Eboue

Eboue

Son dakika Eboue haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Eboue ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Eboue haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eboue

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eboue gelişmeleri de dahil olmak üzere 846 eboue haberi bulunmuştur. Tüm eboue haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arsenal 12 yıl sonra Eboue'nin öcünü alıyor! Galatasaray'a 20 milyon euro...
Arsenal 12 yıl sonra Eboue'nin öcünü alıyor! Galatasaray'a 20 milyon euro... Bu sezon Premier Lig'de dolu dizgin şampiyonluğa koşan ve geçtiğimiz hafta Fulham' deplasmanda 3-0 yenerek M.City ile puan farkını (5) koruyan Arsenal Galatasaray'ın yıldızına kancayı taktı. Ben White ve Tomiyasu için 77 milyon euro harcayan Arteta'nın Sarı Kırmızılı oyuncuyu çok istediği öğrenilirken, İngiliz devinin haziran ayında atağa geçeceği bildirildi.
14.03.2023 Galatasaray
Aylarca konuşulacak iddia! 'Göreceksiniz İcardi'nin sonu Eboue gibi olacak'
Aylarca konuşulacak iddia! 'Göreceksiniz İcardi'nin sonu Eboue gibi olacak' Süper Lig'in 19.haftasında Hatayspor'u kendi evinde 4-0 yendikten sonra dün akşam Ziraat Türkiye Kupası'nda zorlu Alanya deplasmanından çeyrek finalle (2-1) çıkan Galatasaray gündemine gelen transfer iddiaları camiada heyecana yol açarken, kulübe yakın muhabirlerden biri olan Nevzat Dindar'ın bazı yıldızları yalanlaması dikkatlerden kaçmadı. Dindar dışında ünlü yorumculardan Serdar Ali Çelikler'in İcardi sözleri şok etkisi yaratırken, usta yazarın 'Arjantinli yıldız Eboue gibi olursa kimse şaşırmasın' ifadeleri Sarı Kırmızılı cephede şaşkınlığa yol açtı.
18.01.2023 Galatasaray
Doumbia'dan Galatasaray açıklaması: Rüya gibi olur!
Doumbia'dan Galatasaray açıklaması: Rüya gibi olur! Sarı-kırmızılıların gündemindeki Idrissa Doumbia açıklamalarda bulundu.
19.09.2020 Galatasaray
Damien Comolli kimdir? Nerelidir? Damien Comolli kaç yaşında?
Damien Comolli kimdir? Nerelidir? Damien Comolli kaç yaşında? Fenerbahçe'de sportif direktör Damien Comolli'nin görevinden istifa etti. Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "12 Haziran 2018'de kulübümüzde sportif direktör olarak göreve başlayan Sayın Damien Comolli bugün itibarıyla görevinden istifa etmiştir. Görev aldığı dönem boyunca özverili çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ediyor, gelecek kariyerinde başarılar diliyoruz." denildi. Peki Damien Comolli kimdir? Nerelidir? Damien Comolli kaç yaşında? İşte detaylar…
16.01.2020 Gündem
Emmanuel Eboue'den acı itiraf!
Emmanuel Eboue'den acı itiraf! Galatasaray'ın eski yıldızlarından Emmanuel Eboue, RMC Sport'a bir röportaj verdi. Fildişi Sahilli eski futbolcu halen daha psikolojik sıkıntılar yaşadığını anlattı.
12.06.2019 Futbol
Eboue'den Galatasaray'a transfer önerisi!
Eboue'den Galatasaray'a transfer önerisi! Galatasaray'ın eski futbolcusu Emmanuel Eboue ülke basınına yaptığı açıklamada sarı-kırmızılı kulüp için oyuncu izlediğini açıkladı.
6.02.2019 Galatasaray
Eboue'den kızdıran Fenerbahçe paylaşımı!
Eboue'den kızdıran Fenerbahçe paylaşımı! Bir dönem Galatasaray'da top koşturan Emmanuel Eboue'den Fenerbahçe paylaşımı geldi.
1.10.2018 Galatasaray
Eboue geri dönüyor! Yeni takımı...
Eboue geri dönüyor! Yeni takımı... Eboue, Gana Ligi takımlarından Asante Kotoko kulübünde teknik direktör olarak sahalara dönmeyi planlıyor.
29.09.2018 Futbol
Eboue sürprizi! Yeni adresi...
Eboue sürprizi! Yeni adresi... Mayıs 2014'ten beri ayağı topa değmeyen eski Galatasaraylı Eboue'ye sürpriz bir teklif geldi.
1.09.2018 Futbol
Gerçek ortaya çıktı! Eboue intihar mı etti?
Gerçek ortaya çıktı! Eboue intihar mı etti? Galatasaray'ın eski oyuncusu Emmanuel Eboue'nin evde kendini asarak intihar ettiği öne sürüldü. Bir anda Türk medyasında bu söylenti hızla yayıldı. Peki gerçekten Emmanuel Eboue intihar etti mi?
27.08.2018 Galatasaray
Onyekuru Iorfa'dan sonra ikinci Nijeryalı oldu
Onyekuru Iorfa'dan sonra ikinci Nijeryalı oldu Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Henry Onyekuru’yu renklerine bağladı. Galatasaray'ın İngiliz ekibi Everton'dan bir yıllığına kiraladığı Henry Onyekuru, sarı-kırmızılı kadroya dahil edilen 2. Nijeryalı futbolcu oldu.
13.07.2018 Galatasaray
Eboue'nin gözaltına alınma nedeni ortaya çıktı! Kundaklama...
Eboue'nin gözaltına alınma nedeni ortaya çıktı! Kundaklama... Dün tutuklandığı ortaya çıkan Galatasaray'ın eski yıldızı Emmanuel Eboue'nin neden tutuklandığı ortaya çıktı. Londra Metropolitan Polisi, Emmanuel Eboue'nin kundakçılık şüphesiyle gözaltında tutulduğunu açıkladı.
9.07.2018 Futbol
Eboue hakkında tutuklandı iddiası!
Eboue hakkında tutuklandı iddiası! Galatasaray'ın eski futbolcusu Emmanuel Eboue, uzun bir süredir maddi bunalımlarla boğuşuyordu. Fildişi Sahilli futbolcunun Kuzey Londra'da tutuklandığı iddia edildi.
8.07.2018 Futbol
Damien Comolli İstanbul'da
Damien Comolli İstanbul'da Fenerbahçe'nin yeni futbol direktörü olması beklenen Damien Comolli, İstanbul'a geldi.
5.06.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin yeni futbol direktörü İstanbul'a geliyor
Fenerbahçe'nin yeni futbol direktörü İstanbul'a geliyor Fenerbahçe'nin futbol direktörü olması beklenen Damien Comolli, İstanbul'a geliyor.
5.06.2018 Fenerbahçe
Aslan geleceğini arıyor!
Aslan geleceğini arıyor! Fatih Terim'in yeni kurmayları Avrupa'da genç yetenekleri de takip ediyor.
6.03.2018 Galatasaray
İşte Eboue'nin yeni görevi
İşte Eboue'nin yeni görevi Galatasaray'dan 2015 yılında ayrılan Fildişili futbolcu Emmanuel Eboue, İstanbul'a geldi. Eski takım arkadaşlarıyla buluşan Eboue'nin sarı kırmızılıların altyapısında hem antrenörlük hem de Afrikalı futbolcuları izleme ekibinde scoutluk yapması bekleniyor.
14.02.2018 Galatasaray
Hasan Şaş: Beşiktaş'ın turu geçme şansı...
Hasan Şaş: Beşiktaş'ın turu geçme şansı... Galatasaray Yardımcı Antrenörü Hasan Şaş, Spor Toto Süper Lig'de tekrardan lider olmalarını, Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Bayern Münih ile oynayacağı maçları ve Emmaneul Eboue'nin durumu hakkında Doğan Haber Ajansı'na özel açıklamalarda bulundu.
14.02.2018 Galatasaray
Galatasaray Eboue'ye sahip çıktı
Galatasaray Eboue'ye sahip çıktı Galatasaray, eski futbolcularından Emmanuel Eboue'ye maddi açıdan geçirdiği sıkıntılı günlerde destek oluyor. 7 Şubat'ta Eboue'nin Türkiye'ye geleceğini ve ona destek olacaklarını açıklayan Hasan Şaş, Eboue ile fotoğrafını paylaştı.
13.02.2018 Galatasaray
Galatasaray, Eboue'ye sahip çıktı
Galatasaray, Eboue'ye sahip çıktı Galatasaray Kulübü, maddi olarak zor günler geçiren eski oyuncusu Eboue'ye sahip çıktı.
7.02.2018 Galatasaray
Galatasaray'ın eski yıldızı zor durumda!
Galatasaray'ın eski yıldızı zor durumda! Son dönemde zor günler geçiren Emmanuel Eboue, Fransa'nın Canal Plus kanalına özel bir röportaj verdi. Hiç arkadaşının kalmadığını söyleyen Fildişili, futbolun nankör olduğunu dile getirdi.
5.02.2018 Galatasaray
Emenike, Galatasaray'a mesaj gönderdi
Emenike, Galatasaray'a mesaj gönderdi Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Emmanuel Emenike, Galatasaray'a sosyal medya hesabı üzerinden mesaj yolladı.
28.12.2017 Galatasaray
Fatih Terim'den Taffarel açıklaması
Fatih Terim'den Taffarel açıklaması Fatih Terim, Göztepe galibiyetinin ardından değerlendirmelerde bulundu.
24.12.2017 Galatasaray
Terim, Eboue'ye yardım elini uzattı
Terim, Eboue'ye yardım elini uzattı Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Göztepe maçının ardından Eboue'ye yardım elini uzatacak.
24.12.2017 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Eboue ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eboue haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.