Yapmazsanız borçlu olursunuz! e-Devlet'ten kontrol edin! Herkesi ilgilendiriyor
Yapmazsanız borçlu olursunuz! e-Devlet'ten kontrol edin! Herkesi ilgilendiriyor Yapmazsanız borçlu sayılırsınız, mutlaka e-Devlet'ten kontrol edin. Türkiye'de yaşayan herkesi ilgilendiriyor. Kritik uyarı geldi. Vatandaşlar bunu yapmadığı takdirde mağduriyet yaşıyor. Taşındıktan sonra adres güncellemesi yapmayan kişilere icra takibi, dava bildirimi gibi tebligatlar ulaşmıyor, hangi adres sistemde kayıtlıysa o adrese gidiyor. Bundan haberi olmayan vatandaşlar ise sonrasında sorun yaşıyor. Örneğin ödeme emri gibi belgelere belirlenen sürede itiraz edilmezse borçlu muamelesi görüp, o parayı ödemek zorunda kalabilirsiniz.
20.05.2021 Ekonomi
e-Devlet'ten hemen kontrol edin! Uygulama açıldı, 15 gün...
e-Devlet'ten hemen kontrol edin! Uygulama açıldı, 15 gün... e-Devlet'te yeni dönem başladı. Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Bakanlık resmen duyurdu. Artık bu hizmet e-Devlet yoluyla alınabilecek. Borçlar kontrol edilebilecek. Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) ve Otomatik Geçiş Sistemi (OGS) borç ve bilgilendirme hizmeti başladı. Araç sahiplerini korumak amacıyla hayata geçirilen uygulama sonucunda, 15 gün sonunda ödenmeyen ücretlere katlanarak uygulanacak para cezalarının da önüne geçilmiş olacak.
10.03.2021 Ekonomi
e-Devlet'ten yapılabiliyor! Yeni dönem başladı, artık borç ve...
e-Devlet'ten yapılabiliyor! Yeni dönem başladı, artık borç ve... Bakanlıktan açıklama geldi. e-Devlet'te yeni dönem başlıyor. Vatandaşlar artık yapabilecek. Borç ve bilgilendirme hizmeti başlıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Sayan, tüzel kişiler adına açılan hatları, borç ve alacak bilgilerini e-Devlet Kapısı üzerinden öğrenme imkanı sağlandığını bildirdi.
9.03.2021 Gündem
Son dakika: E-Devlet'ten hemen kontrol edin! Borcunuz çıkabilir
Son dakika: E-Devlet'ten hemen kontrol edin! Borcunuz çıkabilir e-Devlet’ten ya da belediyelerin web sitelerinden ‘yol harcamalarına katılma payı’ kontrolü yapın. Sizin de geçmiş yıllara ait ‘asfalt bedeli’ borcunuz çıkabilir.
5.03.2018 Ekonomi