Ebru Destan

Ebru Destan

Son dakika Ebru Destan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ebru Destan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ebru Destan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ebru Destan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ebru destan gelişmeleri de dahil olmak üzere 223 ebru destan haberi bulunmuştur. Tüm ebru destan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Settar Tanrıöğen beyin kanaması geçirdi! Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu nasıl?
Settar Tanrıöğen beyin kanaması geçirdi! Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu nasıl? Usta oyuncu Settar Tanrıöğen beyin kanaması geçirdi. Haberi ünlü oyuncu Ebru Destan duyurdu. Kızılcık Şerberi dizisinde Apo karakterini canlandıran usta oyuncu Settar Tanrıöğen'in son sağlık durumu nasıl? İşte detaylar...
27.01.2024 Magazin
Ebru Destan 'istenmeyen gelin' ilan edilip gizlice evlenmişti! Yıllar sonra gelen itiraf
Ebru Destan 'istenmeyen gelin' ilan edilip gizlice evlenmişti! Yıllar sonra gelen itiraf Bir dönem podyumların aranan isimlerinden olan Ebru Destan, iki senelik ilişkinin ardından iş insanı Mete Okay İnan ile 2011'de gizlice nikâh masasına oturmuştu. Ünlü isim, evliliklerine karşı çıkan eşinin ailesi yüzünden zor günler yaşamıştı. 2016'da olaylı şekilde yolları ayrılan ikili, çocukları Oktay ve Ali'nin velayeti için karşı karşıya gelmişti. Destan, velayet davası süreci hakkında konuştu.
10.10.2023 Magazin
Kızılcık Şerbeti Helin'i kim oynuyor? Ebru Destan kimdir, kaç yaşında? Ebru Destan hangi dizilerde oynadı?
Kızılcık Şerbeti Helin'i kim oynuyor? Ebru Destan kimdir, kaç yaşında? Ebru Destan hangi dizilerde oynadı? Ebru Destan Kızılcık Şerbeti dizisi oyuncuları arasına katıldı. Eski manken, şarkıcı ve oyuncu olan Ebru Destan, Helin karakteriyle Kızılcık Şerbeti oyuncuları arasında yerini aldı. Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Doğukan Güngör'ün yer aldığı Kızılcık Şerbeti Helin kimdir?
6.10.2023 Televizyon
Ebru Destan ameliyat oldu! Durumu...
Ebru Destan ameliyat oldu! Durumu... Eski manken ve oyuncu Ebru Destan ameliyat masasına yattı. Bademciklerinden operasyon geçiren Destan, hasta yatağından açıklamalarda bulundu.
6.03.2023 Magazin
Arka Sokaklar kadrosu büyümeye devam ediyor!
Arka Sokaklar kadrosu büyümeye devam ediyor! Kanal D’nin yapımını Erler Film’in üstlendiği, cuma akşamları ekrana gelen fenomen dizisi Arka Sokaklar’ın kadrosuna 3 yeni isim dahil oluyor.
9.11.2022 Televizyon
“Best of Rumeli” için geri sayım başladı
“Best of Rumeli” için geri sayım başladı RUBAFED (Rumeli Balkan Dernekleri Federasyon) tarafından düzenlenen ve Türkiye’de yaşayan Rumeli, Balkan kökenli sanatçı, akademisyen, gazeteci, yazar, sunucu, radyocu, sosyal medya fenomeni, sporcu, modacı, Rumeli kültür elçisi, dijital içerik üreticisi ve filmin en iyilerinin seçildiği “Best Of Rumeli” için geri sayım başladı.   
29.08.2022 Televizyon
Ayla Çelik'ten samimi itiraflar: Özcan Deniz'e baskı yaptım, sapık gibi peşine düştüm
Ayla Çelik'ten samimi itiraflar: Özcan Deniz'e baskı yaptım, sapık gibi peşine düştüm Söz yazarı ve şarkıcı Ayla Çelik, 2012'de Demet Akalın'ın seslendirdiği, sözü kendisine, müziği Gökhan Tepe'ye ait olan ve 'Yılın Şarkısı' seçilen ‘Türkan’ ile meslektaşı Özcan Deniz hakkında çarpıcı itiraflarda bulundu.
31.03.2022 Magazin
Ebru Destan sessizliğini bozdu! 'Velayet davası canımı sıkıyor'
Ebru Destan sessizliğini bozdu! 'Velayet davası canımı sıkıyor' Evlendikten sonra ekranlardan uzak kalan ve boşanmasıyla iş hayatına geri dönen eski manken Ebru Destan, 2016 yılında yollarını ayırdığı Mete Okay İnan ile çekişmeli boşanmalarının bittiğini açıkladı. Destan, "Boşanma gerçekleşti ancak eski eşim velayet konusunda ısrar ettiği için dava devam ediyor. Velayet davası canımı sıkan bir şey" ifadelerini kullandı.
23.12.2021 Magazin
Demet Şener: İbrahim'e kızgınlığımı yendim
Demet Şener: İbrahim'e kızgınlığımı yendim Demet Şener, Kayseri’de bulunan bir mekanın açılışında gazetecilerin sorularını yanıtladı.
20.07.2021 Magazin
Ebru Destan: Sosyal mesafemizi koruyalım
Ebru Destan: Sosyal mesafemizi koruyalım Eski manken Ebru Destan, önceki gün Bebek’te objektife takıldı.
11.04.2020 Magazin
Ebru Destan alışveriş turunda
Ebru Destan alışveriş turunda Eski manken Ebru Destan, önceki gün İstinyePark AVM'de objektiflere takıldı.
9.01.2020 Magazin
“Kıyafetim Osmanbey Dior”
“Kıyafetim Osmanbey Dior” Banu Alkan, güzellik merkezi açılışında giydiği kıyafeti soranlara " Osmanbey Dior” cevabını verdi.
30.07.2019 Magazin
‘Telefonda bile görüşmüyoruz’
‘Telefonda bile görüşmüyoruz’ Ebru Destan, üç yıldır boşanma davası devam eden, iki çocuğunun babası Mete İnan Okay’la konuşmadığını söyledi.
12.04.2019 Magazin
Bir Demet bir ben!
Bir Demet bir ben! Galerici Mete Okay İnan’la 3 yıldır boşanma davası devam eden Ebru Destan, önceki akşam Akmerkez’deydi.
16.10.2018 Magazin
Çocuğuma dokunma
Çocuğuma dokunma Çocuk istismarı ve çocuk tacizlerine yönelik önceki gün ünlülerinde arasında olduğu bir eylem yapıldı. Ebru Destan, Betu Arım gibi oyuncular “Yaşanan olaylar son bulsun” dedi
6.07.2018 Magazin
Boşanmanın nesi güzel!
Boşanmanın nesi güzel! 2011’de evlendiği Mete Okay ile boşanma sürecinde olan Ebru Destan önceki gün arkadaşlarıyla Nişantaşı’nda buluştu.
13.06.2018 Magazin
Ben İzmir’e  Zehra Uzak Doğu’ya
Ben İzmir’e Zehra Uzak Doğu’ya ‘Cennetin Gözyaşları’ dizisinde oynayan Ebru Destan ve Zehra Yılmaz önceki gün Zorlu AVM’deydi. Destan, “Artık son iki bölümümüz kaldı.
22.05.2018 Magazin
En güzel işim çocuklar
En güzel işim çocuklar Ebru Destan, önceki gün çocukları ile Bebek Parkı’ndaydı.
19.05.2018 Magazin
Emine Ün: Her kadın tacizsini ifşa etmeli
Emine Ün: Her kadın tacizsini ifşa etmeli Oyuncu Emine Ün, "Ben tacize uğradığımda utanmadım ve o kişiyi yakalattım. Her kadın tacizcisini ifşa etmeli" dedi.
9.04.2018 Magazin
'İnsanlar haddini bilecek!'
'İnsanlar haddini bilecek!' Konuk olduğu programda Özcan Deniz'le geçmişteki ilişkisinin hatırlatılması üzerine sinirlenen Ebru Destan, "İnsanlar sınırını, haddini bilecek" dedi.
17.03.2018 Magazin
Hira’ya 4. yaş partisi
Hira’ya 4. yaş partisi Şarkıcı Demet Akalın, 4 yaşına basan kızı Hira için doğum günü partisi düzenledi. Partide yakın dostları Akalın’ı yalnız bırakmadı
5.02.2018 Magazin
Hira’ya 4. yaş partisi
Hira’ya 4. yaş partisi Şarkıcı Demet Akalın, 4 yaşına basan kızı Hira için doğum günü partisi düzenledi. Partide yakın dostları Akalın’ı yalnız bırakmadı
5.02.2018 Magazin
Kızına doğum günü partisi!
Kızına doğum günü partisi! Ünlü popçu Demet Akalın, 4 yaşına basan kızı Hira için doğum günü partisi düzenledi.
5.02.2018 Magazin
Ebru Destan’dan şiddet iması! Boşanma kararı aldığı eşi...
Ebru Destan’dan şiddet iması! Boşanma kararı aldığı eşi... Ebru Destan, katıldığı bir çocuk etkinliğinde görüntülendi. Ebru Destan, muhabirlerin boşanma kararı aldığı eşi Mete Okay İnan ile ilgili “Şiddet mi gördünüz?” sorusuna başını sallayarak adeta onay verdi. Ebru Destan, “Kendimle gurur duyuyorum daha fazla da yara alabilirdim bu süreçte" dedi.
20.11.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ebru Destan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ebru destan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.