Dwayne Johnson

Dwayne Johnson

Son dakika Dwayne Johnson haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Dwayne Johnson ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Dwayne Johnson haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dwayne Johnson

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dwayne johnson gelişmeleri de dahil olmak üzere 48 dwayne johnson haberi bulunmuştur. Tüm dwayne johnson haberleri aşağıda listelenmiştir.
Oscar kazanan filmler 2023! En iyi film ödülü hangi filmin oldu, 95. Oscar ödülü alan film hangisi? 2023 Oscar ödülü alan filmler ve Oscar ödülleri adayları!
Oscar kazanan filmler 2023! En iyi film ödülü hangi filmin oldu, 95. Oscar ödülü alan film hangisi? 2023 Oscar ödülü alan filmler ve Oscar ödülleri adayları! 2023 Akademi Ödülleri'nin (Oscar), bu yıl 95'incisi düzenlendi. Los Angeles'taki Dolby Theatre'da düzenlenen etkinlik gece 04:00'da ekranlara geldi. 23 kategoride Oscar ödülü dağıtıldı. Oscar Ödül Töreni'nde Riz Ahmed, Emily Blunt, Glenn Kapat, Jennifer Connelly, Ariana DeBose, Samuel L. Jackson, Dwayne Johnson, Michael B. Jordan, Troy Kotsur,Jonathan Majors, Melissa McCarthy, Janelle Monáe, Deepika Padukone, Questlove, Zoe Saldaña ve Donnie Yen gibi isimler sunuculuk yaptı. Peki, 95. Oscar Ödülünü alan filmleri hangileri, Oscar kazanan filmler ne oldu? İşte 2023 Oscar ödülü alan filmler ve Oscar ödülleri adayları…
13.03.2023 Televizyon
Dwayne Johnson hayranına kendi aracını hediye etti! 'Daha iyisine layıksın'
Dwayne Johnson hayranına kendi aracını hediye etti! 'Daha iyisine layıksın' Hollywood'un ünlü aktörlerinden, 'The Rock' lakaplı ABD'li yıldız Dwayne Johnson, hikayesinden çok etkilendiği hayranı Oscar Rodriguez adlı hayranına kendi aracını hediye etti.
27.11.2021 Magazin
Gökdelen fragmanı yayında!
Gökdelen fragmanı yayında! Başrollerinde Dwayne Johnson, Neve Campbell, Chin Han'ın olduğu "Gökdelen" filmi çarşamba akşamı saat 20.00'da Kanal D’de!
29.08.2021 Televizyon
Prof. Dr. Kaya’dan hacamat uyarısı
Prof. Dr. Kaya’dan hacamat uyarısı Prof. Dr. Ertuğrul Kaya, kupa tedavisinin (hacamat) sertifikası olan doktorlar tarafından hastane ve merkezlerde yapılması gerektiğini belirterek, "Nelere iyi geleceği konusunda hastaları kandırmamak gerekiyor. Bu konuda oldukça fazla suistimal var. Hastanın modern tıptaki tedavilerinin önüne geçmemesi gerekiyor" dedi.
5.03.2021 Sağlık
İşte sosyal medyada en çok takip edilen hesaplar!
İşte sosyal medyada en çok takip edilen hesaplar! Popüler sosyal medya uygulaması Instagram dünyada oldukça yoğun kullanılırken, en çok takip edilen hesaplar açıklandı. 2021 Ocak verilerine göre Instagram’ın kendi hesabı Instagram’ın 385 milyon 39 bin kişiyle açık ara farkla en çok takipçiye sahip olduğu kaydedildi.
17.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Ünlü oyuncu Dwayne Johnson corona virüse yakalandı!
Ünlü oyuncu Dwayne Johnson corona virüse yakalandı! "Dünyanın en çok kazanan aktörü" olan Dwayne Johnson, üç hafta önce yaptırdığı corona virüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. ABD'li oyuncu, ailesinin de corona virüse yakalandığını belirtti.
3.09.2020 Magazin
Hızlı ve Öfkeli çekimleri başladı
Hızlı ve Öfkeli çekimleri başladı Tüm dünyada beş milyar doların üstünde gişe hasılatı elde eden ‘Hızlı ve Öfkeli’ serisinin spin-off filmi ‘Hobbs and Shaw’ için kollar sıvandı.
11.09.2018 Magazin
Bu yıl çok ses getirdiler
Bu yıl çok ses getirdiler 13-19 yaş arası gençlerin oylarıyla belirlenen Teen Choice Ödülleri’nde Hollywood’un ses getiren yapımları ödüllerine kavuştu
13.08.2018 Magazin
Suudi Prens ABD’li artistlerin peşine düştü!
Suudi Prens ABD’li artistlerin peşine düştü! Türk dizilerini Suudi Arabistan'da yayından kaldırtan veliaht prens Muhammed bin Salman ABD'de sinema sektörünün peşinde.
17.03.2018 Dünya
Ezgi Mola’ya kötü haber! O ismin sevgilisi hamile...
Ezgi Mola’ya kötü haber! O ismin sevgilisi hamile... Kısa bir süre önce Hollywood oyuncusu Dwayne Johnson'u takibe alan Ezgi Mola'ya kötü haber.
12.12.2017 Magazin
Tom Cruise düşüşte
Tom Cruise düşüşte Ekonomi dergisi Forbes, bu yılın en çok kazanan erkek oyuncularını açıkladı.
8.12.2017 Magazin
Ezgi Mola'nın yeni gözdesi: Dwayne Johnson
Ezgi Mola'nın yeni gözdesi: Dwayne Johnson 'Rock' lakaplı oyuncu Dwayne Johnson'u takip etmeye başlayan oyuncu Ezgi Mola, dünyaca ünlü ismin sosyal medya paylaşımına ilginç bir yorum yazdı.
1.12.2017 Magazin
En çok kazanan aktör! Tam 68 milyon dolar...
En çok kazanan aktör! Tam 68 milyon dolar... Son olarak 'Transformers 5' filminde rol alan ABD'li yıldız Mark Wahlberg, "2017 yılının en çok kazanan aktörü" oldu.
24.08.2017 Kültür Sanat
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 23 Ağustos Çarşamba
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 23 Ağustos Çarşamba Star TV 23 Ağustos Çarşamba günü yayın akışı Aramızda Kalsın dizisinin tekrar bölümüyle başlıyor. Ardından Hayat Bazen Tatlıdır yerli dizisi yayın akışında yerini alıyor. Öğle kuşağında Ezgi Sertel ile Lezzetin Haritası yayınlanıyor. Lezzetin Haritasından sonra Kiralık Aşk ve Fazilet Hanım ve Kızları yayın akışında yerini alıyor. Öğle kuşağında son olarak Dolunay dizisi yer alıyor. Akşam kuşağında San Andreas Fayı ve Son Oyun yabancı sinema filmi yayına giriyor. Gece kuşağında ise kaçıranlar için tekrarları yayınlanıyor. 23 Ağustos Çarşamba günü Star TV yayın akışının tüm detayları bu haberde…
29.09.2021 Gündem
Michael Phelps’e meydan okudu!
Michael Phelps’e meydan okudu! Dwayne Johnson, Olimpiyat şampiyonu yüzücü Michael Phelps’e meydan okuduğu bir tanıtım videosu çekti.
16.05.2017 Magazin
Tansiyon yükseliyor
Tansiyon yükseliyor ‘The Rock’ lakaplı dünyaca ünlü oyuncu Dwayne Johnson’’ın yeni filmi Rampage’den set fotoğrafları yayınlandı.
15.05.2017 Magazin
Baywatch güzelleri
Baywatch güzelleri 90’ların meşhur dizisi Sahil Güvenlik’in (Baywatch) beyazperde uyarlamasının galası önceki gün Miami’de yapıldı.
14.05.2017 Magazin
Vin Diesel’den ‘The Rock’a mesaj var!
Vin Diesel’den ‘The Rock’a mesaj var! Vin Diesel, kavgalı olduğu iddia edilen rol arkadaşı ‘The Rock’ lakaplı Dwayne Johnson’a sosyal medyadan doğum günü mesajı gönderdi.
3.05.2017 Magazin
Sahil Güvenlik’ten seksi takvim
Sahil Güvenlik’ten seksi takvim Başrolleri Dwayne Johnson ve Zac Efron’ın paylaştığı yeni sahil aksiyon-komedisi Sahil Güvenlik’ten seksi fotoğrafların yer aldığı 2017 takvimi yayınlandı...
11.01.2017 Magazin
Dwayne Johnson'dan babasına sürpriz
Dwayne Johnson'dan babasına sürpriz Aksiyon yıldızı Dwayne Johnson, babasına yeni yıl sürprizi yaptı.
2.01.2017 Magazin
'Hızlı ve Öfkeli'de Charlize Theron sürprizi
'Hızlı ve Öfkeli'de Charlize Theron sürprizi Efsane seri 'Hızlı ve Öfkeli'nin son filmi 'The Fate of the Furious'un fragmanı yayınlandı.
13.12.2016 Magazin
2017’de hangi filmleri izleyeceğiz?
2017’de hangi filmleri izleyeceğiz? Yeni bir yıla girerken vizyon heyecanı bekleyen filmler de birer birer ortaya çıkıyor. Önümüzdeki yıl vizyon şansı bulacak gişe rekortmeni filmler...
11.12.2016 Magazin
Yaşayan en seksi erkek!
Yaşayan en seksi erkek! ‘Hızlı ve Öfkeli’ serisinin ‘Hobbs’ı Dwayne Johnson, People dergisi tarafından yaşayan en seksi erkek seçildi.
16.11.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Dwayne Johnson ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dwayne johnson haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.