65 bin TL hibe verilecek! İŞKUR resmen duyurdu ve belli oldu! Başvurular e-Devlet'ten...
65 bin TL hibe verilecek! İŞKUR resmen duyurdu ve belli oldu! Başvurular e-Devlet'ten... Hibe desteği verilecek. Başvurular devam ediyor. Kendi işini kurmak isteyen engelli ve eski hükümlüleri yakından ilgilendiriyor. Kendi işini kurma proje başlığında engelli girişimci adaylarına 65 bin TL‘ye kadar, eski hükümlü girişimci adaylarına ise brüt asgari ücretin 15 katına kadar hibe desteği verilecek. Başvurular için son tarih ise 10 Haziran 2022. e-Devlet üzerinden online olarak başvuru yapılabileceği gibi, bulunulan illerdeki Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüklerine elden veya posta yoluyla da projelerini hazırlayıp teslim edebilirler. Başvuru Rehberi İŞKUR internet sitesinde yayımlandı.
12.05.2022 Ekonomi
e-Devlet'ten son dakika açıklaması! Böyle bir mail aldıysanız...
e-Devlet'ten son dakika açıklaması! Böyle bir mail aldıysanız... e-Devlet'ten son dakika uyarısı! Sosyal yardım adı altında bir mail gönderildiyse sakın dikkate almayın e-Devlet'ten sahte e-posta açıklaması yapıldı. e-Devlet kapısının resmi sosyal medya hesaplarından internette dolaşan sahte e-postaya karşı vatandaş uyarıldı. e-Devlet'in Twitter hesabından yapılan açıklamada “Böyle bir e-posta aldıysanız dikkate almayın! e-Devlet Kapısı size asla herhangi bir hizmete başvuru amacıyla e-posta göndermez. Oltalama saldırıları ile verilerinizin çalınmaması için ulaşmak istediğiniz resmî internet sayfasını adres çubuğuna elle girin.” ifadelerine yer verildi.
11.12.2021 Ekonomi
Hibe desteği! En az 5.000 TL veriliyor, başvurular e-Devlet'ten
Hibe desteği! En az 5.000 TL veriliyor, başvurular e-Devlet'ten Karşılıksız para desteği veriliyor. En az 5 bin TL hibe ediliyor. e-Devlet üzerinden başvuru yapılıyor. Hibe desteğinden yararlanmak isteyenler tüm süreci internet üzerinden tamamlayabiliyor. Para desteği ile ilgili 3 yıl detayı dikkat çekiyor. Birçok kişi çalıştığı işten memnun değil. Hayalindeki işi kurmak isteyenler için önemli bir fırsat. KOSGEB girişimci kadınlara iş kurma sürecinde hem maddi hem de iş modeli ile ilgili destek sağlıyor. KOSGEB desteklerinden güzellik salonlarından konaklamaya, ulaştırmadan imalata kadar çok sayıda sektör yararlanıyor. KOSGEB destelerinden faydalanmak için öncelikle online eğitimlere katılmak gerekiyor. İşte kendi işini kurmak isteyen kadınlara KOSGEB tarafından sağlanan tüm destekler...
6.12.2021 Ekonomi