Dzemaili

Dzemaili

Son dakika Dzemaili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Dzemaili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Dzemaili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dzemaili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dzemaili gelişmeleri de dahil olmak üzere 283 dzemaili haberi bulunmuştur. Tüm dzemaili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eski dost Dzemaili'den Galatasaray yönetimine transfer kıyağı: Alın 10 yıl stoper sorunu yaşamayın
Eski dost Dzemaili'den Galatasaray yönetimine transfer kıyağı: Alın 10 yıl stoper sorunu yaşamayın Victor Nelsson'u 18 milyon euro'luk bedelle Sevilla'ya göndermeye hazırlanan ve defans hattına takviye yapmak için yoğun bir mesai harcayan Galatasaray aradığı ismi İsviçre'de buldu. Sarı Kırmızılı takımın eski oyuncularından Blerim Dzemaili ile aynı takımda forma giyen 21 yaşındaki Boşnak asıllı futbolcunun Süper Lig'e gelmeye son derece sıcak baktığı bildirilirken, Dzemaili'nin de Galatasaray için takım arkadaşına son derece olumlu referans verdiği ifade edildi.
25.01.2023 Fenerbahçe
Tarih tekerrür etti! Hamza Hamzaoğlu ve Galatasaray...
Tarih tekerrür etti! Hamza Hamzaoğlu ve Galatasaray... Sakat ve cezalı futbolcuların çokluğundan bunalan Galatasaray'ın 3 yıl önce Hamza Hamzaoğlu zamanında da benzer bir dönem yaşadığı ortaya çıktı.
27.11.2018 Galatasaray
Onyekuru Iorfa'dan sonra ikinci Nijeryalı oldu
Onyekuru Iorfa'dan sonra ikinci Nijeryalı oldu Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Henry Onyekuru’yu renklerine bağladı. Galatasaray'ın İngiliz ekibi Everton'dan bir yıllığına kiraladığı Henry Onyekuru, sarı-kırmızılı kadroya dahil edilen 2. Nijeryalı futbolcu oldu.
13.07.2018 Galatasaray
CANLI! İsveç-İsviçre
CANLI! İsveç-İsviçre Dünya Kupası'nda çeyrek finalist olma yolunda artık son iki maç. Günün ilk maçında İsveç ile İsviçre Saint Petersburg Stadı'nda karşılaşıyor.
3.07.2018 Arşiv
İsviçre turladı! Rakip...
İsviçre turladı! Rakip... 2018 FIFA Dünya Kupası E Grubu'nda İsviçre, turnuvaya veda eden Kosta Rika'yla 2-2 berabere kaldı ve puanı 5'e yükselterek adını bir üst tura yazdırdı.
27.06.2018 Arşiv
İsviçre - Kosta Rika
İsviçre - Kosta Rika 2018 FIFA Dünya Kupası E Grubu'nda son maçlar oynanıyor. Grupta 2. sırada bulunan İsviçre, turnuvaya veda eden Kosta Rika ile karşılaşıyor.
27.06.2018 Arşiv
CANLI! Sırbistan - İsviçre
CANLI! Sırbistan - İsviçre 2018 FIFA Dünya Kupası E Grubu ikinci maçında kozlarını paylaşacak Sırbistan ile İsviçre 14. kez karşı karşıya geliyor.
22.06.2018 Arşiv
CANLI! Brezilya - İsviçre
CANLI! Brezilya - İsviçre Rusya'da düzenlenen 2018 Dünya Kupası'nda turnuvanın favorileri arasında gösterilen Brezilya ilk maçında İsviçre ile karşılaşıyor.
17.06.2018 Arşiv
Yıldız futbolcuya yumruklu saldırı
Yıldız futbolcuya yumruklu saldırı Galatasaray'ın eski futbolcularından Blerim Dzemaili, arabasından imza dağıttığı sırada bir taraftarın yumruklu saldırısına uğradı.
5.04.2018 Galatasaray
Abdurrahim Albayrak'tan olay sözler!
Abdurrahim Albayrak'tan olay sözler! Abdurrahim Albayrak ve Fatih Altaylı, Bloomberg HT'de Fatih Kuşçu'nun sunumuyla yayınlanan "Spor Saati" programında spor gündemine dair çarpıcı açıklamalar yaptılar
18.04.2017 Galatasaray
Dzemaili'den olay paylaşım!
Dzemaili'den olay paylaşım! Bir dönem Galatasaray'da forma giyen İsviçreli yıldız futbolcu Blerim Dzemaili, Twitter hesabından öyle bir paylaşım yaptı ki kısa zamanda çok ses getirdi.
9.04.2017 Süper Lig
Galatasaray'dan 8 milyon Euro
Galatasaray'dan 8 milyon Euro Galatasaray, ara transfer döneminde kadrosuna dahil ettiği ve sözleşmelerini feshettiği futbolcular için 8 milyon avroyu aşkın para ödedi.
1.02.2017 Galatasaray
İsviçre Milli Takımı'nın aday kadrosu açıklandı
İsviçre Milli Takımı'nın aday kadrosu açıklandı İsviçre Milli Futbol Takımı'nın 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri B Grubu'nda Macaristan ve Andorra ile yapacağı maçların 24 kişilik aday kadrosu belli oldu.
30.09.2016 Dunya Kupasi 2018
Dzemaili resmen Bologna'da
Dzemaili resmen Bologna'da Galatasaray Kulübü, Dzemaili'nin transferi için Bologna Kulübü ile anlaştığını açıkladı.
24.09.2021 Galatasaray
Dzemaili ayrılmadan önce alışveriş yaptı
Dzemaili ayrılmadan önce alışveriş yaptı Galatasaray'dan ayrılan Blerim Dzmaili, İtalya'ya gitmeden önce ailesiyle birlikte alışveriş yaptı.
24.09.2021 Galatasaray
Chedjou yönetimi şaşırttı
Chedjou yönetimi şaşırttı Sezon sonunda gönderilmesi gündeme gelen Kamerunlu oyuncu derbideki futboluyla hem yönetimin hem de teknik heyetin kararını değiştirdi. Sarı-kırmızılı idareciler, “Chedjou bu performansı sergilerse gitmez, kalır. Üstelik böyle oynarsa yeni sözleşme için de masaya oturulur” yorumunda bulundu.
16.08.2016 Galatasaray
Galatasaray'da büyük temizlik başladı
Galatasaray'da büyük temizlik başladı Kadrosunu Serdar Aziz, Eren Derdiyok, Tolga Ciğerci, Pedro Cavanda ile güçlendiren Galatasaray'da revizyon kapıda. Blerim Dzemaili gitti, Umut Bulut, Olcan Adın, Tarık Çamdal'ın ayrılması an meselesi, Emrah Başsan kiralık gönderildi, Ryan Donk'a da kulüp aranıyor
24.09.2021 Galatasaray
Galatasaray'da bir ayrılık daha!
Galatasaray'da bir ayrılık daha! Sarı kırmızılı kulüp yılda 2.1 milyon Euro ödediği Blerim Dzemaili’yi İtalya’nın Bologna Kulübü’ne sattı. Sarı kırmızılı kulüp bu satıştan 1.3 milyon Euro da bonservis geliri elde etti.
15.08.2016 Galatasaray
Dzemaili Bologna yolcusu
Dzemaili Bologna yolcusu Galatasaray Kulübü’nün İsviçreli oyuncusu Blerim Dzemaili İtalya’nın Bologna Kulübü’ne bonservisi ile birlikte satılıyor.
24.09.2021 Galatasaray
Galatasaray'da Dzemaili sorun çıkarıyor
Galatasaray'da Dzemaili sorun çıkarıyor Galatasaray’ın Arnavut asıllı İsviçreli yıldızı Blerim Dzemaili, başkan Dursun Özbek’in kardeşi Mehmet Özbek ile tartıştı.
24.09.2021 Galatasaray
Süper Lig'de sadece G.Saray yapmadı!
Süper Lig'de sadece G.Saray yapmadı! Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Süper Lig'de yabancı takviye yapmayan tek takım konumunda...
24.09.2021 Galatasaray
Eren Derdiyok siftah yaptı
Eren Derdiyok siftah yaptı Sarı-kırmızılı ekip, antrenman maçında 21 yaş altı takımını 7-0 yendi.
24.09.2021 Galatasaray
'Teklifler aldığım doğru'
'Teklifler aldığım doğru' Galatasaray'da geleceğine dair soru işaretleri bulunan Blerim Dzemaili, sarı-kırmızılılarda kalmak istediğini açıkladı.
24.09.2021 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Dzemaili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dzemaili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.