Ege Yapı Projeleri

Ege Yapı Projeleri

Son dakika ege yapı projeleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ege yapı projeleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ege yapı projeleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ege Yapı Projeleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ege yapı projeleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 71 ege yapı projeleri haberi bulunmuştur. Tüm ege yapı projeleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ege Yapı’dan Barcelona tatili
Ege Yapı’dan Barcelona tatili Ege Yapı'dan, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel kampanya.
4.02.2016 Arşiv
Ege Yapı'dan 6 yeni proje
Ege Yapı'dan 6 yeni proje Ege Yapı; Kağıthane, Yedikule, Çekmeköy, Maslak, Beyoğlu ve Beylerbeyi’nde yeni projelerini hayata geçirmeyi planlıyor.
28.01.2016 Arşiv
Ege Yapı yatırımcılarla buluştu
Ege Yapı yatırımcılarla buluştu Ege Yapı Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda yatırımcılarla buluşuyor.
21.12.2015 Arşiv
2015'te gayrimenkul sektörünü neler bekliyor?
2015'te gayrimenkul sektörünü neler bekliyor? İnanç Kabadayı, 10. Türk – Arap Ekonomi Forumu’nda Türkiye’deki gayrimenkul piyasasını ve yatırım fırsatlarını değerlendirdi.
3.04.2015 Arşiv
Ege Yapı projelerinde kampanya!
Ege Yapı projelerinde kampanya! Enerjiye uygulanan zamla nasıl baş edebiliriz? Ege Yapı projelerinde kampanya ne kadar sürecek? İşte detaylar...
2.10.2014 Arşiv
İz Park 262 Bin Lira'lık Ofisleriyle Satışta
İz Park 262 Bin Lira'lık Ofisleriyle Satışta EgeYapı Group’un İstanbul Kartal’da inşa ettiği ofis projesi İz Park, 262 bin TL’den başlayan fiyatlarla şirketlerin farklı ofis ihtiyaçlarına cevap veriyor.
25.06.2012 Arşiv
İz Park 262 Bin Lira'dan Başlıyor
İz Park 262 Bin Lira'dan Başlıyor EgeYapı Group’un İstanbul Kartal’da inşa ettiği ofis projesi İz Park, 262 bin liradan başlayan fiyatlarla şirketlerin farklı ofis ihtiyaçlarına cevap veriyor.
22.06.2012 Arşiv
İz Park'ta Satışlar Başlıyor
İz Park'ta Satışlar Başlıyor EgeYapı Group’un Kartal’da Yükselen Ofis Projesi İz Park’ta Satışlar Başlıyor
29.05.2012 Arşiv
İz Tower'da İlk Ödeme 2013'te
İz Tower'da İlk Ödeme 2013'te Ege Yapı Group’un Kartal’daki Projesi İz Tower’da 1.120 TL’den başlayan taksit fırsatı!Üstelik ödeme başlangıcı 2013’te.
15.05.2012 Arşiv
Sektör açısından 2012 yılı korkulacak bir yıl mı?
Sektör açısından 2012 yılı korkulacak bir yıl mı? Avrupa’nın en büyük karma projesi olan Batışehir’in temelini atan Ege Yapı, Türkiye’nin üçüncü çeyrekteki yüzde 8.2’lik büyüme rakamı ve siyasi istikrar sayesinde dünyanın ‘en zor yıl’ olarak nitelendirdiği 2012’nin hem kendileri hem de tüm inşaat sektörü için ‘pek de korkulacak bir yıl olmayacağı’ görüşünde.
26.01.2012 Arşiv
Sektör açısından 2012 yılı korkulacak bir yıl mı?
Sektör açısından 2012 yılı korkulacak bir yıl mı? Avrupa’nın en büyük karma projesi olan Batışehir’in temelini atan Ege Yapı, Türkiye’nin üçüncü çeyrekteki yüzde 8.2’lik büyüme rakamı ve siyasi istikrar sayesinde dünyanın ‘en zor yıl’ olarak nitelendirdiği 2012’nin hem kendileri hem de tüm inşaat sektörü için ‘pek de korkulacak bir yıl olmayacağı’ görüşünde.
26.01.2012 Arşiv
Bakan Fidan açıkladı! ABD Dışişleri Bakanı Blinken Türkiye'ye geliyor
Bakan Fidan açıkladı! ABD Dışişleri Bakanı Blinken Türkiye'ye geliyor Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken, bölgedeki son gelişmelere ilişkin dikkat çeken mesajlar verdi. Bakan Fidan, terör örgütü PKK'ya yönelik Irak ile ortak operasyon olup olmayacağıyla ilgili soruyu da yanıtladı.
3.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Özgür Özel yorumu: Al birini vur ötekine
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Özgür Özel yorumu: Al birini vur ötekine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ana muhalefetin dün kongresi vardı. Bay Bay Kemal, Edirne'deki terörist başı Demirtaş'a, Kavala’ya ‘bay bay’ dedi. Peki kongreyi kazanan zat, o kime selam verdi. O da aynen Demirtaş'a, Kavala'ya selam verdi. Al birini vur diğerine. Bunların birbirinden farkı var mı, yok. Bunlar terör örgütleriyle beraber omuza omuza yürüdüler. Zannettiler ki terör örgütlerini yanımıza alırsak biz bu ülkede seçim kazanırız. 12-13 seçim kaybettin. Hep onlarla beraberdin” dedi.
5.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dönüp dolaşıp kasetçiliğe soyundular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dönüp dolaşıp kasetçiliğe soyundular Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Ümraniye, Sancaktepe ve Beyoğlu mitinglerine katıldı. Katıldığı mitinglerde önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Bir önceki seçimlerde karşımıza çıkardıkları bu seçimde de kendi kurduğu partinin adayı olarak yarışa katılan kişiye yaptıklarına bakın. Neler söylediler, hangi hakaretleri ettiler, kimleri devreye soktular. Bunlar işe yaramayınca FETÖ'nün en iğrenç yöntemi olan montaj kaset kumpası ile alçaklıkta tavan yaptılar. Üstelik aylardır sürekli kaset, montaj, yapay zeka diyerek ortalığı velveleye verenler de kendileriydi. Artık kabahatlerinin üzerine örtmek için mi böyle yapıyorlar bilmiyoruz." ifadelerini kullandı.
13.05.2023 Gündem
Ege’ye konut akını başlıyor! Firmalar harekete geçti
Ege’ye konut akını başlıyor! Firmalar harekete geçti Değişen konut talebi ve uzaktan çalışma, büyükşehirlerde yaşayan vatandaşları tersine göçe yönlendirdi. Talebi gören gayrimenkul firmaları da harekete geçti. Onlarca firma Bodrum, Çeşme ve Urla’da yeni yatırım için kolları sıvadı. Milyarlık yatırımlarla binlerce konut yolda...
22.05.2022 Ekonomi
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Aydın, Manavgat, Bodrum, Milas, Marmaris, Denizli, Hatay, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Hatay, Manisa ve Balıkesir'de son durum...
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Aydın, Manavgat, Bodrum, Milas, Marmaris, Denizli, Hatay, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Hatay, Manisa ve Balıkesir'de son durum... Türkiye'de peş peşe çıkan orman yangınlarında bir hafta doldu. Şimdiye kadar 38 ilde çıkan 174 yangının 167 tanesi söndürüldü. Marmaris'te devam eden yangında, TOMA'lar yerleşim yerline 80 metre kala yangını söndürdü. Hatay'ın Dörtyol ilçesinde orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, yangına müdahale ediyor. Manavgat'ın Kızıldağ Mahallesi'nde yoğunlaşan orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor. İşte çıkan yangınlardaki mücadelede son durum...
4.08.2021 Gündem
Bakan Ersoy: Belek'te 50- 60 yıl arıtma sorunu olmayacak
Bakan Ersoy: Belek'te 50- 60 yıl arıtma sorunu olmayacak Antalya'nın turistik bölgesi Belek'te inşaatı süren ileri derece biyolojik arıtma tesisinde incelemelerde bulunan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Buranın diğer normal arıtmalardan farkı ileri derece biyolojik arıtma olması yani gelecek 50- 60 yıl boyunca herhangi bir sorun yaşamayacak" dedi. Ersoy, oteller bölgesi Boğazkent'e yapılacak arıtmanın da buraya bağlanacağını belirtti, terfi merkezlerine koku giderme sistemleri kurulması kararını aldıklarını söyledi. Kurban Bayramı ve turizm sezonuyla ilgili değerlendirmede bulunan Ersoy, "Otellerin çok büyük kısmı açıldı, yüzde 96- 97'si açıldı. Bu bizim açımızdan sevindirici. Bu yılki hedefimiz 25 milyon turist 20 milyar dolar gelir" diye konuştu.
10.07.2021 Kültür Sanat
Bakan Karaismailoğlu: Asırların hayali için geri sayımdayız diyebiliriz
Bakan Karaismailoğlu: Asırların hayali için geri sayımdayız diyebiliriz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "(1915 Çanakkale Köprüsü) 'Asırların hayali' için geri sayımdayız diyebiliriz. Artık ana kablo montajına başlıyoruz. Köprümüzün, 18 Mart 2022'de hizmete girmesi için çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz." dedi.
5.02.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 100 bin sosyal konut müjdesi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 100 bin sosyal konut müjdesi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dar gelirli vatandaşların ev sahibi olmasını sağlayacak "Her Yıl 100 Bin Sosyal Konut" projesinde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, proje kapsamında vatandaşların aylık sabit 894 lira taksitle ev sahibi olacağını açıkladı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'Kanal İstanbul' ile ilgili sözlerine tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sen otur işine bak" dedi. Erdoğan, "İnşallah en yakın zamanda ihalesini yapmak suretiyle Kanal İstanbul'a başlayacağız. Kanal İstanbul, Boğazı ciddi bir felaketten koruma projesidir" ifadesini kullandı.
12.12.2019 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İzin vermeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İzin vermeyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'nın Çubuk İlçesinde halka hitap etti. Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye'nin bir daha kur, faiz, enflasyon şer üçgeninde sıkıştırılmasına izin vermeyecek güçlü bir ekonomik yapı kurmakta kararlıyız." dedi.
28.03.2019 Siyaset
Mevlüt Uysal Büyükçekmece için projelerini açıkladı
Mevlüt Uysal Büyükçekmece için projelerini açıkladı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal'ın projelerini ve meclis üyesi adaylarını tanıttı. "25 kayıp yıla 25 dev proje" başlığıyla düzenlenen toplantıda imar, alt yapı, ulaşım, çevre, kültür, spor ve sosyal belediyecilikle ilgili 25 proje tanıtıldı.
23.02.2019 Siyaset
Nihat Zeybekci: İzmir'deki en önemli problem...
Nihat Zeybekci: İzmir'deki en önemli problem... AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekçi, CNN TÜRK'te yayımlanan 40 programında Buket Aydın'ın sorularını yanıtladı.
13.02.2019 Televizyon
Drone ile görüntülendi! Dünyanın en büyüğü...
Drone ile görüntülendi! Dünyanın en büyüğü... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 18 Mart 2017 tarihinde temelini attığı 1915 Çanakkale Köprüsünün, deniz içerisine batırılacak kule kesonlarının kuru havuzdaki inşaatı tamamlandı. Asya yakasındaki kulenin ayağını oluşturacak 74 metre genişliğinde, 83 metre uzunluğunda, 20 metre yüksekliğinde ve 50 bin ton ağırlığındaki kule kesonu, römorkörler tarafından çekilerek, denizle buluşturuldu. O anlar drone ile görüntülendi. Keson temelinin, kuru havuzdan ıslak havuza alınması çalışması yaklaşık 18 saatte tamamlanacak.
16.01.2019 Yaşam
1915 Çanakkale Köprüsü hızla yükseliyor!
1915 Çanakkale Köprüsü hızla yükseliyor! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, geçen yıl 18 Mart'ta temelini attığı 1915 Çanakkale Köprüsü inşaatı, tüm hızıyla sürüyor. Avrupa ve Asya yakalarında köprünün ayaklarının oturacağı deniz tabanına, çapları 2,5 metre olan yüzlerce demir kazık çakıldı. Gelibolu yakasındaki kuru havuzda yapımı devam eden köprü kule keson temelleri de yükselmeye başladı.
15.10.2018 Gündem
Bakan fırsatı duyurdu 1 saat içinde ev satıldı
Bakan fırsatı duyurdu 1 saat içinde ev satıldı Konutta ‘kazanç kampanyası’ hızlı başladı. Bakan Kurum’un kampanyayı önceki gün sabah saatlerinde duyurmasının hemen ardından satış ofisleri doldu, 1 saat içinde ev satışı yapıldı.
29.08.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ege Yapı Projeleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ege yapı projeleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.