Ebru Şancı İnstagram

Ebru Şancı İnstagram

Son dakika Ebru Şancı instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ebru Şancı instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ebru Şancı instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ebru Şancı İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ebru şancı instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 23 ebru şancı instagram haberi bulunmuştur. Tüm ebru şancı instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Büyük kavga! "Tek derdi zengin koca avlamak"
Büyük kavga! "Tek derdi zengin koca avlamak"Televizyon sunucusu Bircan İpek ve Ebru Şancı arasında gerginlik çıktı. İkili Instagram hikayelerinde birbirlerine meydan okudu. Bircan İpek, Şancı'yı koca parası yiyen kadın ilan etti.
26.04.2018Magazin
Hadise'den Ebru Şancı'ya yanıt
Hadise'den Ebru Şancı'ya yanıtİsim vermeden bacaklarını Roberto Carlos'un bacaklarına benzeten Ebru Şancı'ya yanıt veren Hadise, "Yaradan güzel bakmayı, güzel niyetler taşımayı nasip eylesin. Herkes gönlüne göre bakar, görür" dedi
25.04.2018Magazin
Ebru Şancı'dan takipçisine olay cevap
Ebru Şancı'dan takipçisine olay cevap"Kocam bana sakalların var diyor" itirafıyla magazin gündemine bomba gibi düşen eski manken Ebru Şancı, bu açıklamasının ardından takipçilerinin diline düştü.
10.04.2018Magazin
Ebru Şancı çıldırdı! Onu ifşa etti...
Ebru Şancı çıldırdı! Onu ifşa etti...Model Ebru Şancı, futbolcu eşi Alpaslan Öztürk'e "Tanışalım" diye mesaj atan kadını sosyal medya hesabından ifşa etti. Ebru Şancı'nın paylaşımı olay oldu.
17.08.2017Magazin
Ebru Şancı: Kocam her gün beni şımartıyor...
Ebru Şancı: Kocam her gün beni şımartıyor...Ekim ayında ikiz bebeklerini dünyaya getiren Ebru Şancı'ya eşinden özel ilgi.
11.06.2017Magazin
Ebru Şancı Umre'ye gitti!
Ebru Şancı Umre'ye gitti!Ebru Şancı Kâbe'de dua ederken çekilmiş fotoğrafını Instagram'dan paylaştı.
1.03.2017Magazin
Ebru Şancı'dan eğlenceli paylaşım
Ebru Şancı'dan eğlenceli paylaşımGeçtiğimiz ekim ayında ikiz bebeklerini kucağına alan Ebru Şancı, instagram'da yaptığı paylaşımla takipçilerini gülümsetti.
13.12.2016Magazin
Ebru'ya 'Kocan seni aldatıyor' mesajı!
Ebru'ya 'Kocan seni aldatıyor' mesajı!Model ve oyuncu Ebru Şancı, futbolcu eşi Alpaslan Öztürk ile ilgili kendisine gelen bir mesajı sosyal medya hesabından paylaştı.
25.11.2016Magazin
Koltukları kan olmasın diye arabalarına almadılar
Koltukları kan olmasın diye arabalarına almadılarManken-oyuncu Ebru Şancı instagram sayfasında arabanın içerisinde kanlar içerisinde yatan bir çocuğun fotoğrafını takipçileriyle paylaştı...
17.07.2015Magazin
Ebru Şancı deprem bölgesindeki hassas ihtiyaca değindi!
Ebru Şancı deprem bölgesindeki hassas ihtiyaca değindi!Türkiye'nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgeleri, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremle sallandı. Sanat dünyasının ünlü isimleri depremzedeler için seferber olmuşken; model Ebru Şancı, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak deprem bölgesindeki hassas bir ihtiyaca değindi.
16.02.2023Magazin
Ebru Şancı paylaşımıyla duyurdu: Az kalsın gidiyordum!
Ebru Şancı paylaşımıyla duyurdu: Az kalsın gidiyordum!Bir süredir sosyal medya paylaşımlarına ara veren Ebru Şancı, takipçilerini paylaştığı video ile bilgilendirdi.
9.08.2022Magazin
Ebru Şancı köpeği Thedore'u kaybetti! Gözyaşlarına boğuldu
Ebru Şancı köpeği Thedore'u kaybetti! Gözyaşlarına boğulduEski manken Ebru Şancı'nın 10 yıldır baktığı İngiliz Bulldog cinsi köpeği Theodore önceki gün hastalandı. Eşi Alpaslan Öztürk apar topar veterinere götürdü. Köpeğin beyninde tümör tespit edildi. Veteriner, yaşaması imkansız olduğunu söyleyince ötenazi yapıldı.
27.11.2021Magazin
Ebru Şancı çileden çıktı! 'Rezaletten çekinmem'
Ebru Şancı çileden çıktı! 'Rezaletten çekinmem'2015 yılında futbolcu Alparslan Öztürk ile evlenen ve ikizleri Mila ve Ceylin’i kucağına alan eski manken Ebru Şancı yaşadığı sitede site yöneticisiyle sorunlar yaşıyor. Hayvanları beslediği için evine kağıt gelen Şancı Instagram hesabından isyan etti.
5.04.2020Magazin
Ebru Şancı, eşini öpücüklere boğdu
Ebru Şancı, eşini öpücüklere boğduEbru Şancı, Spor Toto Süper Lig'i 34. haftasında Göztepe-Ankaragücü maçına giderek Göztepe'de top koşturan eşi Alpaslan Öztürk'e destek oldu. Maç sonunda poz veren ikili birbirini öpücüklere boğdu.
27.05.2019Magazin
Ebru Şancı, eşine 'evli olmasan' diyen kadını ifşa etti
Ebru Şancı, eşine 'evli olmasan' diyen kadını ifşa ettiEski manken Ebru Şancı, eşinin instagram hesabına gelen mesajı görünce adeta çılgına döndü.
25.05.2018Magazin
Çıplak video sonrası flaş karar
Çıplak video sonrası flaş kararGeçtiğimiz ay tatil için gittiği İtalya'da üstsüz fotoğrafını paylaşarak tepkileri üzerine çeken oyuncu Serel Yereli, Instagram hesabını kapattı.
9.05.2018Magazin
"Onları zehirleyin de Türkiye kim olduğunuzu öğrensin"
"Onları zehirleyin de Türkiye kim olduğunuzu öğrensin"Yaklaşık iki yıl önce futbolcu Alpaslan Öztürk ile dünya evine giren Ebru Şancı, yaşadığı sitede "hayvan düşmanı" olarak nitelendirdiği bazı komşularını uyardı.
25.09.2017Magazin
Kocam dava açacak
Kocam dava açacak2015’te futbolcu Alparslan Öztürk ile evlenen eski manken Ebru Şancı, sosyal medyada paylaştığı fotoğrafla gündemde.
18.09.2017Magazin
Ebru Şancı'nın kocasından sert cevap
Ebru Şancı'nın kocasından sert cevapEbru Şancı'ya gelen mesaj Alpaslan Öztürk'ü kızdırdı.
18.08.2017Magazin
Alpaslan Öztürk'ten Ebru Şancı'ya: Mağdurum
Alpaslan Öztürk'ten Ebru Şancı'ya: MağdurumEbru Şancı, moda evinin modellerini video çekerek, 'Kızlara dadı olarak hangisini alsam' dedi. Eşi Alpaslan Öztürk'ten yanıt gecikmedi.
8.02.2017Magazin
Sosyal medyadan isyan etti! Kan olmasın diye...
Sosyal medyadan isyan etti! Kan olmasın diye...Magazin dünyasının ünlü isimlerinden Ebru Şancı dün yaşadığı olayı anlattı, isyan etti...
17.07.2015Magazin
'Benim kız ile'
'Benim kız ile'İdo Tatlıses, yeni sevgilisinin fotoğrafını Instagram'dan paylaştı.
24.02.2014Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ebru Şancı İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ebru şancı instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.