Ebubekir Sofuoğlu

Ebubekir Sofuoğlu

Son dakika Ebubekir Sofuoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ebubekir Sofuoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ebubekir Sofuoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ebubekir Sofuoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ebubekir sofuoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 11 ebubekir sofuoğlu haberi bulunmuştur. Tüm ebubekir sofuoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ebubekir Sofuoğlu'na dava açıldı! Sözleri büyük tepki çekmişti
Ebubekir Sofuoğlu'na dava açıldı! Sözleri büyük tepki çekmişti Katıldığı televizyon programında üniversite öğrencileri ile ilgili söylediği sözler büyük tepki çeken Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu'na dava açıldı.
9.02.2021 Gündem
Ebubekir Sofuoğlu'nun skandal sözlerine RTÜK'ten ceza!
Ebubekir Sofuoğlu'nun skandal sözlerine RTÜK'ten ceza! Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Akit TV’nin 'Derin Kutu' programına konuk olarak katılan Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu’nun 'fuhuş evi' benzetmesi nedeniyle idari para cezası verilmesine karar verdi. Öte yandan Prof. Dr. Bingür Sönmez'in de katıldığı televizyon programında, 'Ben aşı yaptırmam diyenler birer vatan haini' sözünün eleştiri sınırlarını aştığı gerekçesiyle, kanala idari para cezası müeyyidesi uyguladı.
30.12.2020 Gündem
Ebubekir Sofuoğlu'na ateş püskürdüler! Özür yetmez istifa etsin
Ebubekir Sofuoğlu'na ateş püskürdüler! Özür yetmez istifa etsin Üniversiteler için “fuhuş evleri” ve “emlakçılar anlatsın” gibi çirkin ithamlarda bulunan Sofuoğlu’na emlakçılar ateş püskürdü. İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Aşa, “Bilinçaltının dışa vurumu, beyni hasta, hastalıklı bir bakış” derken, Ankara Tüm Emlakçılar Odası Başkanı Ahmet Yetkin, “Özür yetmez, mesleği bıraksın” ifadelerini kullandı...
20.12.2020 Gündem
Ebubekir Sofuoğlu'nun ilk saçmalığı değil! İğrenç sözleri böyle savundu...
Ebubekir Sofuoğlu'nun ilk saçmalığı değil! İğrenç sözleri böyle savundu... Katıldığı bir programda, “Üniversiteler neredeyse fuhuş evleri” diyen Sakarya Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu, siyasiler, eğitimciler, sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere toplumun her kesiminden tepki topladı. Sakarya Üniversitesi Rektörü, Sofuoğlu’nun disipline sevk edileceğini söyledi.
18.12.2020 Gündem
Üniversiteler için 'Neredeyse fuhuş evleri' demişti! Harekete geçildi...
Üniversiteler için 'Neredeyse fuhuş evleri' demişti! Harekete geçildi... Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu'nun üniversiteler için 'Neredeyse fuhuş evleri' sözlerine tepkiler çığ gibi büyüdü. SAÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan, açıklamaların kabul edilmesi ve hoş görülmesinin hiçbir şekilde mümkün olmadığını dile getirerek, söz konusu konuşma ile ilgili gerekli işlemlerin başlatıldığını belirtti.
17.12.2020 Gündem
Ebubekir Sofuoğlu kimdir? Sakarya Üniversitesi'nde tarih profesörü Ebubekir Sofuoğlu nereli?
Ebubekir Sofuoğlu kimdir? Sakarya Üniversitesi'nde tarih profesörü Ebubekir Sofuoğlu nereli? Ebubekir Sofuoğlu Ayasofya ile ilgili yaptığı açıklamasının ardından araştırılmaya başlandı. Birçok uluslararası bildiri ve kitaplara katkıda bulunan ve Ukrayna-Kırım Devlet ve Pedagoji Üniversitesi (2004- 2005) ve Kosova Priştine Üniversitesinde (2005-2006) misafir öğretim üyesi olarak ders veren Ebubekir Sofuoğlu kimdir?
20.07.2020 Gündem
"ÖSO'ya düşmanlık yapanlar TSK'yı hedef alıyor"
"ÖSO'ya düşmanlık yapanlar TSK'yı hedef alıyor" Sakarya Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu, Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO) Türkiye'nin sınır güvenliği için Afrin'e düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı'na katıldığını belirterek, "ÖSO'ya düşmanlık yapanlar cephede terör örgütüne karşı fiilen çatışan TSK'yi zayıflatma amacı taşıyor." dedi.
2.02.2018 Gündem
Türkiye Musul için bastırdı istediğini aldı
Türkiye Musul için bastırdı istediğini aldı Türkiye, Musul operasyonuna askeri güç olarak katılmasa da Ankara’nın talepleri yerine getiriliyor. ‘Türkiye’nin Irak’ta işi yok’ sözleri de yerini ‘Türkiye’siz Irak düşünülemez’e bıraktı.
29.09.2021 Gündem
"Halk PKK’ya karşı ayaklanabilir"
"Halk PKK’ya karşı ayaklanabilir" Türkiye’ye karşı maşa olarak kullanılan terör örgütleri PKK ve FETÖ’nün kirli ittifakı, son eylemlerle su yüzüne çıktı. Türk ve Kürt aydınları “Halk PKK’ya karşı ayaklanabilir” mesajı verdi.
29.09.2021 Gündem
"Kürtlerle Türkleri kışkırtarak.."
"Kürtlerle Türkleri kışkırtarak.." Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof...
29.09.2021 Gündem
İşte AK Parti milletvekili aday listesi
İşte AK Parti milletvekili aday listesi Ak Parti'de 24 Haziran seçimlerinde milletvekili adayı olacakların isimleri belirlendi. AK Parti'nin 24 Haziran seçimi için YSK'ya sunduğu 600 kişilik milletvekili aday listesinde 167 isim tekrar yer buldu. Adayların 126'sı kadınlardan oluşurken en genç aday 18 yaşındaki Kocaeli 11. sıra adayı Elif Nur Bayram, en yaşlı aday ise 70 yaşındaki Mardin 4. sıra adayı Ahmet Munip Yıldızoğlu oldu. Öte yandan 65. Hükümet'te görev alan Başbakan Yardımcısı Şimşek, AB Bakanı Çelik, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, Ekonomi Bakanı Zeybekci, Maliye Bakanı Ağbal listede yer almadı.
21.05.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Ebubekir Sofuoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ebubekir sofuoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.