Ece Seçkin İnstagram

Ece Seçkin İnstagram

Son dakika Ece Seçkin instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ece Seçkin instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ece Seçkin instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ece Seçkin İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ece seçkin instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 25 ece seçkin instagram haberi bulunmuştur. Tüm ece seçkin instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ece Seçkin'den 'boya bak' yorumuna sert cevap!
Ece Seçkin'den 'boya bak' yorumuna sert cevap! Popçu Ece Seçkin, Instagram hesabından yaptığı paylaşıma 'boya bak' yorumunu yapan takipçisine sert bir dille cevap verdi.
13.05.2019 Magazin
Ece Seçkin'e anne ayarı!
Ece Seçkin'e anne ayarı! Şarkıcı Ece Seçkin sahnede çekilmiş bir fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı, Seçkin'in annesi fotoğrafa tepki gösterdi.
7.02.2019 Magazin
Ece Seçkin aşka geldi!
Ece Seçkin aşka geldi! Ece Seçkin, geçtiğimiz günlerde Susurluk'da verdiği konserde sevgilisi Çağrı Terlemez'in büyük sürpriziyle karşılaştı.
1.11.2017 Magazin
Ece Seçkin'den şok itiraf: Beni aldatınca...
Ece Seçkin'den şok itiraf: Beni aldatınca... Ünlü şarkıcı Ece Seçkin katıldığı radyo programında çok özel itiraflarda bulundu.
5.10.2017 Magazin
Ece Seçkin yeni yaşını böyle kutladı!
Ece Seçkin yeni yaşını böyle kutladı! Bu yaza ‘Sayın Seyirciler’ şarkısıyla damga vuran şarkıcı Ece Seçkin, dün akşam arkadaşlarıyla birlikte doğum gününü kutladı.
13.09.2017 Magazin
Ece Seçkin herkesle kavga etti!
Ece Seçkin herkesle kavga etti! Ece Seçkin, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde Bodrum’daydı. Seçkin'in kaprisleri geceye damga vurdu.
27.06.2017 Magazin
Ünlü şarkıcı Ece Seçkin Instagram'dan makyajsız halini paylaştı
Ünlü şarkıcı Ece Seçkin Instagram'dan makyajsız halini paylaştı "Bir kadının kaşını, kirpiğini, boyunu, kilosunu dert edip onları incitmeyin" diyen ünlü şarkıcı Ece Seçkin sosyal medya hesabından makyajsız halini paylaştı. İşte Ece Seçkin'in makyajsız hali...
24.03.2017 Magazin
Zeynep Bastık konseri yarıda kesti! 'Güvenliğimden endişe ettim'
Zeynep Bastık konseri yarıda kesti! 'Güvenliğimden endişe ettim' Son dönemlerde müzik piyasasında adından söz ettiren isimlerden olan Zeynep Bastık, dün akşam Mersin'de verdiği konserini yarıda kesti. Yaşadıklarını sosyal medya hesabından anlatan ünlü şarkıcı, "Yaralanmaktan korktuğum ve güvenliğimden endişe ettiğim için konseri bitirmek zorunda kaldım" dedi.
7.11.2022 Magazin
Ece Seçkin transparan elbisesiyle dikkat çekti!
Ece Seçkin transparan elbisesiyle dikkat çekti! Antalya Belek'te sahne alan ünlü şarkıcı Ece Seçkin, giydiği transparan elbise ile dikkat çekti. Seçkin, sahnedeki anlarını Instagram hesabından paylaştı.
14.06.2022 Magazin
Ece Seçkin'in cesur sahne kostümüne yorum yağdı! 'Hep bu Gülşen'in işleri bunlar'
Ece Seçkin'in cesur sahne kostümüne yorum yağdı! 'Hep bu Gülşen'in işleri bunlar' Ece Seçkin, sütyensiz sahne kostümüyle herkesi adeta büyüledi. Cesur kıyafet tercihiyle sahnede muhteşem bir performans sergileyen Ece Seçkin, Adnan Menderes Üniversitesi'ndeki öğrencileri adeta coşturdu. Instagram hesabından göğüs uçlarını belli eden pozuyla olay yaratan Ece Seçkin'e beğeni ve yorum yağdı.
3.06.2022 Magazin
Ece Seçkin Kadıköy sokaklarını salladı! 'Kadıköy kraliçesi Ece Seçkin'
Ece Seçkin Kadıköy sokaklarını salladı! 'Kadıköy kraliçesi Ece Seçkin' Koyu Fenerbahçe taraftarı olan Ece Seçkin, Fenerbahçe'nin ezeli rakibi Galatasaray'ı 2-0 yendiği dev derbiyi tribünden izledi. Karşılaşma sonunda büyük sevinç yaşayan ünlü şarkıcı, "Bunu hep yapmak istemiştim" diyerek, Kadıköy sokaklarına indi.
11.04.2022 Magazin
Ece Seçkin'in son paylaşımına beğeni yağdı
Ece Seçkin'in son paylaşımına beğeni yağdı Geçtiğimiz haftalarda koronavirüse yakalandığını duyuran Ece Seçkin, gördüğü tedavinin ardından sağlığına kavuştu. Instagram sayfasından sık sık iddialı paylaşımlarla gündeme gelen Ece Seçkin, o pozlarına bir yenisini daha ekledi.
18.02.2022 Magazin
Ece Seçkin koronavirüse yakalandı! Instagram'dan duyurdu...
Ece Seçkin koronavirüse yakalandı! Instagram'dan duyurdu... Ece Seçkin'in koronavirüs testi pozitif çıktı. Kendisini evde karantinaya alan ünlü şarkıcı, haberi, "Merhaba Covid-19..." sözleriyle Instagram'dan duyurdu.
3.02.2022 Magazin
Eda Ece: Senaryo yazıyorum
Eda Ece: Senaryo yazıyorum 'Yasak Elma' dizisiyle adından söz ettiren Eda Ece, önceki gün Akmerkez'de görüntülendi. Ece, gazetecilerle ayaküstü sohbet etti.
13.09.2021 Magazin
Ece Seçkin fit haliyle beğeni topladı
Ece Seçkin fit haliyle beğeni topladı Ece Seçkin, tatil sezonunu arkadaşı Derya Uluğ ile açtı.
12.06.2021 Magazin
Ece Seçkin tatili evine getirdi!
Ece Seçkin tatili evine getirdi! Kendisini evinde karantinaya alan şarkıcı Ece Seçkin, özlem duyduğu güneş, deniz, kum ve şezlong ortamını evine kurduğu anları takipçileriyle paylaştı.
25.03.2020 Magazin
Ece Seçkin ile İzel arasında şaşırtan benzerlik
Ece Seçkin ile İzel arasında şaşırtan benzerlik Şarkıcı İzel, gençlik fotoğrafını Instagram'da takipçileriyle paylaştı. İzel ile meslektaşı Ece Seçkin arasındaki benzerlik dikkat çekti.
16.10.2019 Kültür Sanat
Simge'den çocuk açıklaması!
Simge'den çocuk açıklaması! Şarkıcı Simge Sağın'ın bir çocuğu olduğu iddiasına yanıt geldi.
21.05.2019 Magazin
Ece Seçkin'den tatil pozları
Ece Seçkin'den tatil pozları Geçen günlerde dünyaca ünlü İspanyol şarkıcı Enrique Iglesias ile düet yapacağı haberini duyuran Ece Seçkin, tatile çıktı.
4.01.2019 Magazin
'Bu cüceliğimle bile star oldum'
'Bu cüceliğimle bile star oldum' Şarkıcı Ece Seçkin, sosyal medya paylaşımına gelen bir yoruma tepki gösterdi.
6.10.2018 Magazin
Sevgilisi Ece Seçkin'in ayaklarını yerden kesti!
Sevgilisi Ece Seçkin'in ayaklarını yerden kesti! Şarkıcı Ece Seçkin, iki yıldır birlikte olduğu pilot sevgilisinin uçuşuna denk gelince, mutluluktan havalara uçtuğunu Instagram hesabından paylaştı.
2.08.2017 Magazin
İrem Derici, 'vur bana' deyince...
İrem Derici, 'vur bana' deyince... İrem Derici, stüdyoya girip Adeyyo şarkısını söyledi. Derici şarkının bir bölümünde coşkuya gelip "Vur bana" diye bağırdı ve o anları Instagram'dan paylaştı.
16.02.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ece Seçkin İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ece seçkin instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.