ASELSAN üretti, Özbekistan'a gidiyor! İşte egzoz muayenesinde devrim
ASELSAN üretti, Özbekistan'a gidiyor! İşte egzoz muayenesinde devrim Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın ASELSAN ile ortak çalışması sonucu geliştirilen, araçların egzoz muayeneleriyle ilgili tespiti birkaç saniyede yapan Egzoz Elektronik Denetim Sistemi (EGEDES), Özbekistanlı yetkililere tanıtıldı.
14.12.2022 Otomobil
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Cezası otomatik gelecek
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Cezası otomatik gelecek Arabası olan herkesi ilgilendiren son dakika gelişme! Tüm Türkiye’de olduğu gibi Sivas’ta da Egzoz Elektronik Denetleme Sistemi (EGEDES) sürücülere tanıtıldı, tanıtım uygulamasında emisyon oranı yüksek egzozlara ceza uygulanmadı.
19.09.2022 Otomobil
Araç egzozları EGEDES ile denetlenecek
Araç egzozları EGEDES ile denetlenecek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından gönderilen Egzoz Elektronik Denetleme Sistemi (EGEDES) Adıyaman İl Müdürlüğüne teslim edildi.
28.12.2021 Gündem
Arabası olan herkes için geçerli! Resmen değişti, artık...
Arabası olan herkes için geçerli! Resmen değişti, artık... Arabası olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Değişiklik yapıldı. Resmen yürürlüğe girdi o zorunluluk kaldırıldı. E-devlet üzerinden erişim sağlanabilecek. Artık araçların durdurulmasına gerek kalmayacak, fiziki belge kontrolü yapılmayacak. Belge bulundurma zorunluluğu kalkacak. Sonuçlar araç sahibinin telefonuna SMS ile bildirilecek. Egzoz emisyon denetimleri ile ilgili açıklama yapıldı. Egzoz emisyon denetimleri, Egzoz Elektronik Denetleme Sistemi (EGEDES) üzerinden gerçekleştirilecek.
23.04.2021 Ekonomi