Eda Taşpınar Aşk

Eda Taşpınar Aşk

Son dakika Eda Taşpınar aşk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Eda Taşpınar aşk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Eda Taşpınar aşk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eda Taşpınar Aşk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eda taşpınar aşk gelişmeleri de dahil olmak üzere 44 eda taşpınar aşk haberi bulunmuştur. Tüm eda taşpınar aşk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eda Taşpınar ve sevgilisinden, dudak dudağa pozdan sonra anlamsız hareket!
Eda Taşpınar ve sevgilisinden, dudak dudağa pozdan sonra anlamsız hareket! İddialı giyim tarzı ve pozlarıyla adından söz ettiren Eda Taşpınar, sosyal medyayı da sık kullanan isimler arasında. Oyuncu Çağrı Atakan'a ilişkisi dört ay süren Taşpınar, Instagram hesabından iddialı fotoğraflarını yayınladığı sevgilisiyle Bebek'te görüntülendi. Geçtiğimiz ay dudak dudağa poz ile aşkını ilan eden sosyetik Taşpınar'ın son hareketine ise anlam verilemedi...
14.05.2022 Magazin
Sosyetik güzel Eda Taşpınar'dan ilan-ı aşk
Sosyetik güzel Eda Taşpınar'dan ilan-ı aşk Mikonos'ta denizin ve güneşin tadını çıkaran Eda Taşpınar, tatil fotoğrafları arasına aşk ilanı da koydu.
9.08.2017 Magazin
Eda Taşpınar'dan inanılmaz paylaşım!
Eda Taşpınar'dan inanılmaz paylaşım! Yunanistan'ın Mikanos adasında tatil yapan moda ikonu Eda Taşpınar, ipli bikinisini giyip poz verdi. Bu pozunu Instagram'da paylaşan Taşpınar'a beğeni yağdı.
25.06.2017 Magazin
Eda Taşpınar 'güneş'ten para kazanıyor!
Eda Taşpınar 'güneş'ten para kazanıyor! Sosyetik güzel Eda Taşpınar, yeni bir işe başladı. İşte Taşpınar'ın yeni işi...
30.07.2017 Magazin
Eda Taşpınar aşkın tanımını yaptı
Eda Taşpınar aşkın tanımını yaptı Yazın gelmesiyle birlikte kendini Yunan adalarına atan sosyetik güzel Eda Taşpınar, aşkın tanımını yaptı.
8.06.2017 Magazin
Eda Taşpınar ve Patrick ayrıldı!
Eda Taşpınar ve Patrick ayrıldı! Eda Taşpınar'ın yüzü aşktan yana gülmedi. 2021'in son günlerinde gizemli bir adamla aşk yaşayan Eda Taşpınar, Haziran ayında da sevgilisinin yüzünü göstermeden aşk karelerini yayınlamaya başlamıştı. Taşpınar'ın aşk yaşadığı kişinin Alman Patrick olduğu ortaya çıkmıştı.Eda Taşpınar ve Patrick'in ilişkisi bitti.
21.03.2023 Magazin
Eda Taşpınar, Boğaz'ın serin sularında aşka geldi!
Eda Taşpınar, Boğaz'ın serin sularında aşka geldi! Sosyal medyada sık sık paylaşım yapan Eda Taşpınar, yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı Patrick ile kano turuna çıktı. 42 yaşındaki sosyetik güzel ve sevgilisi, Boğaz'da romantik anlar yaşadı.
21.10.2022 Magazin
Eda Taşpınar çıplak ayak yürüdü! 'Cam batabilir' uyarısı üzerine bakın ne dedi
Eda Taşpınar çıplak ayak yürüdü! 'Cam batabilir' uyarısı üzerine bakın ne dedi Oyuncu Çağrı Atakan'la ilişkisi dört ay süren Eda Taşpınar, bir süredir aşk yaşadığı yabancı sevgilisiyle görüntülendi. Taşpınar, mekan çıkışı ayaklarını sıkan şeffaf ayakkabılarını çıkarttı ve çıplak ayak yürümeye başladı. Sosyetik güzel, muhabirlerin 'ayağınıza cam batabilir' uyarısı üzerine dikkat çeken bir yanıt verdi.
15.10.2022 Magazin
Eda Taşpınar'ın utangaç sevgilisi! Yine yüzünü gizledi...
Eda Taşpınar'ın utangaç sevgilisi! Yine yüzünü gizledi... 'İkoncan' olarak bilinen Eda Taşpınar, bir süredir ismi bilinmeyen bir beyefendi ile aşk yaşıyor. İkili, önceki akşam Bebek'te görüntülendi. Beyefendi her zaman olduğu gibi yine yüzünü gizlemeye çalıştı.
24.05.2022 Magazin
Survivor yarışmacısı Çağrı Atakan hakkında şok iddia...
Survivor yarışmacısı Çağrı Atakan hakkında şok iddia... Suvrivor'dan yarışan Çağrı Atakan'ın geçmişte sevgilisi olan Eda Taşpınar ve arkadaşına şiddet uyguladığı öne sürüldü.
3.03.2021 Magazin
Sosyetik güzel Eda Taşpınar gönlünü basketçiye kaptırdı!
Sosyetik güzel Eda Taşpınar gönlünü basketçiye kaptırdı! Sosyetik güzel Eda Taşpınar ile eski milli basketbolcu Kerem Tunçeri 1 aydır birlikteler.
2.06.2019 Magazin
Cesur paylaşımlarına yenisini ekledi!
Cesur paylaşımlarına yenisini ekledi! Sosyal medyada büyük bir takipçi kitlesi bulunan sosyetik güzel Eda Taşpınar, sevenlerine 'Aşık olmaya devam edin' tavsiyesinde bulundu.
11.12.2018 Magazin
Yazın olmazsa olmazı seçildi
Yazın olmazsa olmazı seçildi Kızlarsoruyor.com binlerce kişinin katıldığı anketle bu yazın trendlerini belirledi.
6.08.2018 Magazin
Eda Taşpınar eski sevgilisini reddetti!
Eda Taşpınar eski sevgilisini reddetti! Sosyetik güzel Eda Taşpınar'ın, geçtiğimiz mart ayından ilişkisini noktaladığı Roy Luwolt'un barışma teklifini geri çevirdiği iddia edildi.
1.09.2017 Magazin
Eda Taşpınar yine yalnız kaldı
Eda Taşpınar yine yalnız kaldı Sosyetik güzel Eda Taşpınar, önceki akşam bir erkek arkadaşı ile Zuma'daydı. İngiliz tasarımcı Roy Luwolt ile aşk yaşamaya başlayan Taşpınar'ın bir hafta önce ilişkisini bitirdiği ortaya çıkmıştı.
19.12.2016 Magazin
Eda Taşpınar'ın sürpriz aşkından ihanet!
Eda Taşpınar'ın sürpriz aşkından ihanet! Eda Taşpınar’ın siyahi tasarımcı Roy Luwolt’la geçen ay başlayan aşkı aynı hızla sonlandı.
30.11.2016 Magazin
Eda Taşpınar, sergiye terlikle geldi
Eda Taşpınar, sergiye terlikle geldi Eda Taşpınar, yine farkını ortaya koydu. Sosyetik ikoncan, Contemporary İstanbul'a tasarım terlikleriyle katıldı
4.11.2016 Magazin
23 Eylül’de vizyonda
23 Eylül’de vizyonda Türkan Derya’nın merakla beklenen ilk uzun metraj filmi ‘Çok Uzak Fazla Yakın’ın vizyon tarihi belli oldu...
3.08.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Eda Taşpınar Aşk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eda taşpınar aşk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.