3600 ek gösterge ve EYT ile ilgili son dakika gelişmesi!
3600 ek gösterge ve EYT ile ilgili son dakika gelişmesi! Milyonlarca kişi bekliyordu ve hükümetten peş peşe son dakika açıklamaları geldi. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, EYT ile ilgili 10'dan fazla analiz yaptıklarını ama sürdürülebilir olmadığını söyledi. 3600 ek gösterge ile ilgili ise "Kapsamlı hazırlık yapıyoruz" dedi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de dün EYT ile ilgili son sözü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın söylediğini dile getirmişti.
20.11.2019 Gündem
Ek gösterge nedir?
Ek gösterge nedir? Son günlerde çokça konuşulan 3600 ek gösterge konusu, bazı vatandaşların ek göstergenin ne olduğunu merak etmesine sebep oldu. Devlet memurlarını ilgilendiren ek gösterge kavramı ile ilgili merak edilenler haberimizde...
25.02.2019 Uzmana Sor
3600 ek gösterge ile ilgili flaş gelişme
3600 ek gösterge ile ilgili flaş gelişme Başta öğretmen, polis, hemşire ve din görevlileri olmak üzere kamu çalışanlarının beklediği ek gösterge düzenlemesi için kapsamlı çalışma yapılıyor. Düzenleme maaşları ve ikramiyeleri artıracak, zor koşullarda çalışan personel daha yüksek ücret alabilecek. Cumhurbaşkanlığı strateji ve bütçe yetkilileri ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bürokratları ek gösterge konusunda toplantı yaptılar. Memurların ek göstergesinin 3600’e çıkartılmasıyla ilgili detaylar bu toplantıda ele alındı.
12.02.2019 Çalışma Hayatı