, tamirci, gibi yaklaşık 850 bin esnafımızı gelir vergisinden muaf tutuyor, beyan yükümlülüklerini de kaldırıyoruz.’ Müjdeleri verirken, birçok başlık açıkladı. Ekonomi reform paketinde neler var? Yeni reform paketi 2021 detayları açıklandı!
12.03.2021 Gündem
Yeni ekonomi reform paketi ne zaman açıklanacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları ve paketin açıklanacağı saat merakla bekleniyor!
Yeni ekonomi reform paketi ne zaman açıklanacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları ve paketin açıklanacağı saat merakla bekleniyor! Ekonomi reform paketi ne zaman açıklanacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da ekonomi reform paketinin içeriğini açıklayacak. Gözler ekonomi reform paketine çevrilmiş, ekonomi reform paketi saat kaçta açıklanacak sorusuna yanıt aranıyor. Peki, Ekonomi reform paketinde neler var? Ekonomi reform paketi 2021…
12.03.2021 Gündem