e okul öğrenci giriş – e okul veli bilgilendirme giriş sistemi nasıl açılır?
e okul öğrenci giriş – e okul veli bilgilendirme giriş sistemi nasıl açılır? İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin not, sınav ve ders programı gibi seçeneklerin sorgulandığı e-okul Veli Bilgilendirme Sistemi (VSB) yoğun ilgi görüyor. Devamsızlık Bilgisi, Not Durumu, Haftalık Ders Programı, Sınav Tarihleri, Aldığı Belgeler, Okuduğu Kitaplar, Davranış Notları, Diploma Puanı, Yıl Sonu Notları ve Nakil Durumu gibi seçeneklerin sorgulandığı e-okul beli bilgilendirme sistemine nasıl giriş yapılır?
28.11.2019 Eğitim
e-Okul öğrenci giriş sayfası nasıl açılır? e-Okul VSB girişi…
e-Okul öğrenci giriş sayfası nasıl açılır? e-Okul VSB girişi… e- okul öğrenci girişi okulların açılmasından sonra, büyük bir yoğunluğa sebep oldu. Not Bilgisi, Haftalık Ders Programı gibi seçeneklerin yer aldığı e-okul sisteminde devamsızlık sorgulaması da yapılmaktadır. e-Okul öğrenci giriş sayfası nasıl açılır?
27.11.2019 Eğitim
e-Okul giriş yap! E-Okul öğrenci girişi nasıl açılır?
e-Okul giriş yap! E-Okul öğrenci girişi nasıl açılır? E okul giriş yap işlemi öğrenciler ve veliler tarafından ilk ara tatilin bitmesinden sonra, bugün sıkça görüntülenen sayfalardan biri. Veliler ve öğrenciler ilk ara tatilin ardından sınav sonuçlarını, yeni yapılan açıklamaları ve güncellemeleri takip etmek istiyor. Peki, e-okul vbs sistemi nasıl açılır?
25.11.2019 Eğitim