Düşüş

Düşüş

Son dakika düşüş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan düşüş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını düşüş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Düşüş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan düşüş gelişmeleri de dahil olmak üzere 12.861 düşüş haberi bulunmuştur. Tüm düşüş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Haluk Bayraktar: Havacılıktaki millileşmeyi güçlendirmek için çalışıyoruz
Haluk Bayraktar: Havacılıktaki millileşmeyi güçlendirmek için çalışıyoruzİstanbul’da düzenlenen ve Avrupa’nın en büyük sanayi kümelenmesi olan SAHA İstanbul tarafından organize edilen SAHA EXPO Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı kapılarını açtı. SAHA EXPO 2024 açılışında, SAHA İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı ve Baykar Genel Müdürü Sayın Haluk Bayraktar önemli açıklamalarda bulundu.
22.10.2024Ekonomi
Van'da yoğun kar yağdı, araçlar yolda kaldı
Van'da yoğun kar yağdı, araçlar yolda kaldıKar yağışı nedeniyle Van'da yaşayan vatandaşlar zor anlar yaşadı. Van’ın Başkale ilçesinde etkili olan kar yağışından dolayı çok sayıda araç yolda mahsur kaldı.
21.10.2024Gündem
Adana’da erik ağacı çiçek açtı! Üreticiler şaştı kaldı
Adana’da erik ağacı çiçek açtı! Üreticiler şaştı kaldıAdana'nın Feke ilçesinde erik ağacı çiçek açtı. Üretici İbrahim Gün Erciyes Dağına kar yağarken Feke’de erik ağacı çiçek açtı” diyerek iklim değişikliğinin etkilerinin ağaçlara yansıdığını kaydetti.
20.10.2024Adana
Adanalılar dikkat! Sıcaklıklar 10 derece birden düştü, düşüş sürecek
Adanalılar dikkat! Sıcaklıklar 10 derece birden düştü, düşüş sürecekAdana’da geçtiğimiz hafta sıcaklık 35 dereceyken şimdi 25 dereceye kadar düştü. Gece ise 11 derecelere kadar düşmesi dikkat çekti.
20.10.2024Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye ateş çemberine rağmen büyüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye ateş çemberine rağmen büyüyorCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Grand Tarabya Otel'de Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası kuruluş yıl dönümü programında konuştu. Erdoğan, "Gün bir olma, birlik olma, hep beraber Türkiye olma günüdür. Gün, ezeli ve ebedi kardeşliğimizi güçlendirme günüdür." dedi.
18.10.2024Gündem
Balıkesir'de üreticilere kötü haber! Bu sene maalesef olmadı, fiyatlara yansıyacak
Balıkesir'de üreticilere kötü haber! Bu sene maalesef olmadı, fiyatlara yansıyacakBalıkesir'in Edremit Körfezi'nde beklenen yağış olmaması nedeniyle zeytin üretiminde düşüş yaşanacağı bildirildi.
18.10.2024Ekonomi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: 4 ayda 166 ton uyuşturucu ele geçirdik
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: 4 ayda 166 ton uyuşturucu ele geçirdikİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 1 Ocak-30 Eylül tarihlerini kapsayan 9 aylık dönemde Türkiye'de mal varlığına karşı işlenen suçların, önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 30, kişilere karşı suçların ise yüzde 4 azaldığını açıkladı.
17.10.2024Gündem
KKM hesap bakiyelerindeki düşüş devam ediyor
KKM hesap bakiyelerindeki düşüş devam ediyorKur Korumalı Türk lirası Mevduat ve Katılma Hesapları (KKM) geçen hafta yaklaşık 20 milyar 177 milyon lira azalarak, 1 trilyon 470,5 milyar liraya düştü.
17.10.2024Ekonomi
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladıTürkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) faiz kararını açıkladı. Merkez Bankası, politika faizini piyasa beklentilerine paralel olarak yüzde 50 seviyesinde sabit bıraktı. Banka böylelikle, üst üste 7'inci toplantısında da haftalık gösterge repo faizinde değişikliğe gitmedi.
17.10.2024Ekonomi
Satılık konut fiyatları düşüyor! 51 ayın en düşük seviyesi kayıtlara geçti
Satılık konut fiyatları düşüyor! 51 ayın en düşük seviyesi kayıtlara geçtiEv almak için doğru zaman mı? Ülke genelinde konut fiyatları yıllık nominal olarak yüzde 27.4 arttı ve Haziran 2020’den sonraki en düşük yıllık artış kayıtlara geçti. Reelde düşüş ise yüzde 14.7 olarak hesaplandı. Buna rağmen Türkiye genelinde 100 metrekare evin ortalama fiyatı 3.4 milyona liraya yaklaşırken, İstanbul’da 5.2 milyon lirayı aştı.
17.10.2024Ekonomi
Gözler saat 14:00'da! Faiz kararı bekleniyor
Gözler saat 14:00'da! Faiz kararı bekleniyorMerkez Bankası uzun zamandır sabit tuttuğu ve yüzde 50 seviyesinde bıraktığı faize ilişkin yenir kararını saat 14:00'da açıklayacak.
17.10.2024Ekonomi
Hava sıcaklıkları 12 derece birden düşecek! Lapa lapa kar yağışı bugün başlıyor
Hava sıcaklıkları 12 derece birden düşecek! Lapa lapa kar yağışı bugün başlıyorMeteoroloji son dakika duyurdu! Kar bugün başlıyor. Sıcaklıklarda ani düşüş olacak. Birçok il için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı da yapıldı. Saat verilerek vatandaşlar dikkatli olmaları konusunda uyarıldı. İşte kar, fırtına, yağış alacak bölgeler ve MGM tarafından yapılan son dakika değerlendirmeleri....
16.10.2024Gündem
Bakan Şimşek: Enflasyon düşmeye devam edecek, konut arzını artırıyoruz
Bakan Şimşek: Enflasyon düşmeye devam edecek, konut arzını artırıyoruzHazine ve Maliye Bakanı ekonomiye ilişkin önemli açıklamalarda bulunuyor. Bakan Şimşek "Enflasyon düşüyor. Mayıs'ta zirveye çıktı, zirveden bu yana 26 puan enflasyonda düşüş var. Enflasyon düşmeye devam edecek" dedi.
15.10.2024Ekonomi
Altında rekor sonrası düşüş başladı! Yıl sonu için çarpıcı tahmin
Altında rekor sonrası düşüş başladı! Yıl sonu için çarpıcı tahminAltın fiyatlarında durgunluk devam ediyor. Rekor seviyesine yakın olsa da durağa seyreden altın fiyatları karşısında yatırımcılar bekleme moduna geçti. Öte yandan altın uzmanları yıl sonu için çarpıcı bir tahminde bulundu.
15.10.2024Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni anayasa mesajı: İlk 4 maddeyle ilgili tartışma yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni anayasa mesajı: İlk 4 maddeyle ilgili tartışma yokCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Anayasa'nın ilk 4 maddesiyle ilgili partimizin ve Cumhur ittifakının herhangi sorununun olmadığını, ilk 4 madde üzerinden yapılan tartışmaların sürece katkısı olmadığını ifade etmek istiyorum" dedi.
14.10.2024Gündem
Altın dolar ve borsa için sürpriz rakam verildi! Yatırımcıya uyarılar peş peşe yapıldı
Altın dolar ve borsa için sürpriz rakam verildi! Yatırımcıya uyarılar peş peşe yapıldıAltın, dolar ve borsa ile ilgili önemli uyarılar peş peşe geldi. Ekim ayı itibarıyla hızlı hareketlere sahne olan altın ve borsada yön merak ediliyor. Borsa geçen hafta 9 bin puanın altına gerilerken, gram altın sert düşüş sonrası yeniden toparlandı. Bu hafta ise gözler faiz kararında olacak. Peki faizde değişim olur mu? Altın, borsa ve dolarda beklentiler ne? Ekonomist Hikmet Baydar, gram altında önemli bir seviyeyi işaret ederek, ‘her an görebiliriz’ dedi. İşte detaylar...
14.10.2024Ekonomi
Emeklilik planı yapanlar dikkat! Düzenleme rafa kaldırıldı
Emeklilik planı yapanlar dikkat! Düzenleme rafa kaldırıldıEmeklilik planı yapanlar bu yıl mı yoksa 2025 yılında mı emeklilik dilekçesi verilmesinin daha avantajlı olacağını merak ediyordu. Gelecek yıl emeklilik dilekçesi verenlerin aylıklarında 2024’te emekli olanlara göre düşüş olmaması için düzenleme yapılması beklentilerinde ibre tersine döndü. Ekonomi yönetiminin düzenlemeyi rafa kaldırdığı belirtirken, AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler de önceki gün yaptığı açıklamada bu yönde mesajlar verdi.
Türkiye'ye ağustosta 497 milyon dolarlık uluslararası yatırım
Türkiye'ye ağustosta 497 milyon dolarlık uluslararası yatırımUluslararası Yatırımcılar Derneği bülteninde, Türkiye'ye ağustosta 497 milyon dolarlık uluslararası doğrudan yatırım geldiği bildirildi.
12.10.2024Ekonomi
Mehmet Şimşek: Cari açığın milli gelire oranı yüzde 1’in altına geriledi
Mehmet Şimşek: Cari açığın milli gelire oranı yüzde 1’in altına gerilediHazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Cari açıktaki düşüş ve dış finansmandaki kuvvetli görünüm makro finansal istikrarımızı güçlendiriyor." dedi.
11.10.2024 Ekonomi
Asgari ücret zammı ne kadar olacak? İşte son rakamlar
Asgari ücret zammı ne kadar olacak? İşte son rakamlarAsgari ücret zammı ile ilgili sürpriz rakam ortaya çıktı. Asgari ücret Temmuz'da yüzde 34 artışla 11.402 TL'ye yükseldi. Böylece 2023 yılında asgari ücret üzerindeki kümülatif artış oranı yüzde 107'yi aştı. Asgari ücret Ocak zammı ile birlikte bir kez daha artacak. Yıl sonu yaklaşırken, 'Asgari ücret ne kadar, kaç TL olacak' sorusu gündemdeki sıcaklığını artırıyor. Atılan adımların etkisiyle enflasyonda aylık bazda düşüş sürerken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan Kabine sonrası dikkat çeken asgari ücret ve 'Tek zam' açıklaması geldi.
11.10.2024Ekonomi
Mevduat faizleri resmen katlandı: Yüzde 71'e dayandı! 1 milyon liraya 709 bin lira faiz getirisi
Mevduat faizleri resmen katlandı: Yüzde 71'e dayandı! 1 milyon liraya 709 bin lira faiz getirisiBankada parası olanları çok yakından ilgilendiriyor. Yatırım amacı ile ev ya da araba alanlar yönünü değiştirdi. Son dönemlerde banka mevduatlarına yönelen yatırımcılar kazancına kazanç katıyor. Öte yandan dezenflasyon süreci baz etkisi nedeniyle başladı. Enflasyon düşüş gösterse de para politikası tarafında değişiklik yapılması ve politika faizi yüzde 50 seviyesinde bulunuyor. Mevduat faizinin bileşik getirisi yüzde 70'e yaklaştı.
11.10.2024Ekonomi
Merkez Bankası rezervlerini açıkladı
Merkez Bankası rezervlerini açıkladıTürkiye Cumhuriyet Merkez Bankası haftalık rezervlerini açıkladı. Merkez'in rezervleri 156 milyar 315 milyon dolara geriledi.
10.10.2024Gündem
Merkez Bankası rezervlerini açıkladı
Merkez Bankası rezervlerini açıkladıTürkiye Cumhuriyet Merkez Bankası haftalık rezervlerini açıkladı. Merkez'in rezervleri 156 milyar 315 milyon dolara geriledi.
10.10.2024Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcı Yılmaz işsizlik oranlarını açıkladı
Cumhurbaşkanı Yardımcı Yılmaz işsizlik oranlarını açıkladıCumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Enflasyonu tek haneli seviyelere düşürmeyi hedeflerken işgücü piyasasındaki dengeleri de gözetmeye devam ediyoruz. İstihdamdaki artış ve işsizlik oranındaki düşüş, uygulanan ekonomi politikalarının etkinliğini ortaya koymaktadır" dedi.
10.10.2024Ekonomi
Sanayi üretiminde düşüş
Sanayi üretiminde düşüşSanayinin alt sektörleri incelendiğinde, 2024 yılı Ağustos ayında madencilik ve taş ocakçılığı sektörü endeksi bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 5,4 azaldı, imalat sanayi sektörü endeksi yüzde 5,4 azaldı ve elektrik, gaz, buhar ve iklimlendirme üretimi ve dağıtımı sektörü endeksi yüzde 1,6 arttı.
10.10.2024Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Düşüş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki düşüş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.