Ebru Şancı Eşi

Ebru Şancı Eşi

Son dakika Ebru Şancı eşi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ebru Şancı eşi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ebru Şancı eşi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ebru Şancı Eşi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ebru şancı eşi gelişmeleri de dahil olmak üzere 43 ebru şancı eşi haberi bulunmuştur. Tüm ebru şancı eşi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ebru Şancı'dan güldüren paylaşım: 'Böyle beceriksiz kadınlar da koca buluyor'
Ebru Şancı'dan güldüren paylaşım: 'Böyle beceriksiz kadınlar da koca buluyor' Futbolcu Alpaslan Öztürk, bir dönem podyumların aranan isimlerinden olan eski manken Ebru Şancı'nın kendisine hazırladığı kahvaltıyı paylaştı. Eşinin paylaşımında kullandığı ifadelere kayıtsız kalamayan Şancı'dan, esprili bir cevap geldi.
24.08.2023 Magazin
Ebru Şancı takipçilerini güldürdü: Babasına çekti
Ebru Şancı takipçilerini güldürdü: Babasına çekti Ebru Şancı yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor. Galatasaraylı futbolcu Alpaslan Öztürk ile evli olan Ebru Şancı, küçük oğlunun çoraplarını evin ortasına çıkarmasının sebebinin eşi olduğunu söyledi.
24.01.2022 Magazin
Ebru Şancı eşi Alpaslan Öztürk ile yaş farkını tiye aldı!
Ebru Şancı eşi Alpaslan Öztürk ile yaş farkını tiye aldı! Galatasaray forması giyen Alpaslan Öztürk ile mutlu bir evlilik sürdürdüğü eşi Ebru Şancı, sosyal medyada paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. 'Teve2 Magazin Masası' yorumcusu 38 yaşındaki eski manken, son olarak eşiyle arasındaki 10 yaşlık farka vurgu yaptığı yorumla adından söz ettirdi.
4.01.2022 Magazin
Ebru Şancı kimdir?
Ebru Şancı kimdir? Eski manken Ebru Şancı'nın 3. çocuğu istemesi ve eşini ilgisizlikle suçlaması gündemde büyük etki yarattı. Bu gelişme üzerine güzel manken Ebru Şancı'nın hayatı hakkındaki bilgiler merak konusu oldu. İşte Ebru Şancı kimdir? Sorusunun yanıtı...
15.11.2018 Gündem
Ebru Şancı'yla odasını ayırdı! Sebebiyse...
Ebru Şancı'yla odasını ayırdı! Sebebiyse... Ünlü model Ebru Şancı, 2015'te evlendiği futbolcu eşi Alpaslan Öztürk ile horlama yüzünden yatak odasını ayırdı.
6.03.2018 Magazin
Ebru Şancı çıldırdı! Onu ifşa etti...
Ebru Şancı çıldırdı! Onu ifşa etti... Model Ebru Şancı, futbolcu eşi Alpaslan Öztürk'e "Tanışalım" diye mesaj atan kadını sosyal medya hesabından ifşa etti. Ebru Şancı'nın paylaşımı olay oldu.
17.08.2017 Magazin
Ebru Şancı: Kocam her gün beni şımartıyor...
Ebru Şancı: Kocam her gün beni şımartıyor... Ekim ayında ikiz bebeklerini dünyaya getiren Ebru Şancı'ya eşinden özel ilgi.
11.06.2017 Magazin
Ebru Şancı'dan eğlenceli paylaşım! 'Kocama ayağımı öp demişimdir'
Ebru Şancı'dan eğlenceli paylaşım! 'Kocama ayağımı öp demişimdir' Eski manken Ebru Şancı, futbolcu eşi Alpaslan Öztürk'e gönderme yaparak sosyal medya hesabından eğlenceli bir paylaşıma imza attı. Ünlü isim, kendisini ve eşini gorillere benzetti.
23.06.2023 Magazin
Hadise ile Icardi birlikte mi?
Hadise ile Icardi birlikte mi? Mehmet Dinçerler ile ayrılığı ile magazin gündeminden düşmeyen Hadise ile ilgili olay bir iddia ortaya atıldı. Ünlü şarkıcı Hadise'nin, Galatasaray'da forma giyen Arjantinli futbolcu Mauro Icardi ile aşk yaşadığı iddia edildi. Ebru Şancı, ikili hakkında bilinmeyeni açıkladı. İşte detaylar...
2.02.2023 Magazin
Ebru Şancı kocasının maçtaki o hareketine takıldığını itiraf etti! 'Maçta mesaj atıyorum'
Ebru Şancı kocasının maçtaki o hareketine takıldığını itiraf etti! 'Maçta mesaj atıyorum' Eyüpspor oyuncusu Alpaslan Öztürk'ün eski manken eşi Ebru Şancı zaman zaman kocasıyla ilgili yaptığı yorumlarla dikkat çekiyor. 2. Sayfa programına konuk olan Şancı, kocasının maç sırasında çiğnediği sakıza takıldığını açıkladı.
19.12.2022 Magazin
Ebru Şancı paylaşımıyla duyurdu: Az kalsın gidiyordum!
Ebru Şancı paylaşımıyla duyurdu: Az kalsın gidiyordum! Bir süredir sosyal medya paylaşımlarına ara veren Ebru Şancı, takipçilerini paylaştığı video ile bilgilendirdi.
9.08.2022 Magazin
Ebru Şancı hastanelik oldu! "8 kilo verdim ama ruhum iyileşmedi"
Ebru Şancı hastanelik oldu! "8 kilo verdim ama ruhum iyileşmedi" Futbolcu Alparslan Öztürk'ün manken eşi Ebru Şancı sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden. Son olarak 20 gün önce bir hastane paylaşımı yapan eski manken herkesi merak ettirmişti. Ebru Şancı başına gelenleri günler sonra takipçileriyle paylaştı. Yaşadığı zor anları sosyal medya hesabından paylaştı.
7.08.2022 Magazin
Ebru Şancı'dan dikkat çeken paylaşım! Alpaslan Öztürk düzeltti
Ebru Şancı'dan dikkat çeken paylaşım! Alpaslan Öztürk düzeltti Eski manken Ebru Şancı, Galatasaray'da forma giyen futbolcu eşi Alpaslan Öztürk ile pozlarını paylaştı. Şancı, dekolteli pozlarını verirken eşinin dekoltesini kapatmaya çalıştığı anları esprili bir notla paylaşınca dikkat çekti.
24.06.2022 Magazin
Ebru Şancı'dan eşi Alpaslan Öztürk ile ilgili şoke eden itiraf: Kocam para karşılığında kadınlarla...
Ebru Şancı'dan eşi Alpaslan Öztürk ile ilgili şoke eden itiraf: Kocam para karşılığında kadınlarla... Galatasaraylı futbolcu Alpaslan Öztürk ile evli olan eski model Ebru Şancı Tv8'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Ebru Şancı, Burak Özçivit'in para karşılığında kadın hayranlarıyla yemek yemesi konuşulurken "Kocam para karşılığında kadınlarla yemek yiyebilir. Yollarım ben para karşılığında" dedi.
16.06.2022 Magazin
Ebru Şancı'dan bomba Seda Sayan yorumu! "Turşuyla evleneceğine..."
Ebru Şancı'dan bomba Seda Sayan yorumu! "Turşuyla evleneceğine..." Seda Sayan'ın kendisinden 25 yaş küçük müzisyen sevgilisi Çağlar Ökten ile evlenmesi gündemden düşmüyor. Son olarak 2. Sayfa programına katılan Ebru Şancı konuya dair yorum yaptı. Ebru Şancı "Seda Sayan’ın yanına 60 yaşında yaşlı, turşu bir adam yakışmaz" yorumuyla olay oldu.
9.05.2022 Magazin
Ebru Şancı köpeği Thedore'u kaybetti! Gözyaşlarına boğuldu
Ebru Şancı köpeği Thedore'u kaybetti! Gözyaşlarına boğuldu Eski manken Ebru Şancı'nın 10 yıldır baktığı İngiliz Bulldog cinsi köpeği Theodore önceki gün hastalandı. Eşi Alpaslan Öztürk apar topar veterinere götürdü. Köpeğin beyninde tümör tespit edildi. Veteriner, yaşaması imkansız olduğunu söyleyince ötenazi yapıldı.
27.11.2021 Magazin
"Alpaslan 100'e yakın yüzük kaybetti"
"Alpaslan 100'e yakın yüzük kaybetti" Eski manken Ebru Şancı, 2015 yılında futbolcu Alpaslan Öztürk ile evlendi. Şancı, eşinin evlendiklerinden beri alyans takamadığını söyledi.
28.10.2021 Magazin
Ebru Şancı'dan kocası Alpaslan Öztürk ile beğenilen paylaşım!
Ebru Şancı'dan kocası Alpaslan Öztürk ile beğenilen paylaşım! Galatasaraylı futbolcu Alpaslan Öztürk ve eşi Ebru Şancı stres atmak için yemeğe çıktı. Şancı kocasıyla pozunu paylaşınca beğeni topladı.
19.10.2021 Magazin
Ebru Şancı güldürdü: Forvetler zorluyor
Ebru Şancı güldürdü: Forvetler zorluyor Üçüncü kez anne olan eski manken Ebru Şancı sık sık ailesiyle geçirdiği anları sosyal medyadan paylaşıyor. Şancı, son olarak futbolcu eşini paylaşarak yaptığı yorumla güldürdü.
19.05.2021 Magazin
Alpaslan Öztürk'ün aşk paylaşımı olay oldu! 'Çorak gönlümde...'
Alpaslan Öztürk'ün aşk paylaşımı olay oldu! 'Çorak gönlümde...' Eski manken Ebru Şancı'nın futbolcu eşi Alpaslan Öztürk'ten aşk paylaşımı geldi. İkilinin fotoğraf altında yaptığı sohbete de beğeni yağdı.
14.02.2021 Magazin
Ebru Şancı'nın 10 yıllık miras davası bitti
Ebru Şancı'nın 10 yıllık miras davası bitti 10 yıllık miras davasını kazanan Ebru Şancı sevincini kızları Ceylin, Mia ve eşi Alpaslan Öztürk ile paylaştı.
26.07.2020 Magazin
Ebru Şancı ve Alparslan Öztürk dudak dudağa
Ebru Şancı ve Alparslan Öztürk dudak dudağa Eski manken Ebru Şancı, Göztepespor’da oynayan futbolcu eşi Alparslan Öztürk ve ikizleri ile Bodrum sezonunu açtı
18.06.2019 Magazin
Ebru Şancı, eşini öpücüklere boğdu
Ebru Şancı, eşini öpücüklere boğdu Ebru Şancı, Spor Toto Süper Lig'i 34. haftasında Göztepe-Ankaragücü maçına giderek Göztepe'de top koşturan eşi Alpaslan Öztürk'e destek oldu. Maç sonunda poz veren ikili birbirini öpücüklere boğdu.
27.05.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ebru Şancı Eşi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ebru şancı eşi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.