Maaşlara ek ödeme açıklaması! Her ay hesaplara yatacak, 300 lira ve...
Maaşlara ek ödeme açıklaması! Her ay hesaplara yatacak, 300 lira ve... Maaşlara 300 lira ek ödeme açıklaması! Yeni açıklama geldi. Vakıfbank ile promosyon anlaşması yapıldı. Emniyet mensuplarını yakından ilgilendiriyor. Anlaşma gereği emniyet personelinin maaşına her ay 300 TL ilave ödeme yansıtılacak. Protokolün süresi 5 yıl olacak. Ödemeler 300 lira ile başlayacak; her 6 ayda bir memur maaş zammı oranında artırılarak güncellenecek. EGM'den gelen açıklamada, yapılacak ödemeden İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün tüm personelinin faydalanacağı belirtilirken, bu konuda sahte hesaplardan provokasyon yaptığı belirlenenler hakkında suç duyurusunda bulunulduğu bildirildi.
15.04.2022 Çalışma Hayatı
Ek ödeme kararı! Resmen değişti, 4 ay süre ile...
Ek ödeme kararı! Resmen değişti, 4 ay süre ile... Ek ödeme yapılacak. Yeni karar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yeni bir madde eklendi. 4 ay süre ile ödenecek. Üniversite hastanelerinde salgına yönelik araştırma, teşhis ve tedavi faaliyetleri kapsamında görev alan personele, 4 ay süreyle ek ödeme yapılabilecek.
27.10.2021 Ekonomi
Ek ödeme müjdesi! Yüzde 100 artıyor, sağlık çalışanları ve...
Ek ödeme müjdesi! Yüzde 100 artıyor, sağlık çalışanları ve... Sağlık Bakanlığı'ndan son dakika kararı. Binlerce sağlık çalışanına müjde! Ek ödeme yapılacak. Detaylar belli oldu. 81 ile gönderildi. Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında oluşturulan aşı odalarında görevli personele ek ödeme yapılacak. Personele, 1 Nisan 2021'den geçerli olmak üzere 4 ay süreyle ek ödeme yapılacak.
17.06.2021 Çalışma Hayatı
Ek ödeme için tavsiye kararı! Flaş adım, harekete geçildi
Ek ödeme için tavsiye kararı! Flaş adım, harekete geçildi Milyonlarca çalışanı çok yakından ilgilendiren ek ödeme kararı! O çalışanlara ek ödeme yapılması konusunda tavsiye kararı verildi. Kamu Denetçiliği Kurumu (KDK), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ile mücadele çalışmalarında fiilen görev yaptığını kanıtlayan sağlık çalışanına, ismi acil çalışan listesinde olmamasına karşın ek ödeme yapılması yönünde tavsiye kararı verdi.
3.01.2021 Ekonomi